happy dreamer
Member
Είσαι πολύ κοντά σ αυτά που πιστεύω.....
Θα σου πρότινα εξαρχής η πρόταση να γίνει φυσικά στη Piazzale Michelangelo..
Φυσικά η καλύτερη ιδέα! Κι όμως, δε μου είχε περάσει καθόλου απ' το μυαλό. Να πάνε σούρουπο αλλά πριν σκοτεινιάσει, ώστε να δουν το πανόραμα και η πρόταση να γίνει μετά τη δύση, όταν από κάτω τους θα λαμποκοπούν τα φώτα της πόλης!
Τα σέβη μου αγαπητέ μουΤέλος για την πρόταση,ζω μ έναν τόσο αξιολάτρευτο άνθρωπο,που όπου, όποτε, και όπως να γίνει,όλα ακούγονται μουσική(που λέει και μία γνωστή μου),και στην μουσική δεν υπάρχουν δεν και μη... Σας ευχαριστώ και πάλι όλους.
Ντο ρε μι φα σολ λα σι ....στην μουσική δεν υπάρχουν δεν και μη...
Διαβασα ολο το θεμα και συμφωνω με τη Γιωτα. Μη κανεις υπερβολες εκτος κι αν αυτα της αρεσουν παρα πολυ. Ο καθενας εδω μεσα εχει διαφορετικη αποψη.... Σιγουρα ενα ταξιδι για προταση γαμου ειναι κατι ξεχωριστο κι οσο καλυτερα το οργανωσεις τοσο περισσοτερο θα την εντυπωσιασεις. Προσωπικα θα προτιμουσα αλλο ενα ταξιδι ή και δυο ακομα αντι για ενα τοοοσο ακριβο δαχτυλιδι αλλα οπως ειπαμε καθενας με τα γουστα του.εγω πιστευω οτι τα απλα πραγματα ειναι και τα πιο ομορφα, και μονο που εχεις μπει στη διαδικασια να σκεφτεσαι ολα αυτα για να κανεις εκπληξη στην κοπελα σου, ειναι πολυ τυχερη. εγω ως παντρεμενη σχεδον 4 χρονια εχω να σου πω οτι η ουσια βρισκεται σε αλλα πραγματα και αυτα δεν ειναι υλικα. βρες αυτο που σας ταιριαζει σαν προσωπικοτητες, να το αντεχει η τσεπη σου και οχι να χρεωθεις...
δεν ξερω αν ακουγομαι καπως αλλα πολλα πραγματα που διαβαζω μου φαινονται τοσο υπερβολικα... δηλαδη τι διαφορα εχει να μεινεις σε ενα ξενοδοχειο που κανει 500 τη βραδια και σε ενα που κανει 100 λες και θα μεινεις για παντα εκει, συνηθως στις διακοπες δεν παμε μονο για υπνο στο δωματιο? βεβαια εξαρταται τι ανθρωπος ειναι ο καθενας και εννοειτε πως δεν κρινω κανεναν ,
προσωπικα κοιταω οταν ταξιδευω καπου να περναω καλα οπου και αν ειμαι και σε οποιες συνθηκες, και προσπαθω να γεμιζω το κεφαλι μου με ομορφες εικονες και αναμνησεις και λεω ευχαριστω που μπορω και το κανω γιατι αλλοι ανθρωποι δεν μπορουν να πανε ουτε μεχρι τη θεσ/κη για ΣΚ και δεν ονειρευομαι μεγαλεια εφοσον δεν τα αντεχει η τσεπη μου.
θα κανεις προταση γαμου στην κοπελα σου, θα δημιουργησετε οικογενεια αυτο απο μονο του δεν ειναι μεγαλειωδες....... ????
σορυ αν εγινα πολυ μελο....
Γρήγορη απάντηση: το κεπ κάνει περισσότερες μέρες από το υπουργείο.και θέλω κάτι γρήγορο:κεπ ή υπουργείο;;;;;;