• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Πρόταση γάμου στη Νέα Υόρκη!

et13

Member
Απορία: αν πας για την πρόταση γάμου στη ΝΥ, στο γαμήλιο που θα πας? :roll:
Εντάξει το ταξίδι το έχουμε κανονίσει από το καλοκαίρι και προφανώς δεν ξέρει η κοπέλα μου τις προθέσεις μου.
Μάλλον, έτσι όπως είναι τα πράγματα οικονομικά, θα το θεωρήσουμε και γαμήλιο το ταξίδι!!!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Απορία: αν πας για την πρόταση γάμου στη ΝΥ, στο γαμήλιο που θα πας? :roll:
Mπορεί να κανόνιζαν έτσι κι αλλιώς ταξίδι και να είπε γιατί όχι τώρα? Μήπως ήρθε η ώρα?
Καλή φάση! :)

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Να επαναλάβω εγώ ότι δεν είναι καλή ιδέα να γυρνά με κόσμημα στην τσέπη περιμένοντας μια ρομαντική στιγμή;
Πάντως η ιδέα του τριπάκια μ'άρεσε!! Και επίσης και η ιδέα για το πρωινό στο κρεβάτι, μπορείς να συνεννοηθείς με το ξενοδοχείο να φέρουν το δαχτυλίδι μέσα στο δίσκο του πρωινού!

_antonis_

Member
Δεν πιστεύω πως ένα τέτοιο θέμα έχει τόση απήχηση και ακόμη περισσότερο δεν πιστεύω πως γράφω εγώ εδώ!

Έχουμε και λέμε (η γνώμη μου-δεν παίρνω κεφάλια :haha: ):

Πρόταση γάμου - Κάτω απο το χριστουγενιάτικο δέντρο της ΝΥ, μπροστά απο το Top of the Roch, πάνω στο παγοδρόμιο.
Τα αρνητικά:
1.πρέπει να της πείς ότι είναι μοναδική ευκαιρία να κάνετε πατινάζ και πρέπει να κάνετε εκεί και τέτοιες μπαρούφες.
2. πρέπει να στείλεις μειλ σ'αυτούς που έχουν το παγοδρόμιο και να το κανονίσεις απο νωρίς, αλλιώς πότε θα βρείς ευκαιρία εκεί να συνενοηθείς με τουε υπεύθυνους;

Και η ιστορία: κάθε τρείς και λίγο, οι υπεύθυνοι κλείνουν την πίστα για λίγα και την καθαρίζουν, δηλαδή την ισιώνουν. Εκείνη την ώρα, εσείς έχετε μείνει ακόμη μέσα, δήθεν πηγαίνετε αργά, αλλά οι υπεύθυνοι προλαβαίνουν και κλείνουν όλα τα φώτα και ανάβουν κάποιο άλλο, ανάλογο της περίστασης. Γονατίζεις, κάνεις την πρόταση, δέχεται και όλος ο κόσμος γύρω φωνάζει, χειροκροτάει, γίνεται χαμός!!! Πέρσυι έτυχα σε πρόταση εκεί και ήταν απίστευτο!!! Φαντάσου ότι μέχρι κι εμείς χειροκροτούσαμε, ειδικά εμένα δε μ'αρέσουν καθόλου όλα αυτά, αλλά εκεί είναι μοναδικό. Σκέψου το σκηνικό: Χριστούγεννα, στην καρδιά της ΝΥ, κάτω απο το πιο διάσημο δέντρο του κόσμου, μόνοι σας στο πιο γνωστό παγοδρόμιο της εποχής!!! τι άλλο;

Όσο για το δαχτυλίδι: εννοείται ότι συμφέρει απο Αμερική, δεν το συζητάμε. Όσοι απο το νησί έχουν γνωστούς εκεί, απο εκεί το παίρνουν. Πάρα πολλοί φίλοι μου. Το καλό θα ήταν αν έχεις συγγενείς εκεί, να το δείς στο ιντερνετ και να στο αγοράσουν εκείνοι, να το έχεις όταν πας. Αλλιώς πρέπει να βρείς τον τρόπο ή και πάλι να το δείς στο ιντερνετ, να το παραγγείλεις και να το έχουν έτοιμο για να μην καθυστερήσεις. Ενας γνωστός πήρε της γυναίκας του απο Αμερική (πηγαίνουν συχνά) μου είχε πει το σάιτ, αλλά δεν το θυμάμαι και δε μιλάμε πια για να το μάθω... :rolleyes:

Λοιπόν, μερικές φωτος για να μπείς στο κλίμα..........

Περνάτε απο τα αγγελάκια:
ai39.tinypic.com_1om6h0.jpg

φτάνετε εδώ, στο μαγικό κλίμα των χριστουγέννων:
ai42.tinypic.com_4oox3.jpg

Και καταλήγετε εδώ.........:
ai42.tinypic.com_24v5eg0.jpg

_antonis_

Member
Σόρυ, το έβαλα 2 φορές κατά λάθος και δεν ήξερα πως να διαγράψω το 2ο και έτσι γράφω αυτό εδώ.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Δεν πιστεύω πως ένα τέτοιο θέμα έχει τόση απήχηση και ακόμη περισσότερο δεν πιστεύω πως γράφω εγώ εδώ!

Αντώνη είσαι μια ρομαντική, ρομαντική ψυχή απλώς δεν το είχες καταλάβει μέχρι τώρα :bleh:

Το παγοδρόμιο αυτό όταν είχα πάει το διαχειριζόταν Έλληνες οι οποίοι ήταν παααρα πολύ ευγενικοί και συνεννοήσιμοι. Για να μας ευχαριστήσουν έβαλαν και Ρέμο/Χατζηγιάννη να παίζει για κανένα μισάωρο στο παγοδρόμιο :roll: Όχι ότι ενθουσιαστήκαμε με την επιλογή, αλλά η κίνηση ήταν γλυκιά εκ μέρους τους από μία άποψη εφόσον πίστευαν ότι έτσι μας ευχαριστούν.

Πρόσεξε μη σε πάρουν χαμπάρι και εκεί που είσαι ρομαντικά και κάνεις την πρόταση ακούσεις στη διαπασών (για πάρτη σου όλα) Άντζελα Δημητρίου :bleh:

_antonis_

Member
Αντώνη είσαι μια ρομαντική, ρομαντική ψυχή απλώς δεν το είχες καταλάβει μέχρι τώρα :bleh:
Δεν είμαι. Καμιά φορά προσποιούμαι πως έχω ρομαντική ψυχή, αλλά αισθάνομαι σα κλόουν! :haha:

Το παγοδρόμιο αυτό όταν είχα πάει το διαχειριζόταν Έλληνες οι οποίοι ήταν παααρα πολύ ευγενικοί και συνεννοήσιμοι. Για να μας ευχαριστήσουν έβαλαν και Ρέμο/Χατζηγιάννη να παίζει για κανένα μισάωρο στο παγοδρόμιο :roll: Όχι ότι ενθουσιαστήκαμε με την επιλογή, αλλά η κίνηση ήταν γλυκιά εκ μέρους τους από μία άποψη εφόσον πίστευαν ότι έτσι μας ευχαριστούν.

Πρόσεξε μη σε πάρουν χαμπάρι και εκεί που είσαι ρομαντικά και κάνεις την πρόταση ακούσεις στη διαπασών (για πάρτη σου όλα) Άντζελα Δημητρίου :bleh:
Δεν είχε μουσική την ώρα που της έκανε την πρόταση, δεν πιστεύω να ναι τόσο γκαντέμης να του παίσει καμιά Lady ή τίποτα ''Απο Δευτέρα'' κλπ - δεν ξέρω και τίτλους.

Πάντως στο τέλος όλοι είναι τόσο ανοιχτοί, είναι γεμάτο κόσμο γύρω γύρω που έχουν πάει να δούν το δέντρο και μετά χειροκροτούν, φωνάζουν, είναι πολύ ωραίο, δεν είναι κρύοι όπως θα ήμασταν εμείς εδώ σε αντίστοιχη περίπτωση...

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
ψηφίζω την πρόταση του Αντώνη....

αν τους πείσεις να βάλουν και το αγαπημένο της τραγούδι ακόμα καλύτερα....

όσο για το δαχτυλίδι εγώ στην θέση σου θα έκανα ένα μόνη μου χειροποίητο εσύ θα ξέρεις τι να έχει (να έχει σχέση με σας) και μετά πάτε και το αγοράζετε μαζί εκείνο που της αρέσει...

πάντως πολύ ώραια, με το καλό και μην ξεχάσεις να μας γράψεις εξέλιξη όταν γυρίσεις!:romeo::romeo::love2::xmas_cheesygrin:

_antonis_

Member
ψηφίζω την πρόταση του Αντώνη....
Έτσι!! :D

Απλά πιστεύω εκτός του ότι είναι κάτι απολύτως ξεχωριστό, είναι και απόλυτα κάτι 100% ΝΥ!!!!!!

Αν είναι να κάνει ελικόπτερα, γέφυρες, φαγητά και πρωινά, τα κάνεις οπουδήποτε, αλλά δεν είναι τόσο ΝΥ....

varioAthens

Member
Eυτυχώς που δεν ενεπλάκην σε τέτοιες γκράντε καταστάσεις γιατί σίγουρα θα με έπιανε νευρικό γέλιο! :cool:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom