• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ρώμη-τοσκανη... για πρόταση μας κάνει;;;;;

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Πάντως το Suite Dreams που προτείνει ο Traveller είναι όντως πολύ καλό! Δεν ξέρω αν είχες κάτι τέτοιο υπόψη σου, είναι πιο μοντέρνο στιλ, αλλά καινούργιο (άνοιξε το '08 αν θυμάμαι καλά), πεντακάθαρο, σε πολύ καλή τοποθεσία (καλά, όχι και μπροστά στο Κολοσσαίο όπως το Mercure, αλλά στην Piazza Republica). Δεν είχα μείνει εγώ (κι εγώ συνήθως φιλοξενούμαι), αλλά όταν παντρεύτηκαν κάποιοι φίλοι μου τον Σεπτέμβρη του '08 πήγαν εκεί και πήγαμε να τους επισκεφτούμε. Εγώ είχα πάρει τηλ. και κανόνισα λουλούδια και σαμπάνια στο δωμάτιο. Το έχω δει λοιπόν απο μέσα και μπορώ να σου πω ότι πράγματι αξίζει τον κόπο. Απ' ό,τι μου είπαν είχε και καλό πρωινό. Αυτά τα ολίγα.

Traveller

Member
Mη δίνεις σημασία αγαπητή μου... ο ακατανόμαστος αυτά ξέρει αυτά λέει... το Mercure που προτείνει είναι ένα μόλις κλικ παραπάνω από το Hotel Anesis στην Πλατεία Βάθη... ειδικό για ωτακουστές και ματάκιδες...

Tο στυλ αγαπητέ δεν το αποκτάς, με στυλ γεννιέσαι... τράβα στη Χασιά να φας καμιά γουρουνοπούλα πιές και κανένα σαλέπι και μετά μίλα για μεταμοντέρνες μπούρδες γραφικέ υποστηριχτή της Alitarias...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Πάντως το Suite Dreams που προτείνει ο Traveller είναι όντως πολύ καλό!
με τετοιο γαλλικό αβαταρ κ υπογραφή δεν περίμενα κατι καλύτερο. τυπικό flat γαλλικό γούστο. ωραίες οι σουίτες, αν βρίσκεσαι στην piazza Navona ή στην πλατεία Σκεντέρμπεη το ίδο κ το αυτό. Ρώμη πάει ο άνθρωπος κ πασχίζω να του προτείνω το αυθεντικό, το ορίτζιναλ, το ρωμαικό. να κοιτάς από το κρεβάτι σου, ότι κι αν κάνεις, το Κολοσσαίο. οι σουίτες είναι καλές δεν είπα το αντίθετο αλλά είναι δήθεν. πλάστικ.
Traveller;218796Tο στυλ αγαπητέ δεν το αποκτάς said:
το βλέπουμε το στυλ σου..πιατακια της πενταρας με μονο μοστρα, ξενοδοχεία πλαστικά, αδιάφορα, αεροπορικές ξεφτισμένες σαν την ΒΑ, να πηγαίνεις υπεραντλαντικό με κοινή οθόνη και κρύο χαμπουργκερ. εμείς πάμε με Alitalia, τρώμε pasta al dente και βλέπουμε Παζολίνι στην ατομική μας οθόνη. αυτοί είναι οι υποστηρικτές της ΑΖ. θέμα στυλ.
για δείτε κ το χοτέλ "Ανεσις" της Ρώμης..το mercure..είναι ή δεν είναι θέμα στυλ?

awww.nycerome.com_rome_hotels_images_hotels_in_rome_pictures_d3fdc9aa0f441a512091ca2c90dbd6b70.jpg

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Samion, εκτός από τη θέα και την πισίνα (που τι να την κάνει ο άνθρωπος χειμωνιάτικα) γιατί δε βάζεις φωτογραφίες από το εξωτερικό του ξενοδοχείου αλλά και από τα πολύ τυποποιημένα και αδιάφορα (του στυλ "υπάρχει-παρόμοιο-δωμάτιο-σε-όλα-τα-ξενοδοχεία-του-κόσμου") δωμάτια; Αυτή είναι η αυθεντικότητα της αιώνιας πόλης;;;;
Ίσα ίσα που το ξενοδοχείο που προτείνεις είναι πλαστικό και αδιάφορο!

Προσωπικά δεν έχω μείνει στις σουίτες, τις είδα μόνο, και δε με νοιάζει αν θα μείνει εκεί το παλικάρι, αλλά όχι τώρα να θεωρούμε αυθεντικό και γουστόζικο ό,τι υπάρχει μπροστά στο Κολοσσαίο! Με την ίδια λογική ας πάνε να φάνε στις πιτσερίες απέναντι από το Κολοσσαίο που έχουν φωτογραφίες των πιάτων τους στον κατάλογο. Γιατί όχι; Ωραία θέα έχουν.

Traveller

Member
Πόσο ακόμα πιο χαμηλά θα πέσεις ταρτούφε της υποκρισίας και της κακογουστιάς? Μας πλασάρεις ένα τιποτένιο ξενοδοχείο μιας μίζερης Γαλλικής φίρμας ως επιτομή του γούστου!! Ποιός, εσύ που κόπτεσαι για το Ιταλικό γούστο!! Ουραγός των λαϊκών Γαλλικών αλυσσίδων!! Και τι αλυσσίδων... Mercure...

Tα κόλπα των tourist traps τα γνωρίζουμε πολύ καλά... ρετουσαρισμένες ειδυλιακές φωτό κι από κάτω Αλβανοί μεταμφιεσμένοι σε λεγεωνάριους να επιτίθονται σε ανύποπτα ζευγάρια, γυφτάκια να παίζουν κυνηγητό με τους άμοιρους τουρίστες και Πακιστανοί να πουλάνε χαϊμαλιά!! Τα πούλμαν με τους χιλιάδες Αλαμανούς που κατακλύζουν αυτό το τερατούργημα αισθητικής τα πρόσεξες αγαπητέ μου? τους χάρτινους τοίχους, τα δωμάτια κλουβιά, το πλαστικό πρωινό,τους ρυπαρούς κοινόχρηστους χώρους , την σοβιετική αισθητική αρχιτεκτονική?? για βάλε αρχιερέα της κακογουστιάς μια φωτό από το εξωτερικό του ξενοδοχείου και άσε τις εξυπνάδες με τις χαλκευμένες, φωτοσοπαρισμένες φωτό!! Ξεπέρασες σε υποκρισία ακόμα και τον Στάλιν που έσβηνε τον Τρότσκυ από τα επίκαιρα!! Έλεος πια... εκεί κατάντισες... σε παραδίδω στην χλεύη του φόρουμ!!

υ.γ. Σαφέστατα Παζολίνι και τίποτε άλλο προβάλει η κουρελοεταιρία σου... το 120 μέρες στα Σόδομα... τάλε κουάλε με το φαγητό... για ξέρασμα και τα δύο...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Με την ίδια λογική ας πάνε να φάνε στις πιτσερίες απέναντι από το Κολοσσαίο που έχουν φωτογραφίες των πιάτων τους στον κατάλογο. Γιατί όχι; Ωραία θέα έχουν.
μήπως ξέχασες κάτι βασικό? που για τον πιο πανω παρισολονδρέζο μπουρζουα είναι μία ενοχλητική λεπτομέρεια..το χρήμα! πρότεινα ότι καλύτερο στην τιμή που είπε 80-100 αντε ως 120. η θέα είναι άπαιχτη. η θεα από την πισίνα είναι ίδια με των δωματίων που είναι ακριβώς από κάτω. αν με 100 Ε θέλουμε κ μεταξωτά σεντόνια τότε μαλλον να απευθυνθούν στο υποκατάστημα των Τιράνων των σουιτών που λέτε..
στο δε φαγητό δεν μίλησα για θέα, μόνο για ουσία. η αγάπη περναει από το στομάχι. με τα μάτια δεν χορταίνεις.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Samion, εκτός από τη θέα και την πισίνα (που τι να την κάνει ο άνθρωπος χειμωνιάτικα) γιατί δε βάζεις φωτογραφίες από το εξωτερικό του ξενοδοχείου αλλά και από τα πολύ τυποποιημένα και αδιάφορα (του στυλ "υπάρχει-παρόμοιο-δωμάτιο-σε-όλα-τα-ξενοδοχεία-του-κόσμου") δωμάτια; Αυτή είναι η αυθεντικότητα της αιώνιας πόλης;;;;
Mα αυτή είναι η λογική του να μένεις σε ξενοδοχείο αλυσίδας... όλα είναι εκεί που περιμένεις να είναι, χωρίς εκπλήξεις... προσωπικά προτιμώ το απρόσωπο μιας αλυσίδας όπου ξέρω εκ των προτέρων τα στάνταρντ σέρβις, δωματιών, πρωινού κτλ, παρά τις άσχημες πολλές φορές εκπλήξεις που επιφυλάσσουν τα δήθεν μπουτίκ ξενοδοχεία είτε στο θέμα του πρωινού είτε στο θέμα του επιπέδου καθαριότητας είτε σίγουρα στο θέμα της τσουχτερής τιμής...
Όσο για το φίλο που άνοιξε το thread θα του πρότεινα να ακολουθήσει μια μέση οδό στο θέμα διαμονής, φαγητού κτλ γιατί κάποιες φορές οι υπερβολικές επιλογές φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Λοιπον με τον κινδυνο του λιθοβολισμου απο τον συμφορουμιτη Traveller , θα ηθελα να υποστηριξω τον καπιτανο Samion , γιατι παλευει μονος του με τα θερια... δηλωνω λοιπον οτι το Merure ειναι λουκουμακι για την περισταση..
Παρακαλω δειτε την θεα απο το δωματιο....
Φανταστειτε την ιδια θεα φωτισμενη το βραδυ....

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Περπατησε την via dei fori Imperiali , την ωρα που την λουζει το φεγγαροφως... Ξεκινα απο το χοτελ και φτασε μεχρι το Trastevere με τα ποδια.. Περασε τις γεφυρες του Τιβερη και εκει εχοντας φοντο την isola Tiberina ..
Αντε και στα δικα μας , ρε παιδια!!!
a3.bp.blogspot.com__3GoyXGViPlI_S7tudS_4ERI_AAAAAAAABT8_CsC0jv70805db4fa9f003f12d53ce3a4049490.jpg

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
φιλε samion σε στηριζω και γω:D:D:D αν και ειμαι νεουδι στα ταξιδια αρα και σε εμπειριες αλλα τα επιχειρηματα σου με καλυπτουν περισσοτερο κι ας με πει ο traveller μπας κλας....:haha::haha:

Βεβαιότατα... ένα πράμα σα να λέμε, τράβα στον ΕΛΑΤΟ, κέρνα το κορίτσι μια προβατίνα με κοκκινέλι να λιγδώσει το αντεράκι της, πάρε κι ένα σαλέπι στο όρθιο να στρώσει το στομάχι από τα ξύγκια και ρίχτης το παραμύθι για τον γάμο... η επιτυχία 100% εξασφαλισμένη... η απάντηση θα έρθει γλυκά... θα εισπράξεις το ΟΧΙ σε φάπες και κλωτσιές...

αγαπημενε μου traveller διαφωνω καθετα... σε προσκαλω στη μεκκα της προβατινας... την ρουμελη και συγκεκριμενα αμφισσα, σου κανω τραπεζι με προβατινα κοντοσουβλι , και οχι σε μαγαζια και βλακειες, στο σπιτι μας, να ξερεις τι τρως.... και ψημενη απο το συζυγο και βαζω στοιχημα οτι θα αλλαξεις γνωμη..... α! και κοκκινελι παραγωγης μας.

Traveller

Member
Τι θα ελεγες για ενα κεντρικο apartment στη Ρωμη? Rome apartments for rent in the city center of Rome: Trastevere, Campo De Fiori, Piazza Navona…

Με μια ματια που εριξα ειδα πολυ ωραια διαμερισματα...
Δεν θα έλεγε τίποτε... σε αυτές τις τρώγλες να πας να μείνεις εσύ...
ρε σεις πάτε καλά? ο άνθρωπος θέλει κάτι το σπέσιαλ για να κάνει πρόταση γάμου κι ο ακατανόμαστος του προτείνει ξοφλοξενοδοχεία για γκρουπάτζες του ΚΑΠΗ Περάματος κι εσύ γκαρσονιέρες στα Σεπόλια... ήμαρτον Θεέ μου!

φιλε samion σε στηριζω και γω:D:D:D αν και ειμαι νεουδι στα ταξιδια αρα και σε εμπειριες αλλα τα επιχειρηματα σου με καλυπτουν περισσοτερο κι ας με πει ο traveller μπας κλας....:haha::haha:
Τι στηρίζεις χριστιανή μου? έχεις πάει? έχεις δει? έχεις συγκρίνει? δηλαδή εσένα άμα σε πηγαίνανε στο Antico Arco και το Suite Dreams θα έλεγες απαπά δεν πάω... γουστάρω ΚΑΠΗ Γκεζελκίρχεν, Αλβανούς λεγεωνάριους, κυνηγητό με τα γυφτάκια και χασαποταβέρνα? άντε να δούμε τι άλλο θα πείτε...

αγαπημενε μου traveller διαφωνω καθετα... σε προσκαλω στη μεκκα της προβατινας... την ρουμελη και συγκεκριμενα αμφισσα, σου κανω τραπεζι με προβατινα κοντοσουβλι , και οχι σε μαγαζια και βλακειες, στο σπιτι μας, να ξερεις τι τρως.... και ψημενη απο το συζυγο και βαζω στοιχημα οτι θα αλλαξεις γνωμη..... α! και κοκκινελι παραγωγης μας.
Ουδείς αμφισβήτησε την μαγειρική σου καλή μου και ειλικρινά σε ευχαριστώ για την πρόσκληση την οποία και ασφαλώς αποδέχομαι αλλά... υπάρχει ένα μεγάλο αλλά... εδώ μιλάμε για πρόταση γάμου και πρόταση γάμου με προβατίνα και κοκκινέλι δεν νομίζω να πολυπάει... φυσικά και είναι εναλλακτική περίπτωση αλλά η καλή μου δεν νομίζω να εκτιμήσει ιδιαίτερα ούτε το ζωντανό ούτε τις εξαιρετικές τανίνες του εν λόγω κοκκινελίου... γιαυτό άλλωστε θα είναι και η καλή μου...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα