• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Πρόταση γάμου στη Νέα Υόρκη!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Άλλα σημέια για πρόταση:
- Στα brooklyn heights promenade με θέα το lower manhattan + τη γέφυρα
Απο εκει θα ξεκινησουν, θα απολαυσουν τη θεα (θα πεσει και κανα προεορτιο φιλακι για να μπει στο κλιμα )και μετα χαλαρη βολτιτσα στην γεφυρα.
Επειδη ομως θα ξυριζει το κρυο οπωσδηποτε σκουφακια και γαντακια

Borealis

Member
Στη γέφυρα το Δεκέμβρη καλύτερα να πας με κάποιον που μισείς και θέλεις να πάθει πνευμονία.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Οταν εισαι ερωτευμενος μεχρι τα μπουνια και ετοιμος να κανεις ενα σημαντικο βημα στη ζωη σου, μεχρι και στον Χαντσον βουτας.
Αλλιως καλυτερα κλεισε να πιεις ενα τηλιο σε καφενε στην Αστορια.

GTS

Member
Δεν ξερω που θα το βαλεις , αλλα μια προταση χωρις λελουδο ειναι μιση προταση
Οτι αλλο θες εδω ειμεθα
Αφού θα πρέπει να κουβαλάς δαχτυλίδι και λουλούδια και όλα αυτά στα κρυφά, πάρε αυτό

Πρόσεξε όμως μη πεταχτεί ο πούστης ο λαγός εκείνη την ώρα...

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
πολυ ρομαντσο το φορουμ σημερα ....

Last edited by a moderator:

GTS

Member
Πέρα από τη πλάκα που έκανα, εγώ προτείνω να μη "δέσεις" το μέρος ντε και καλά, διότι πάνω απ'όλα μετράει η στιγμή....όταν νιώσεις τη κατάλληλη στιγμή, θα το ξέρεις και τότε απλά κάντο.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Είμαι με GTS. Η πολύ οργάνωση σε αυτά τα πράγματα καμιά φορά γυρνάει μπούμερανγκ.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Λοιπον ακου μελλονυμφε, θα την πας στο κοσμηματοπωλειο προφασιζομενος πως θες να αγορασεις ενα ακριβο δωρο για την αδερφη, ξαδερφη, μανα, γιαγια, γειτονισσα ξερω γω ο,τι εχεις. Το λογο θα τον βρεις εσυ (μην τα περιμενεις ολα ετοιμα). Εκει θα κοιταξεις μεταξυ αλλων και για μονοπετρο. Θα τη βαζεις να τα δοκιμαζει (βραχιολια, αλυσιδες, κολιεδες, δαχτυλιδια, τα παντα) και να σου λεει γνωμες. Στο τελος θα τη βαλεις να παρει την τελικη αποφαση. Αν δεν σε καταλαβει θα διαλεξει κατι σχετικα οικονομικο και θα βγεις κερδισμενος. Αν σε καταλαβει θα σου βγει κομματακι πιο ακριβα αλλα χαλαλι αφου παει να πει: α) πως ειναι τσακαλι β) πως δεχεται την προταση γαμου, δεχομενη να αγορασεις το μονοπετρο. Αν σε καταλαβει και δεν δεχτει να το αγορασεις => δε δεχτει την προταση γαμου, τοτε θα σε γλιτωσει απο ενα ασκοπο εξοδο.
Σε καθε περιπτωση απο ακριβα εστιατορια, σαμπανιες κλπ ξεμπερδευεις...

ΥΓ Αν τωρα η κοπελια ειναι ζωον και δεν παρει χαμπαρι, διαλεξει να αγορασεις το ακριβοτερο και δεν δεχτει την προταση γαμου... τι να πω; Ενα ειναι το σιγουρο, πως στο τελος θα γκρινιαζει να την πας σ' ενα καλο εστιατοριο γιατι εχασε ασκοπα τοση ωρα ψαχνοντας και πεινασε...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
βρε τι κολημα έχετε με τα μονοπετρα και τα διαμαντικά...
δηλαδή δεν υπαρχουν άλλες πέτρες σε κοσμήματατα..
καταρίψτε τους μύθους και τις παπαριές..
ενας φίλος αραβωνιάστηκε προσφέροντας της ενα συνδετήρα φτιαγμενο σε κρίκο..
αν ειναι σωστη και ταπεινή σε παντρευεται.
τα μονοπετρα ειναι για να κοντραρει με τις φίλες της ποσα καρατια ειναι το πετραδι και έτσι το πανε, ποσο τις αγαπα παραπανω ο τύπος και αφου δεν εδωσε για παρτι της 3000 να της παρει one karat δεν την αγαπα και τετοιες βλακείες..
εχω ακούσει ιστορίες που με κανουν να ξερνώ..και λέω κοιτα κατι βούρλα που θαβουν τον λεγάμενο πριν τον παντρευτουν!!
α ρε θύματα οι αντρες...και δίνουν και το ίδιο τους το DNA..:cool:
ρε ούστ!!!

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
βρε τι κολημα έχετε με τα μονοπετρα και τα διαμαντικά...
δηλαδή δεν υπαρχουν άλλες πέτρες σε κοσμήματατα..
καταρίψτε τους μύθους και τις παπαριές..
ενας φίλος αραβωνιάστηκε προσφέροντας της ενα συνδετήρα φτιαγμενο σε κρίκο..
αν ειναι σωστη και ταπεινή σε παντρευεται.
τα μονοπετρα ειναι για να κοντραρει με τις φίλες της ποσα καρατια ειναι το πετραδι και έτσι το πανε, ποσο τις αγαπα παραπανω ο τύπος και αφου δεν εδωσε για παρτι της 3000 να της παρει one karat δεν την αγαπα και τετοιες βλακείες..
εχω ακούσει ιστορίες που με κανουν να ξερνώ..και λέω κοιτα κατι βούρλα που θαβουν τον λεγάμενο πριν τον παντρευτουν!!
α ρε θύματα οι αντρες...και δίνουν και το ίδιο τους το DNA..:cool:
ρε ούστ!!!
Σορυ Ρενάτα αλλα διαφωνω. Δεν ειπε κανεις να αγορασει μονοπετρο 3000€.. και εν πασει περιπτωσει εμενα που μου αρεσουν τα κοσμηματα, αυτο δε με κάνει σωστη σα συζυγο? Το ότι μερικες ειναι ψωνάρες, αυτο ειναι αλλη υποθεση...

Αγορασε ενα δαχτυλιδι απο κει, βρες την καταλληλη στιγμή οπως ειπε καποιος, αυτο θα το ξερεις μονος σου εκεινη τη στιγμή, και η οποια μπορει να ειναι και πρωινό στο κρεββατι, και κανε της την προταση.

et13

Member
Αφού θα πρέπει να κουβαλάς δαχτυλίδι και λουλούδια και όλα αυτά στα κρυφά, πάρε αυτό

Πρόσεξε όμως μη πεταχτεί ο πούστης ο λαγός εκείνη την ώρα...
χαχαχαχα... καλό

Παιδιά εντάξει δεν θέλω να είναι στημένο, απλά παίρνω ιδέες να έχω ένα βασικό πλάνο και από κει και πέρα... όπως κάτσει.

Απλά για την ιστορία να πω ότι η κοπέλα είμαι σίγουρος ότι με παντρευόταν και με συνδετήρα... και δεν έχω σκοπό να δώσω ένα κάρο ? ή $ για μονόπετρο, γι' αυτό και δεν έχω αναφέρει καν τη λέξη.
Ένα δαχτυλίδι θέλω, που θα προτιμούσα μάλιστα να είναι και πιο εναλλακτικό λίγο μιας και δεν με ενδιαφέρει το τυπικό του θέματος.

Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα