rethimno
Member
- Μηνύματα
- 1.775
- Likes
- 1.089
- Επόμενο Ταξίδι
- Λεσβος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κοσμου
MAriaORF;...βεβαια δεν εχω επισκεφτει ακομα Κρητη που πιστευω πως τα σπαει!!![/quote said:Eλα εσυ με το καλο και θα σε ενημερωσουμε καταλληλα.....![]()
MAriaORF;...βεβαια δεν εχω επισκεφτει ακομα Κρητη που πιστευω πως τα σπαει!!![/quote said:Eλα εσυ με το καλο και θα σε ενημερωσουμε καταλληλα.....![]()
Πως να ντυθει για να της μιλησετε;Eλα εσυ με το καλο και θα σε ενημερωσουμε καταλληλα.....![]()
Γιατι χρειαζεται κατι ιδιαιτερο ????Πως να ντυθει για να της μιλησετε;
Πως να ντυθει για να της μιλησετε;
Γιατι χρειαζεται κατι ιδιαιτερο ????![]()
Μα για αυτό το λόγο πάμε Αθήνα αγαπητή μουΔεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως σκέφτηκα μια πόλη που θα ταξίδευα και μόνο για το φαγητό, και αυτή είναι η Αθήνα: μετά από μερικούς μήνες με λονδρέζικο φαγητό χαμηλού μπάτζετ, η χωριάτικη, η φασολάδα και οι λαχανοντολμάδες της μαμάς είναι reason to go!![]()
Επειδη εισαι ''ψαρακι'' στο φορουμ δεν διαβασες ακομα τι εχουμε γραψει και τι προτασεις εχουμε δωσειΑχ ποτε θα ερθω α να δουμε!!!!Παντως οταν με το καλο θα σε ενημερωσω να με πεις τι να πρωτοφαω!!χιχιχιχι!!!
Καλαματα?και για πες τι ιδιαιτερο φαι εχει η Καλαματα δηλ..που την εχουμε τοσο κοντα μας κ την περιφρονουμε ..γιατι πλησιαζει κ ο Αυγουστος .Κωνσταντινούπολη και καλαμάτα.
Έρωτας...
Γουρνοπούλα....Καλαματα?και για πες τι ιδιαιτερο φαι εχει η Καλαματα δηλ..που την εχουμε τοσο κοντα μας κ την περιφρονουμε ..γιατι πλησιαζει κ ο Αυγουστος .