• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Σε πόσες χώρες έχετε πάει?

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Waterland έχει και έξω απο το χωριό μου. Έχει και στο δικό σου χωριό; Νωρίτερα που το είδα λίγο, ο γουγλης λέει ότι έχει και στη Καλαμάτα. Και πριν λίγο καιρό σε μία συζήτηση εδώ έλεγαν ότι έχει και στο Ντουμπάι! Πόσες είναι πχια :bleh:
Στο δικό μου το χωριό μόνο γούρνες για τα ζα έχει. Μιλάω για την κλασσική, στο δρόμο της Χαλκιδικής, αλλά πάλι ξεφύγαμε απ' το θέμα... :haha:

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου
Είχε βγάλει πριν κάποια χρόνια το γνωστό γερμανικό σούπερ μάρκετ,έχε το νου σου μήπως ξαναβγάλει!Είναι υδρόγειος από φελλό, πολύ γουστόζικη (εννοείται ότι πηρα :haha: )
Εκτός από την υδρόγειο, που δυστυχώς δεν την θυμάμαι/πρόλαβα, είχε βγάλει και ένα είδος πίνακα ανακοινώσεων 35x70 με τυπωμένο στον φελλό έναν παγκόσμιο χάρτη. Η υδρόγειος όμως μ' αρέσει περισσότερο και έτσι θα έχω κι εγώ τον νου μου μήπως την βγάλει ξανά.

Είναι λίγο μικρή βέβαια,και οι πινεζες που έδινε μαζί λίγο χοντρουτσικες. Δεν τις άλλαξα και δεν έβαλα επιπλεον, αλλά αν βάλεις τις πιο μικρές στρογγυλές καλύπτεις πολλούς προορισμούς.
Παρόμοια, αν και ο πίνακας ανακοινώσεων αποτελεί μια πολύ οικονομική λύση, είναι σχετικά μικρός. Το πρόβλημα λύνεται κάπως χρησιμοποιώντας μικρές καρφίτσες, αντί για τα 5 μεγαλύτερα σημαιάκια που συνοδεύουν τον χάρτη, και με την προϋπόθεση ότι αυτές θα επισημαίνουν τα κράτη και όχι τις πόλεις επίσκεψης, όπως μπορεί να γίνει στους ψηφιακούς χάρτες.

IMG_20241110_123314.jpg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.629
Μέλη
39.370
Νεότερο μέλος
jsjsjsjs13

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα