_antonis_
Member
Σταμάτα βρε!Eυτυχώς που δεν ενεπλάκην σε τέτοιες γκράντε καταστάσεις γιατί σίγουρα θα με έπιανε νευρικό γέλιο!
Ούτε εμένα δεν έπιασε νευρικό γέλιο!!!
Σταμάτα βρε!Eυτυχώς που δεν ενεπλάκην σε τέτοιες γκράντε καταστάσεις γιατί σίγουρα θα με έπιανε νευρικό γέλιο!
Πώς φτιάχνεις ένα χειροποίητο δαχτυλίδι;;ψηφίζω την πρόταση του Αντώνη....
αν τους πείσεις να βάλουν και το αγαπημένο της τραγούδι ακόμα καλύτερα....
όσο για το δαχτυλίδι εγώ στην θέση σου θα έκανα ένα μόνη μου χειροποίητο εσύ θα ξέρεις τι να έχει (να έχει σχέση με σας) και μετά πάτε και το αγοράζετε μαζί εκείνο που της αρέσει...
πάντως πολύ ώραια, με το καλό και μην ξεχάσεις να μας γράψεις εξέλιξη όταν γυρίσεις!:love2::xmas_cheesygrin:
Τι λές βρε Ευαγγελία; Έχεις κάνει ποτέ πατινάζ; Σιγά το πράγμα! Όχι ότι μπαίνεις και κάνεις στροφές κλπ, αλλά θα πηγαίνουν σιγανά και μια χαρά.Φιλε antonis ειναι φανερο οτι εχεις επηρεαστει απο το dancing on ice του ΑNT1. Επισης εχεις επηρεαστει απο ολες τις αμερικανικες κομεντι !!!
Ειναι δυνατον να μετατρεψουμε τον ανθρωπο σε Εvgeny Plushenko για να κανει μια προταση γαμου???
Και πες οτι γινεται αυτο, στην τελευταια σκηνη ποιος σου λεει οτι αντι να παρει το μετρο να γυρισει στο χοτελ, παρει τελικα το ασθενοφορο για το Βeth Israel medical center με διαστρεμμα στο ποδι σαν την Μαρια Ελενη Λυκουρεζου???
Και εσεις οι υπολοιποι ειναι δυνατον να συμφωνειτε με αυτο το σεναριο???
Εγώ δεν είμαι καθόλου ρομαντικός απο τη φύση μου, αλλά ήταν τόσο ξεχωριστό!Αντώνη ωραία η ιδέα σου! Θα το σκεφτώ...
Να σου πω την αλήθεια κι εμένα πάει να με πιάσει λίγο νευρικό γέλιο στην ιδέα να κάνω τέτοιο πράγμα!
Δεν είμαι τόσο ρομαντικός από τη φύση μου, αλλά η συγκεκριμένη γυναίκα σίγουρα αξίζει κάτι ιδιαίτερο.
εε τοτε αν θελει κοινο ας παει στο Madison Square Garden ,να συννενοηθει με τους ιθυνοντες και να της κανει προταση στο ημιχρονο ενος αγωνα μπασκετ!!!Τι λές βρε Ευαγγελία; Έχεις κάνει ποτέ πατινάζ; Σιγά το πράγμα! Όχι ότι μπαίνεις και κάνεις στροφές κλπ, αλλά θα πηγαίνουν σιγανά και μια χαρά.
Πάντως η παρέα μας ήταν 4 άτομα που το είδαμε και άρεσε πολύ σε όλους.
Όπως κατάλαβα ότι άρεσε και σε μερικές εκατοντάδες κόσμου που ήταν τριγύρω.
Ας κάνει ότι θέλει ο άνθρωπος, πάντως εγώ αυτό θα έκανα!!!
Βασιλακης Καϊλας ..........Φίλε κοίταξε την στα μάτια και πες ότι έχεις να πείς, σε ένα όμορφο περιβάλλον και άσε τις αμερικανιές (κάτι γονυπετής, κάτι Μπρούκλιν κλ) ....
Αν σε θέλει πραγματικά και ένα ωραίο λουλούδι να της δώσεις θα δακρύσει (λέμε τώρα)...και αυτοσχεδίασε ....έχε αυτοπεποίθεση...
Εννοείται ότι έχεις σκεφθεί πολύ καλά τι πας να κάνεις ...πας να κάνεις οικογένεια με έναν άνθρωπο για μια ζωή........Ο έρωτας δεν χαλάει τον γάμο αλλά δεν μπορεί να είναι και το μόνο κριτήριο, σίγουρα όμως βοηθάει.....
Πλατίασα .....
Μπα δεν θα συμφωνούσε στην τελευταία πρόταση .....την οποία δεν πρόσεξες τεχνηέντως...και ρίχνεις λάσπη...Βασιλακης Καϊλας ..........