vikara
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησί του Πάσχα
Εγώ πάντως νομίζω 20€ την είχα πάρει!
στο δίκτυο πωλείτε για 30€ αλλά 15εκ μου φαίνεται μικρή υδρόγειοςΕγώ πάντως νομίζω 20€ την είχα πάρει!
Kαι γω την Μπρατισλαβα σε μονοημερη την ειδα ,εννοειται την μετραω σαν επισκεψη και την Σλοβακια.Αλλα εμενε μου αρεσε η παλια πολη της ,δενμου φανηκε τοσο χαλια.Εχω μετρησει και χωρες που δεν κοιμηθηκα γιατι ειδα ο,τι ειχα να δω στην πρωτευουσα και δεν υπαρχει λογος να ξαναπατησω.
Στην αδιαφορη Λουμπλιανα και Μπρατισλαβα γιατι να κοιμηθω? Γιατι να περναω το μαρτυριο?
Θελετε να μου δωσετε τα 154 να σας μετραω τις χωρες εγω?
Η μικροτερη Ιταλικη πολη εχει περισσοτερο ενδιαφερον παρα αυτες οι δυο. Αλλα φυσικα πηγα για την καρφιτσα.Kαι γω την Μπρατισλαβα σε μονοημερη την ειδα ,εννοειται την μετραω σαν επισκεψη και την Σλοβακια.Αλλα εμενε μου αρεσε η παλια πολη της ,δενμου φανηκε τοσο χαλια.
Απλά και με όλο το σεβασμό, για μένα κάποιος που έχει πάει συγκεκριμένα σε αυτές τις χώρες μόνο στις πρωτεύουσες, στην πραγματικότητα δεν έχει δει τις χώρες (πόσο μάλλον αν δεν έχει κλείσει καν 24ωρο).Στην αδιαφορη Λουμπλιανα και Μπρατισλαβα γιατι να κοιμηθω? Γιατι να περναω το μαρτυριο?
Δεν ξέρω αν πιάνεται,ξέρω πως ακόμα κ με δεκάδες επισκέψεις στο Λονδίνο,σε γειτονιές κεντρικές,λιγότερο κεντρικές κ καθόλου κεντρικές,εντελώς περίχωρα, περίχωρα κακόφημα που οι Άγγλοι φίλοι λένε πως δεν πλησιάζουν ούτε εκείνοι, προάστια κομψά κ καταπράσινα, μουσεία ακριβά κ δωρεάν, αμέτρητες αγορές κ ακόμα είναι πάρα πολλά αυτά που δεν έχω δει.Ας πουμε εγω Λονδινο δεν εχω παει ακομα σαν οργανωμενο μεμονωμενο ταξιδι (πολυ κακως αργησα θα ναι μαλλον και το επομενο μου ταξιδι) ,εχω κατσει μονο για stopover για λιγες ωρες ,φτασαμε αργα απογευμα, ηδη βραδυ πηγαμε στο Picadilly ,καναμε μια βολτα στο Soho οπου φαγαμε ενα καλουτσικο burger,περπατησαμε λιγο τον Ταμεση ,Big Ben καναν εργασιες δεν ειδαμε καν και γυρισαμε σε ενα φτηνοhostel κοιμηθηκαμε λιγες ωρες και φυγαμε 5 η ωρα αχαραγα ,για να παμε αεροδρομιο για Ισλανδια.Αφου περπατησαμε και καναμε μια ολιγοωρη βολτα ,πιανετε σαν χωρα cheat +1?
Οι εκδρομες στη φυση μου προκαλουν στρες γιατι δεν ξερω ποση ωρα πρεπει να κοιταζω το τοπιο και γινομαι ρεζιλι που πληττω. Αρα ποτε δεν θα παω για να δω φυση σε καμια χωρα, οποτε τελειωσα τις επισκεψεις σ αυτεςΑπλά και με όλο το σεβασμό, για μένα κάποιος που έχει πάει συγκεκριμένα σε αυτές τις χώρες μόνο στις πρωτεύουσες, στην πραγματικότητα δεν έχει δει τις χώρες (πόσο μάλλον αν δεν έχει κλείσει καν 24ωρο).
Ναι μεν καλά κάνετε να τις μετράτε για να κάνετε το κομμάτι σας, αλλά πραγματικά ειδικά η Σλοβακία με την απίθανη φύση της αδικείται κατάφωρα από άτομα που έχουν δει μόνο την αδιάφορη πρωτεύουσά της.
Κλαιω. Σε αγαπωΟι εκδρομες στη φυση μου προκαλουν στρες γιατι δεν ξερω ποση ωρα πρεπει να κοιταζω το τοπιο και γινομαι ρεζιλι που πληττω. Αρα ποτε δεν θα παω για να δω φυση σε καμια χωρα, οποτε τελειωσα τις επισκεψεις σ αυτες
Στην αδιαφορη Λουμπλιανα και Μπρατισλαβα γιατι να κοιμηθω? Γιατι να περναω το μαρτυριο?
Από που προκύπτει ότι είναι αδιάφορες αυτές οι πόλεις εγώ πραγματικά δεν έχω καταλάβει...Σλοβακία με την απίθανη φύση της αδικείται κατάφωρα από άτομα που έχουν δει μόνο την αδιάφορη πρωτεύουσά της.
Όχι, μιας και δεν είναι διαφορετικές χώρες.μερη πχ οπως Αγγλια ,Σκωτια τα μετρατε σαν 2 διαφορετικες χωρες?
Ότι θέλει μετράει καθένας, άλλος κατεβαίνει από τον καταπέλτη του πλοίου κάνει δέκα βήματα και ξαναμπαίνει, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο πάτησε σε νησί. Τι ψάχνεις να βρεις, είναι εντελώς υποκειμενικό όλο αυτό που συζητάμε.λιγες ωρες και φυγαμε 5 η ωρα αχαραγα ,για να παμε αεροδρομιο για Ισλανδια.Αφου περπατησαμε και καναμε μια ολιγοωρη βολτα ,πιανετε σαν χωρα cheat +1?