• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη-τοσκανη... για πρόταση μας κάνει;;;;;

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
μ.. δυσκολη επιλογη..
ο τραβελερ ειναι πιο glamorous αναμφισβητητα, αλλα ο σαμιον ειναι πιο authentic..
τελικα κοριτσια μου φαινεται οτι επιβεβαιωνεται για αλλη μια φορα ο γνωστος κανονας περι τελειου ανδρα..

Με άλλα λόγια,
'Lord Brett Sinclair vs. Danny Wilde΄'.............

Ας θυμηθούμε και το ιστορικό προηγούμενο:

Last edited by a moderator:

happy dreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρωμη,τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Πέσατε στην παγίδα μου λοιπόν....και ο κερδισμένος θα είμαι εγώ,αφού στον πόλεμο,νικητής είναι οι πληροφορίες εκατέρωθεν.Σας ευχαριστώ γι αυτές,όπως και όλους σας που με βοηθάτε για να το κάνω όσο δυνατόν πιό όμορφο.
Η πρόταση θα γίνει αναγκαστικά στις 20 Δεκ(άρα Φλωρεντία) λόγω γενεθλίων της κυρίας.Το θέμα χορού που ανέφερα,μπορεί να γίνει και μετά την πρόταση.Ένα τανγκό, θα την χορέψουμε την κυρία.Επιβάλλεται.
Οι προτάσεις σας στο θέμα διαμονής μπορούν να συνεχιστούν αν και προσανατολίζομαι προς berchielli για φλωρεντία και mercury για ρωμη.Την μια ή δύο βραδυές στην υπόλοιπη τοσκάνη μπορεί σ ενα κάστρο στη σιένα..
Για το φαγητό την ημέρα της πρότασης....σ αυτά που προτείνατε,υπάρχει η δυνατότητα να την σηκώσω να χορέψουμε;;;(δεν κολλάω σ αυτο,αυτοί μπορεί να κολλήσουν...);)
Σας ευχαριστώ και πάλι και σας αναμένω.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Για το φαγητό την ημέρα της πρότασης....σ αυτά που προτείνατε,υπάρχει η δυνατότητα να την σηκώσω να χορέψουμε;;;(δεν κολλάω σ αυτο,αυτοί μπορεί να κολλήσουν...)
αν πας στα σικ θα σε χορεψουν ούτως ή αλλως..αν πας σε τραττορία θα κάνεις ότι θες. κλείσε μουσικό από το δρόμο κ πες του να μπει μέσα μία συγκεκριμμένη ώρα. σε σικ θα σε πετάξουν έξω και εσένα και το μουσικό σου.
, αλλα ο σαμιον ειναι πιο authentic..
με το ίδιο λεξικό που μετέφρασα πιο πάνω στο authentic μου βγαίνει λαικούρα..
αλλά με γεμάτο στομάχι και πορτοφόλι..:haha:

Traveller

Member
Χθες έφαγα σαλάχι... ήταν απλά ονειρικό... με έξτρα πιπεριά, σκέτη κόλαση... συνεχίζω λοιπόν να είμαι στις καλές μου και σας κάνω την τιμή να ξαναγράψω...

Αγαπητέ μου φίλε happy dreamer... μου είσαι ιδιαίτερα συμπαθής αλλά οι σκέψεις σου για διαμονή στο Mercure με κάνουν έξαλλο... άφησε τις σαχλαμάρες και σοβαρέψου... αποφάσισα να σου κάνω ένα δώρο... κανονικά δεν λέω τέτοια πράγματα αλλά επειδή το σαλάχι ήταν πέραν πάσης περιγραφής αποφασίσα να σου δώσω το απόλυτο μέρος διαμονής στη Ρώμη... θα σε παρακαλέσω απλά να μην το διαδώσεις σε κόσμο και επίσης θα παρακαλέσω τους διαχειριστές να σβήσουν την πληροφορία στο τέλος της ημέρας γιατί το συγκεκριμένο μέρος είναι το ησυχαστήριο μου και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα ένα τόσο special μέρος να γίνει γνωστό σε ορδές μπασκλάς Ούνων...

Το Suite Dreams Suite Dreams - Accoglienti e moderne Suite nel centro di Roma συνδιάζει τα πάντα... εξαιρετικό location, στυλ, απομόνωση και εξαιρετική τιμή... αν δεν το διαλέξεις και διαλέξεις το όνειδος του Mercure με το πλαστικό πρωινό, τα δωμάτια κλούβες και τους ζητιάνους στην είσοδο, είσαι άξιος της μοίρας σου...

Kαι συνεχίζω για να δώσω μια ηχηρή απάντηση-ράπισμα στους κρετίνους που τόλμησαν να κάνουν κριτική στις επιλογές μου... βρήκατε μικρά τα δωμάτια της φίλης μου της Λουίζας ε? Εσείς που το μόνο ξενοδοχείο που γνωρίζετε είναι τα χαμαιτυπεία του Σταθμού Λαρίσης και του Βαρδάρη... εσείς που πηγαίνετε σε hostel στο Termini και νομίζετε ότι βρίσκεστε στο Μεγάλη Βρετανία... εσείς που πάτε μέχρι την Αιδηψό για ιαματικά και νομίζετε πως βρίσκεστε στο spa του Amanpuri... για όλους εσάς που προσπαθείτε να πάρετε στο λαιμό σας τον αγαπητό μας φίλο, αφιερώνω, μπας και ξεστραβωθείτε, μια διεύθυνση για κάτι σικάτο στη Φλωρεντία... όχι οτι θα το καταλάβετε βέβαια αλλά θα κάνω μια προσπάθεια... δεν θέλω χρήματα... είναι μια δωρεά μου αφιερωμένη σε όλους εσάς τους άσχετους λαικούς... μπας και σας ξυπνήσω και καταλάβετε τι σημαίνει πραγματικό στυλ...Floroom - Premium bed and breakfast in Florence

Υ.Γ. Αν τολμήσετε και πατήσετε ποτέ το ξερό σας στο Floroom , να πάτε να μείνετε στο 1 γιατί θα μου μαγαρίσετε το 2 που είναι και το καλύτερο... άσχετοι ε άσχετοι...

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Και μετά τη φασουλάδα, το σαλάχι αποδείχτηκε άξιο των περιστάσεων και χάρισε στον φίλο μας happy dreamer αυτά που αναζητά:haha::haha:

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
Χθες έφαγα σαλάχι... ήταν απλά ονειρικό... με έξτρα πιπεριά, σκέτη κόλαση... συνεχίζω λοιπόν να είμαι στις καλές μου και σας κάνω την τιμή να ξαναγράψω...
φιλε dreamer, πρεπει να εισαι πολυ happy.... ο traveller τα χει δωσει ολα για παρτη σου...τετοια καλοσυνη... τι να πω!!! :shock:

ας εισαι καλα που μαθαινουμε κι εμεις τιποτα...

Υ.Γ. Αν τολμήσετε και πατήσετε ποτέ το ξερό σας στο Floroom , να πάτε να μείνετε στο 1 γιατί θα μου μαγαρίσετε το 2 που είναι και το καλύτερο... άσχετοι ε άσχετοι...
:haha::haha::haha::haha:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
είναι πασίγνωστο το στυλ του ξιπασιάρη, παριζιάνου μπουρζουά..μεταμοντέρνες μπούρδες. προκαλώ τον οποιοδήποτε να μου πει τι σχέση έχουν με το στυλ της Ρώμης και της Φλωρεντίας οι παραπάνω προτάσεις. Καμμία σχέση φυσικά. θα μπορούσαν να βρίσκονται οπουδήποτε στον κόσμο..happy κλπ μην κανεις καμμια βλακεία κ τον ακουσεις. πήγαινε mercure και ζητα θεα Κολοσσαιο. ευαγγελία, sapienza μιληστε!
της Λουίζας δεν είναι απλώς μικρά δεν είναι για να μένεις, μονο να τα κοιτάς. λογικότερη η πρόταση στη Φλωρεντία μόνο για το location. το στυλ είναι το γνωστό μπουρδοειδές παριζιανονεουρκέζικο που "μολύνει" μια πολη με βαριά αναγεννησιακή κληρονομια. ψαξε κι εκει μια άλλη λαικη πρόταση. δυστυχώς δεν έχω κατι για εκεί γιατι πάντα φιλοξενούμαι. αλλά για εστιατόριο ξέχνα τους μπουρζουά του φόρουμ κ πήγαινε ΜΟΝΟ εδώ:
Firenze :: Ristorante Alla Vecchia Bettola
να φάτε σαν φλωρεντίνοι της αναγέννησης, όχι σαν χαζογιαπωνέζοι..
(οι υπόλοιποι σημειώνετε γιατί αυτά τα τιπς ΔΕΝ θα ξαναγραφούν στο φόρουμ. το θεμα εξελίσσεται σε σουπερ sos).

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με το φίλο Samion...Mercure πολύ καλή επιλογή και τοποθεσία..Ζήτησε μόνο δωμάτιο με θέα το Κολλοσαίο...
Με ένα μονόπετρο απ του Damiani γωνία,λίγο κρασί και τη μοναδική θέα, είμαι σίγουρη πως η κοπέλα σου θα θυμάται για πάντα αυτή τη στιγμή!!!(ακόμα κι αν στο δίπλα δωμάτιο πετύχεις τον Samion με το μωρό να κλαίει, οι χάρτινοι τοίχοι δε νομίζω οτι θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα...)

happy dreamer

Member
Επόμενο Ταξίδι
ρωμη,τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Τι να πώ;;;;Έχω σκλαβωθεί κυριολεκτικά.Λές και είμαι εγω η μέλλουσα νύφη και οι treveller και samion οι μνηστήρες!!!!!:D
Το μόνο που μπορώ να πώ είναι οτι το σκ και όχι μόνο θα ρίξω τρελό ψάξιμο στις μοναδικές αυτές πληροφορίες του super sos topic που άνοιξα....
Οι υπόλοιποι θα καθήσετε με σταυρωμένα χέρια και θα παρακολουθήσετε αυτη τη μάχη απ τον καναπέ ή θ αναλάβετε δράση και θα με κάνετε την πηνελόπη του φόρουμ;;;;;(πρέπει να είμαι προσεκτικός σ αυτό μήν οδηγηθούμε στο απόφθεγμα:όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη γκαστρωμένη!!!!!!):cool:
Χίλια ευχαριστώ και πάλι,είστε πολύ ωραία παρέα.
Άντε ακούστε και το κομμάτι που θα ήθελα για την περίσταση:

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills