• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη-τοσκανη... για πρόταση μας κάνει;;;;;

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Εγώ πάλι λέω πως η πρόταση γάμου δε μπορεί να μπαίνει σε καλούπια και must προτάσεις. Στην πρόταση μετράει απλά η μαγεία της στιγμής και ευτυχώς οι περισσότεροι σκέφτονται και πράττουν διαφορετικά…

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Εμένα π.χ. ο άντρας μου μου έκανε πρόταση στη διάρκεια ενός road trip στην Ευρώπη (16 ημερών) και κουβαλούσε τα δαχτυλίδι επί 14 μέρες (!) μέχρι να του αρέσει η στιγμή… Το Ουρμπίνο ήταν πριν τη Βενετία, η Βενετία του φάνηκε πολύ τουριστική, με Λουμπλιάνα, Σάλτσμουργκ και Γερμανικές Άλπεις δεν πολυτρελάθηκε. Τελικά του έκαναν οι Ελβετικές Άλπεις (σε πεζοπορία στα 2800μ. κοντά στο St Moritz με ομίχλη και χιόνι Αύγουστο μήνα) με υπέροχη θέα! Αν δεν το έκανε κι εκεί η τελευταία του επιλογή θα ήταν η Βερόνα. Ευτυχώς το αποφάσισε γιατί το επόμενο road trip μας έγινε μετά από 2 χρόνια… :haha:

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
Τι στηρίζεις χριστιανή μου? έχεις πάει? έχεις δει? έχεις συγκρίνει? δηλαδή εσένα άμα σε πηγαίνανε στο Antico Arco και το Suite Dreams θα έλεγες απαπά δεν πάω... γουστάρω ΚΑΠΗ Γκεζελκίρχεν, Αλβανούς λεγεωνάριους, κυνηγητό με τα γυφτάκια και χασαποταβέρνα? άντε να δούμε τι άλλο θα πείτε...

δωσεεεεεε.... δε παρεξηγουμαι οτι και να πεις.... εισαι ο αγαπημενος μου:haha::haha::haha::haha::haha::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Τι στηρίζεις χριστιανή μου? έχεις πάει? έχεις δει? έχεις συγκρίνει? δηλαδή εσένα άμα σε πηγαίνανε στο Antico Arco και το Suite Dreams θα έλεγες απαπά δεν πάω... γουστάρω ΚΑΠΗ Γκεζελκίρχεν, Αλβανούς λεγεωνάριους, κυνηγητό με τα γυφτάκια και χασαποταβέρνα? άντε να δούμε τι άλλο θα πείτε...

δωσεεεεεε.... δε παρεξηγουμαι οτι και να πεις.... εισαι ο αγαπημενος μου:haha::haha::haha::haha::haha::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh::bleh:

Traveller βλέπω συμπάθειες και από τους διαφωνούντες.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εμένα π.χ. ο άντρας μου μου έκανε πρόταση στη διάρκεια ενός road trip στην Ευρώπη (16 ημερών) και κουβαλούσε τα δαχτυλίδι επί 14 μέρες (!) μέχρι να του αρέσει η στιγμή… Το Ουρμπίνο ήταν πριν τη Βενετία, η Βενετία του φάνηκε πολύ τουριστική, με Λουμπλιάνα, Σάλτσμουργκ και Γερμανικές Άλπεις δεν πολυτρελάθηκε. Τελικά του έκαναν οι Ελβετικές Άλπεις (σε πεζοπορία στα 2800μ. κοντά στο St Moritz με ομίχλη και χιόνι Αύγουστο μήνα) με υπέροχη θέα! Αν δεν το έκανε κι εκεί η τελευταία του επιλογή θα ήταν η Βερόνα. Ευτυχώς το αποφάσισε γιατί το επόμενο road trip μας έγινε μετά από 2 χρόνια… :haha:
ΩΧ Παναγια μου !Να κανεις το σταυρο σου που δεν κατρακυλησε η κοτρωνα πουθενα πανω στα ορη στ' αγρια βουνα να χαθει να εχετε αλλα μετα....:haha:

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Σημασία πια έχει να καταλάβουμε τι θα αποφασίσει ο φίλος μας happy dreamer με όλα αυτά που έχει διαβάσει... ;)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ρώμη πάει ο άνθρωπος κ πασχίζω να του προτείνω το αυθεντικό, το ορίτζιναλ, το ρωμαικό.
Συγνώμη τώρα για να καταλάβω: Το αυθεντικό, το original, το Ρωμαϊκό, το βρήκες στο μεσαίας κατηγορίας ξενοδοχείο της ΓΑΛΛΙΚΗΣ αλυσίδας Accor (Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure, Ibis, Etap κλπ) ?

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Συγνώμη τώρα για να καταλάβω: Το αυθεντικό, το original, το Ρωμαϊκό, το βρήκες στο μεσαίας κατηγορίας ξενοδοχείο της ΓΑΛΛΙΚΗΣ αλυσίδας Accor (Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure, Ibis, Etap κλπ) ?
αν και το σχόλιο αναφερόταν και στο φαγητό, τι σχέση έχει τι συμφερόντων είναι? αλίμονο να διαλέγουμε χοτέλ κ φαγητό ανάλογα με τι συμφερόντων είναι! το συγκεκριμένο έχει θέα στο Κολοσσαίο από το κρεβατι σου κ αυτό κ μόνο σε κάνει να αισθάνεσαι πού εισαι, να ζεις το ρωμαικό όνειρο.
για πολλοστή φορά επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για μία πρόταση των 80-100, νατε 120 Ε. στα 500 είναι πάρα πολύ εύκολο να ανοίξει ένα οδηγό κ να διαλέξει το καλύτερο.
παρεπιπτόντως κ στη Νίκαια το καλύτερο χοτέλ που έμεινα ήταν ιταλικών συμφερόντων. άσχετο. το αποτέλεσμα μετράει.

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
το συγκεκριμένο έχει θέα στο Κολοσσαίο από το κρεβατι σου κ αυτό κ μόνο σε κάνει να αισθάνεσαι πού εισαι, να ζεις το ρωμαικό όνειρο.
Με τη λογική σου συμφωνώ, αλλά αν δώσουμε βάση στην τοποθεσία και όχι στο ξενοδοχείο, τότε πιστεύω ότι πιο πολύ πρεσβεύει το ρωμαϊκό όνειρο ένα ξενοδοχείο στη Navona, στο Campo dei Fiori ή στο Trastevere, όπως άλλωστε κι εσύ ο ίδιος πολλές φορές έχεις υποστηρίξει.
Και όπως και να το κάνουμε, καλή η via Labicana (εκεί έμενα παρεμπιπτόντως, περνούσα από το ξενοδοχείο μπροστά κάθε μέρα και με απωθούσε εξωτερικά, γι' αυτό χτυπιέμαι) αλλά δε συγκρίνεται με τα στενάκια της Navona.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Με τη λογική σου συμφωνώ, αλλά αν δώσουμε βάση στην τοποθεσία και όχι στο ξενοδοχείο, τότε πιστεύω ότι πιο πολύ πρεσβεύει το ρωμαϊκό όνειρο ένα ξενοδοχείο στη Navona, στο Campo dei Fiori ή στο Trastevere, όπως άλλωστε κι εσύ ο ίδιος πολλές φορές έχεις υποστηρίξει.
Και όπως και να το κάνουμε, καλή η via Labicana (εκεί έμενα παρεμπιπτόντως, περνούσα από το ξενοδοχείο μπροστά κάθε μέρα και με απωθούσε εξωτερικά, γι' αυτό χτυπιέμαι) αλλά δε συγκρίνεται με τα στενάκια της Navona.
καμμία αντίρρηση. εγώ δεν έχω πρακτορείο ταξιδιων. ένα απλό μέλος είμαι και λεω την εμπειρία μου. σε αυτό έχω μείνει. δεν είπα να μείνει κανείς κάπου που δεν ξέρω, που δεν έχω εμπειρία. σίγουρα θα υπάρχει κάτι καλύτερο. εγώ αυτό όμως ξέρω, αν ξέρεις εσύ κατι καλύτερο, στην τιμή αυτή, θα βοηθούσε να μας το πεις.
το συγκεκριμένο είναι πολύ καλύτερο από τα αδιάφορα, όπως τα είδα, και πανάκριβα που προτάθηκαν πιο πάνω..

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Το πιθανότερο είναι πως ο φίλος μας ως τώρα μάλλον θα έχει κάνει την επιλογή του κι εμείς "χτυπιόμαστε" ακόμη..:haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα