fotast
Member
Σε αυτό πιο πίσω.πχ ποστ Νο.256.Σε ευχαριστώ πολύ. Σε αυτό το θέμα ή να ψάξω αλλού;
Σε αυτό πιο πίσω.πχ ποστ Νο.256.Σε ευχαριστώ πολύ. Σε αυτό το θέμα ή να ψάξω αλλού;
Έτσι το καταλαβαίνω και εγώ.foul refund σε voucher από την scoot ,σημαίνει ότι μας επιστρέφει όλο το ποσό στον λογαριασμό μας για να το αξιοποιήσουμε σε όσες πτήσεις θέλουμε μελλοντικά?
Καλησπερα μια απ τα ιδια...αν επιτρεπεται ποιος ο προορισμος;SOOS!! HELP PLEASE!!Προσπαθω εδω και ωρα να κανω το refund της Ryan air απο το customer service και ακρη δεν βγαζω ειλικρινα!!Παταω reservation number και πραγματικα εχω βαρεθει να βλεπω την λεξη invalid .Ποιο ειναι το reservation number γιατι παταω αυτο που μου βγαζει σαν reservation numb και δεν το κανει δεκτο.Με εχει πιασει πονοκεφαλος.
Καλησπερα μια απ τα ιδια...αν επιτρεπεται ποιος ο προορισμος;
Εγω απο αθηνα βουδαπεστη με επιστροφη μια απ τα ιδια γινεται χαμος.θα πετουσα 1 απριλη αν δεν ειναι συντομα το εισητηριο σου κανε λιγο υπομονη.Mαροκο επιστροφη για Αθηνα
Οσο δεν απαγορευονται οι πτησεις απο/προς Γερμανια και του τοπου διαμονης σου και τα ξενοδοχεια παραμενουν ανοιχτα οχι.Καλησπέρα σας είχα κράτηση ξενοδοχείου χωρίς επιστροφή χρημάτων για Νυρεμβέργη αλλά λόγω της κατάστασης με τον ιο δεν θα πάμε μου είπαν ότι θα κρατήσουν το 90% των χρημάτων . Γνωρίζει κάποιος αν λόγω την όλης κατάστασης γίνεται να μου επιστρέψουν περισσότερα χρήματα ;
Επικοινώνησε με την εταιρεία και ανέφερε τις απαγορεύσεις.Πετάω για Βουδαπέστη 19/3 από Αθηνα με wizzair και διαβάζω ότι η Ουγγαρία απαγορεύει την είσοδο στη χώρα σε μη Ούγγρους από τη Δευτέρα το βράδυ στις 16/3. Πως μπορώ να πάρω πίσω χρήματα ή να κάνω rebooking έστω ξέρει κανείς; Η πτήση μια μέρα πριν φαίνεται ότι πραγματοποιείται κανονικά. Επίσης το site της εταιρίας δεν αναφέρει κάτι για την απαγόρευση αυτή.