Καλημέρα!! Παιδιά και εγώ πετάω με wizz air για Βουδαπέστη 20/04 και επιστροφή 26/04! Έχει βγάλει κανείς άκρη με την συγκεκριμένη εταιρία? Στο Site τους μόνο τηλέφωνο έχουν! Ευχαριστώ!
H ryanair χθες το βραδυ εδωσε επιλογη για επιστροφη χρηματων για πτηση για βουδαπεστη 23-3 με επιστροφη 28-3, δες το mail σουΠετάω για Βουδαπέστη 19/3 από Αθηνα με wizzair και διαβάζω ότι η Ουγγαρία απαγορεύει την είσοδο στη χώρα σε μη Ούγγρους από τη Δευτέρα το βράδυ στις 16/3. Πως μπορώ να πάρω πίσω χρήματα ή να κάνω rebooking έστω ξέρει κανείς; Η πτήση μια μέρα πριν φαίνεται ότι πραγματοποιείται κανονικά. Επίσης το site της εταιρίας δεν αναφέρει κάτι για την απαγόρευση αυτή.
Όχι! Θα με καλύψει η τράπεζα από τη στιγμή που είναι non refundable;@PhysioDuck Να κάνω μια χαζή ερώτηση;
Την αμφισβήτηση συναλλαγής την έχεις σκεφτεί;
Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το προσπαθήσω.Κάνε μια προσπάθεια αφού επισυνάψεις όλα τα δικαιολογητικά.
Πριν 2 χρόνια είχα θεματάκι με με την agoda, τους έστειλα 10 mails και δεν έβγαζα άκρη, και έκανα αμφισφήτηση συναλλαγής. Το θέμα μου λύθηκε τάχιστα.
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Καλή σας μέραΟσο δεν απαγορευονται οι πτησεις απο/προς Γερμανια και του τοπου διαμονης σου και τα ξενοδοχεια παραμενουν ανοιχτα οχι.
εμενα παντως που θα πετουσα 1/4 δεν μου εχει ερθει μαιλ επιστροφης χρηματων μονο αλλαγη εισητηριων την οποια δεν μ αφηνει να την ολοκληρωσω κι ολας για βουδαπεστη κι εγω.H ryanair χθες το βραδυ εδωσε επιλογη για επιστροφη χρηματων για πτηση για βουδαπεστη 23-3 με επιστροφη 28-3, δες το mail σου
Δεν σας δινουν δυνατοτητα επιστροφης χρηματων?Γεια σας!θα ήθελα τη γνώμη σας πετούσα με Ryanair 21/4 για Ρώμη εννοείται ότι το ταξίδι ακυρώθηκε μου δίνεται τώρα η επιλογή αλλαγής για 26-30/8 ή 19-22/12.δεν ξέρω τι να αποφασίσω καθώς δεδομένων των συνθηκών ο Αύγουστος δεν είναι πολύ μακριά από την άλλη είναι καλοκαίρι υψηλές θερμοκρασίες αλλά δεν ξέρουμε πως συμπεριφέρεται ο ιός επίσης ο Δεκέμβρης είναι χειμώνας φοβάμαι μήπως υπάρξει δεύτερο κύμα έξαρσης.σας ευχαριστώ
Καλησπέρα...Ακριβώς την ίδια αεροπορική είχα κλέισει και εγώ για αρχές Μαρτίου...Δεν θα πω πολλά...Δυσυτχώς τα χάνεις όλα. Αν θυμάμαι καλά αν ακυρώσεις π΄τηση σου κρατάνε 60€/άτομο ανά π΄τηση και αν θέλεις να αλλάξεις δρομολόγιο πληρώνεις 40€ ανα άτομο...ανά δρομολόγιο! Είναι κάποιους είδους ποινές που σε μένα τουλάχιστον δεν με συνέφερε να κάνω τίποτα παρά να τα αφήσω να πάνε στα σκουπίδια.Καλημέρα!! Παιδιά και εγώ πετάω με wizz air για Βουδαπέστη 20/04 και επιστροφή 26/04! Έχει βγάλει κανείς άκρη με την συγκεκριμένη εταιρία? Στο Site τους μόνο τηλέφωνο έχουν! Ευχαριστώ!