• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Πρόταση γάμου στη Νέα Υόρκη!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Φιλε antonis ειναι φανερο οτι εχεις επηρεαστει απο το dancing on ice του ΑNT1. Επισης εχεις επηρεαστει απο ολες τις αμερικανικες κομεντι !!!
Ειναι δυνατον να μετατρεψουμε τον ανθρωπο σε Εvgeny Plushenko για να κανει μια προταση γαμου???
Και πες οτι γινεται αυτο, στην τελευταια σκηνη ποιος σου λεει οτι αντι να παρει το μετρο να γυρισει στο χοτελ, παρει τελικα το ασθενοφορο για το Βeth Israel medical center με διαστρεμμα στο ποδι σαν την Μαρια Ελενη Λυκουρεζου???
Και εσεις οι υπολοιποι ειναι δυνατον να συμφωνειτε με αυτο το σεναριο???

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Για την περιβόητη πρόταση:

Ή πάρε ένα αμαξάκι και πάνω στη νυχτερινή βόλτα μέσα στα φώτα της το ξεφουρνίζεις,
ή διάλεξε τη δοκιμασμένη και κλασική λύση του καλού ρεστοράν:

Robert @ MAD Museum :: 2 Columbus Circle New York City 9th Floor
Porter House New York
New York City Fine Dining at Asiate Restaurant
The River Caf
The Place | Restaurant and Bar
Daniel NYC

Για μονόπετρο: www.kay.com και ξενοιάζεις.
Και κοίτα να είναι κάτι καλό ε? Πρόταση γάμου κάνεις.

et13

Member
Αντώνη ωραία η ιδέα σου! Θα το σκεφτώ...
Να σου πω την αλήθεια κι εμένα πάει να με πιάσει λίγο νευρικό γέλιο στην ιδέα να κάνω τέτοιο πράγμα!
Δεν είμαι τόσο ρομαντικός από τη φύση μου, αλλά η συγκεκριμένη γυναίκα σίγουρα αξίζει κάτι ιδιαίτερο.

ψηφίζω την πρόταση του Αντώνη....

αν τους πείσεις να βάλουν και το αγαπημένο της τραγούδι ακόμα καλύτερα....

όσο για το δαχτυλίδι εγώ στην θέση σου θα έκανα ένα μόνη μου χειροποίητο εσύ θα ξέρεις τι να έχει (να έχει σχέση με σας) και μετά πάτε και το αγοράζετε μαζί εκείνο που της αρέσει...

πάντως πολύ ώραια, με το καλό και μην ξεχάσεις να μας γράψεις εξέλιξη όταν γυρίσεις!:romeo::romeo::love2::xmas_cheesygrin:
Πώς φτιάχνεις ένα χειροποίητο δαχτυλίδι;;:shock:

_antonis_

Member
Φιλε antonis ειναι φανερο οτι εχεις επηρεαστει απο το dancing on ice του ΑNT1. Επισης εχεις επηρεαστει απο ολες τις αμερικανικες κομεντι !!!
Ειναι δυνατον να μετατρεψουμε τον ανθρωπο σε Εvgeny Plushenko για να κανει μια προταση γαμου???
Και πες οτι γινεται αυτο, στην τελευταια σκηνη ποιος σου λεει οτι αντι να παρει το μετρο να γυρισει στο χοτελ, παρει τελικα το ασθενοφορο για το Βeth Israel medical center με διαστρεμμα στο ποδι σαν την Μαρια Ελενη Λυκουρεζου???
Και εσεις οι υπολοιποι ειναι δυνατον να συμφωνειτε με αυτο το σεναριο???
Τι λές βρε Ευαγγελία; Έχεις κάνει ποτέ πατινάζ; Σιγά το πράγμα! Όχι ότι μπαίνεις και κάνεις στροφές κλπ, αλλά θα πηγαίνουν σιγανά και μια χαρά.

Πάντως η παρέα μας ήταν 4 άτομα που το είδαμε και άρεσε πολύ σε όλους.
Όπως κατάλαβα ότι άρεσε και σε μερικές εκατοντάδες κόσμου που ήταν τριγύρω.

Ας κάνει ότι θέλει ο άνθρωπος, πάντως εγώ αυτό θα έκανα!!! :lol:

_antonis_

Member
Αντώνη ωραία η ιδέα σου! Θα το σκεφτώ...
Να σου πω την αλήθεια κι εμένα πάει να με πιάσει λίγο νευρικό γέλιο στην ιδέα να κάνω τέτοιο πράγμα!
Δεν είμαι τόσο ρομαντικός από τη φύση μου, αλλά η συγκεκριμένη γυναίκα σίγουρα αξίζει κάτι ιδιαίτερο.
Εγώ δεν είμαι καθόλου ρομαντικός απο τη φύση μου, αλλά ήταν τόσο ξεχωριστό!
Πρέπει να έχω και βίντεο...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τι λές βρε Ευαγγελία; Έχεις κάνει ποτέ πατινάζ; Σιγά το πράγμα! Όχι ότι μπαίνεις και κάνεις στροφές κλπ, αλλά θα πηγαίνουν σιγανά και μια χαρά.

Πάντως η παρέα μας ήταν 4 άτομα που το είδαμε και άρεσε πολύ σε όλους.
Όπως κατάλαβα ότι άρεσε και σε μερικές εκατοντάδες κόσμου που ήταν τριγύρω.

Ας κάνει ότι θέλει ο άνθρωπος, πάντως εγώ αυτό θα έκανα!!! :lol:
εε τοτε αν θελει κοινο ας παει στο Madison Square Garden ,να συννενοηθει με τους ιθυνοντες και να της κανει προταση στο ημιχρονο ενος αγωνα μπασκετ!!!
Δεν μπορεις να πεις ...........

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
μάλλον εσύ βαγγελίτσα μας επηρεάστηκες από το show και σου φαίνεται δύσκολο ;) δεν είπαμε και να την κάνει καλλιτεχνικό πατιναζ να την πείσει :D

για το ποστερ του τόπικ:

και από ένα λουλούδι :D ....δηλαδή δεν εννοούσα να την φτιάξεις εκείνο που θα φοράει από κει και πέρα, αλλά κάτι απλό και προτώτυπο, κάτι που θα είναι δικό σου...έτσι θα δώσεις έμφαση στην πρόταση και όχι στο κόσμημα...

ανανέωση: όχι ότι είναι και απαραίτητο (μην σηκοθούν όλοι εναντίον μου) έχε υπόψην ότι στο προτείνει μια που ουτε την βέρα της, ούτε μονόπετρο της δεν φοράει :D

chrisbd

Member
Φίλε κοίταξε την στα μάτια και πες ότι έχεις να πείς, σε ένα όμορφο περιβάλλον και άσε τις αμερικανιές (κάτι γονυπετής, κάτι Μπρούκλιν κλ) ....
Αν σε θέλει πραγματικά και ένα ωραίο λουλούδι να της δώσεις θα δακρύσει (λέμε τώρα)...και αυτοσχεδίασε ....έχε αυτοπεποίθεση...
Εννοείται ότι έχεις σκεφθεί πολύ καλά τι πας να κάνεις ...πας να κάνεις οικογένεια με έναν άνθρωπο για μια ζωή........Ο έρωτας δεν χαλάει τον γάμο αλλά δεν μπορεί να είναι και το μόνο κριτήριο, σίγουρα όμως βοηθάει.....
Πλατίασα .....:D

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Φίλε κοίταξε την στα μάτια και πες ότι έχεις να πείς, σε ένα όμορφο περιβάλλον και άσε τις αμερικανιές (κάτι γονυπετής, κάτι Μπρούκλιν κλ) ....
Αν σε θέλει πραγματικά και ένα ωραίο λουλούδι να της δώσεις θα δακρύσει (λέμε τώρα)...και αυτοσχεδίασε ....έχε αυτοπεποίθεση...
Εννοείται ότι έχεις σκεφθεί πολύ καλά τι πας να κάνεις ...πας να κάνεις οικογένεια με έναν άνθρωπο για μια ζωή........Ο έρωτας δεν χαλάει τον γάμο αλλά δεν μπορεί να είναι και το μόνο κριτήριο, σίγουρα όμως βοηθάει.....
Πλατίασα .....:D
Βασιλακης Καϊλας ..........:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills