ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Και τι ρόλο βαράει ο γαμπρός ρε Κλεο; Θα είναι εκεί να την καθοδηγήσει στο να μην το καταπιει !!
Βρε συ Βιγκιλιτσα δεν τη σκεφτεσαι την κοπελα ?Να καταπιει κατα λαθος την κοτρωνα κ να τρεχουν οι ανθρωποι νυχτιατικα?
Πας σε μια σχολη αργυροχρυσοχοιας και μαθαινεις. Ελα πως κανεις ετσι για 2-3 χρονακια;Πώς φτιάχνεις ένα χειροποίητο δαχτυλίδι;;
Γιατι ρε Αντωνη, αμα κανει κατι απλο θα το ξεχασει; Ωραιος γαμος!αν θες να κάνεις κάτι ξεχωριστό, κάνεις κάτι ξεχωριστό. Που θα το θυμάται και θα το λέει μια ζωή!
παντως ήταν πετυχημένοοοοοοοοοοοοοοοοΠας σε μια σχολη αργυροχρυσοχοιας και μαθαινεις. Ελα πως κανεις ετσι για 2-3 χρονακια;
Γιατι ρε Αντωνη, αμα κανει κατι απλο θα το ξεχασει; Ωραιος γαμος!
Προταση νουμερο2:
Την κρατουσα για μενα αλλα χαλαλι. Της φορας το δαχτυλιδι την ωρα που κοιμαται. Οταν ξυπνησει ρωταει: "Τι ειναι αυτο;" (ή κατι σχετικο) κι απαντας: "Τιποτα μωρο μου, το δαχτυλιδι που θα σου εκανα προταση γαμου βιαζονταν να μπει στο δαχτυλο σου... τι λες με παντρευεσαι;"
διαβαζοντας μέχρι εδω..είπα ΑΧΧΧΧΧ ΤΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ....
Αν πει το ναι εχει καλως... αν πει "δωσε μου χρονο να το σκεφτω..." και τετοιες μαλακιες, της λες: " Ελα ρε μωρο, δωσε μια απαντηση γιατι βιαζονται κι αλλα πραγματα να μπουν μεσα σου..." και κλεινεις το ματι.
Το "ευχαριστώ" μπήκε κατα λάθος!Πας σε μια σχολη αργυροχρυσοχοιας και μαθαινεις. Ελα πως κανεις ετσι για 2-3 χρονακια;
Γιατι ρε Αντωνη, αμα κανει κατι απλο θα το ξεχασει; Ωραιος γαμος!
Προταση νουμερο2:
Την κρατουσα για μενα αλλα χαλαλι. Της φορας το δαχτυλιδι την ωρα που κοιμαται. Οταν ξυπνησει ρωταει: "Τι ειναι αυτο;" (ή κατι σχετικο) κι απαντας: "Τιποτα μωρο μου, το δαχτυλιδι που θα σου εκανα προταση γαμου βιαζονταν να μπει στο δαχτυλο σου... τι λες με παντρευεσαι;"
Αν πει το ναι εχει καλως... αν πει "δωσε μου χρονο να το σκεφτω..." και τετοιες μαλακιες, της λες: " Ελα ρε μωρο, δωσε μια απαντηση γιατι βιαζονται κι αλλα πραγματα να μπουν μεσα σου..." και κλεινεις το ματι.
Δηλαδή αν πει το ναι...από το άλλο δεν έχει;Αν πει το ναι εχει καλως... αν πει "δωσε μου χρονο να το σκεφτω..." και τετοιες μαλακιες, της λες: " Ελα ρε μωρο, δωσε μια απαντηση γιατι βιαζονται κι αλλα πραγματα να μπουν μεσα σου..." και κλεινεις το ματι.
Δεν είπα ότι θα κάνει κάτι ξεχωριστό για να μην το ξεχάσει. Αν νομίζει ότι της αξίζει κάτι ξεχωριστό, έτσι πρέπει να γίνει....Γιατι ρε Αντωνη, αμα κανει κατι απλο θα το ξεχασει; Ωραιος γαμος!
Θα διαφωνήσω, δηλαδή όλες οι προτάσεις που έγιναν χωρίς τυμπανοκρουσίες δεν άξιζαν τον κόπο?Αν είναι κάτι κοινότυπο, ίσως πάλι θα ήταν καλύτερο να το ξεχάσει........ :roll:
Βρε παιδιά άλλο το αποτέλεσμα και άλλο το θέμα της πρότασης καθαυτού, μην τα ισοπεδώνουμε!Θα διαφωνήσω, δηλαδή όλες οι προτάσεις που έγιναν χωρίς τυμπανοκρουσίες δεν άξιζαν τον κόπο?
Είπα κι εγώ....Το "ευχαριστώ" μπήκε κατα λάθος!