• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΗΠΑ Πρόταση γάμου στη Νέα Υόρκη!

_antonis_

Member
Επανέρχομαι:

αν θες να κάνεις κάτι ξεχωριστό, κάνεις κάτι ξεχωριστό. Που θα το θυμάται και θα το λέει μια ζωή!

αν θες να κάνεις απλά μιά πρόταση, κάνε μια πρόταση.... :rolleyes:

Μόνο σκέψου όσες φορές έχεις ακούσει άλλες ιστορίες, με προτάσεις σε παραλίες, σε ηλιοβασίλεμα, σε δείπνα κλπ και κατά πόσο σε ενθουσίαζε αυτό.... (δεν κάνω πλύση εγκεφάλου).

niax

Member
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Η ωρα η καλη κι απο μενα! Κατα τη γνωμη μου κανε κατι απλο, ετσι κι αλλιως η κινηση μετραει. Και μερικες φορες κατι πρωτοτυπο που φαινεται αρχικα καλη ιδεα καταληγει καπως ετσι..
Χωρις να θελω να σε γρουσουζεψω, ξξξ ξξξ ξξξ μακρια απο μας! :roll:

Last edited by a moderator:

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Για την περιβόητη πρόταση:

Ή πάρε ένα αμαξάκι και πάνω στη νυχτερινή βόλτα μέσα στα φώτα της το ξεφουρνίζεις,
ή διάλεξε τη δοκιμασμένη και κλασική λύση του καλού ρεστοράν:

Robert @ MAD Museum :: 2 Columbus Circle New York City 9th Floor
Porter House New York
New York City Fine Dining at Asiate Restaurant
The River Caf
The Place | Restaurant and Bar
Daniel NYC

Για μονόπετρο: www.kay.com και ξενοιάζεις.
Και κοίτα να είναι κάτι καλό ε? Πρόταση γάμου κάνεις.
α μπραβο, απο το kay ήταν το δαχτυλιδι της φωτογραφιας!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Λες ότι είσαι σίγουρος για το "ναι". Αν έχεις όμως και την παραμικρή αμφιβολία, οπωσδήποτε θα πρέπει να αποφύγεις τους δημόσιους χώρους με πολύ κόσμο, όπου όλοι θα πάρουν χαμπάρι τί συμβαίνει.

Πάντως, αφού το πήρες απόφαση, δε θέλει πολύ σχεδιασμό, αλλά αυτοσχεδιασμό.;)
Το καταλληλότερο περιβάλλον και στιγμή για εσάς, μόνο εσύ μπορείς να το ξέρεις και κανένας άλλος.

Άντε, με το καλό. Και φρόντισε η μέλλουσα σύζυγος να μη γίνει μέλος του forum πριν την πρόταση, γιατί πάει η έκπληξη. :D

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Επανέρχομαι στο θέμα με φρεσκιες ιδέες για να εμπλουτισουμε λίγο το σκηνικό ...Πήγαινε στο Magnolia's bakery και πάρε 2 cupcakes !! Χωσε μέσα το δαχτυλίδι η βάλτο από πάνω και την ώρα που θα περπατατε πάνω στη γέφυρα δώσε της το..... Εκείνη θα τρελλαθει με το cupcake ,είναι σίγουρο... Εσυ θα έχεις πετύχει αυτό που θες χωρίς εξτραβαγκαντζες,χωρίς χολυγουντιανα σενάρια ,αλλά με πολύ ζάχαρη και πολύ αγάπη
awww.thecupcakeblog.com_wp_content_uploads_2011_01_Youre_the_Only_Doll_for_Me_Valentines_Cupcake.jpg

_antonis_

Member
Επανέρχομαι στο θέμα με φρεσκιες ιδέες για να εμπλουτισουμε λίγο το σκηνικό ...Πήγαινε στο Magnolia's bakery και πάρε 2 cupcakes !! Χωσε μέσα το δαχτυλίδι η βάλτο από πάνω και την ώρα που θα περπατατε πάνω στη γέφυρα δώσε της το..... Εκείνη θα τρελλαθει με το cupcake ,είναι σίγουρο... Εσυ θα έχεις πετύχει αυτό που θες χωρίς εξτραβαγκαντζες,χωρίς χολυγουντιανα σενάρια ,αλλά με πολύ ζάχαρη και πολύ αγάπη
Να' τος πάλι ο Καϊλας... :bleh:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Δεν δίνω σημασία στα σχόλια του κυρίου Αντωνη (ξέχασε μου φαίνεται τι πέρασε με την Μαρω Κοντου στην ταινία ) και συνεχίζω ....
Δες το παρακάτω βιντεακι περικαλω
A Year in New York on Vimeo

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Πάντως, αφού το πήρες απόφαση, δε θέλει πολύ σχεδιασμό, αλλά αυτοσχεδιασμό.;)
Το καταλληλότερο περιβάλλον και στιγμή για εσάς, μόνο εσύ μπορείς να το ξέρεις και κανένας άλλος.
+1

Κανείς παρά μόνο εσύ δεν ξέρει τι σας ταιριάζει. Για μένα και μόνο που σκέφτεσαι μια έτσι κι αλλιώς σημαντική στιγμή της ζωής σας να την κάνεις πιο όμορφη δημιουργώντας της στην Νέα Υόρκη, σε ένα επίσης ξεχωριστό ταξίδι δηλαδή, είναι μια κίνηση τρυφερή που λέει πολλά! Και που άνοιξες και τόπικ για συμβουλές, μοιάζει να θες να της προσφέρεις κάτι ξεχωριστό! Όταν με το καλό γυρίσετε, να της τα δείξεις, θα γελάσει πολύ!

Τώρα για την πρόταση, δεν ξέρω όλα αυτά τα δημοσίως τα θεωρώ υπερβολικά, βέβαια κι εγώ να ήμουν μπροστά σε κάτι τέτοιο, θα μου άρεσε, δεν θα το έκραζα! Να έμοιαζε αληθινό βέβαια, όχι μόνο επιδειξιομανία! Αν μου συνέβαινε τι να πω, μάλλον θα το διασκέδαζα! Κι αν η απάντηση δεν ήταν θετική, μάλλον θα διασκέδαζαν οι άλλοι περισσότερο.. :lol: Πιστεύω πάντως πως για να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει να το χεις, να χεις (καλό) θράσσος να βγαίνει από μέσα σου! Μην πας να κάνεις την διαφορά δηλαδή και τελικά καταλήξεις να μην είσαι ο εαυτός σου!!!

Σκέψου τα γούστα της κοπέλας σου, τι θα την συγκινούσε, τι θα της άρεσε πιο πολύ και κάντο! Ξαναλέω πως μου φαίνεται πως έχεις την κάθε διάθεση να είναι ξεχωριστό όλο αυτό οπότε για μένα περνάς τις εξετάσεις! :bleh: χαχαχα. Καλή επιτυχία λοιπόν και φυσικά θέλουμε λεπτομέρειες μετά!!!

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Ότι και να διαλέξεις να κάνεις πάντως, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τυπώνεις όλες τις προτάσεις που σου κάνανε εδώ, και της τις δείχνεις (αφού πει το "ναι" φυσικά). :D
Κι αν ήθελε το ελικόπτερο??? Κι αν γκρινιάξει οτι αντί να το σκεφτεί μόνος του έβαλε άλλους να ψάξουν??? Λες να αλλάξει το ναι σε όχι και μετά να φταίει το forum....???:haha::haha::haha:
Πάντως εγώ πιστεύω πως καλό θα είναι να αυτοσχεδιάσεις και να κάνεις κάτι απλό και αυθεντικό χωρίς πολλές αμερικανιές.
(Εγώ στα πολύ ρομαντικά θα πάθαινα ανακοπή και όχι από συγκίνηση...)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
awww.thecupcakeblog.com_wp_content_uploads_2011_01_Youre_the_Only_Doll_for_Me_Valentines_Cupcake.jpg
Βρε συ Βιγκιλιτσα δεν τη σκεφτεσαι την κοπελα ?Να καταπιει κατα λαθος την κοτρωνα κ να τρεχουν οι ανθρωποι νυχτιατικα?:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom