varioAthens
Member
Απορία: αν πας για την πρόταση γάμου στη ΝΥ, στο γαμήλιο που θα πας? :roll:
Εντάξει το ταξίδι το έχουμε κανονίσει από το καλοκαίρι και προφανώς δεν ξέρει η κοπέλα μου τις προθέσεις μου.Απορία: αν πας για την πρόταση γάμου στη ΝΥ, στο γαμήλιο που θα πας? :roll:
Mπορεί να κανόνιζαν έτσι κι αλλιώς ταξίδι και να είπε γιατί όχι τώρα? Μήπως ήρθε η ώρα?Απορία: αν πας για την πρόταση γάμου στη ΝΥ, στο γαμήλιο που θα πας? :roll:
Δεν πιστεύω πως ένα τέτοιο θέμα έχει τόση απήχηση και ακόμη περισσότερο δεν πιστεύω πως γράφω εγώ εδώ!
Αντώνη είσαι μια ρομαντική, ρομαντική ψυχή απλώς δεν το είχες καταλάβει μέχρι τώρα
Το παγοδρόμιο αυτό όταν είχα πάει το διαχειριζόταν Έλληνες οι οποίοι ήταν παααρα πολύ ευγενικοί και συνεννοήσιμοι. Για να μας ευχαριστήσουν έβαλαν και Ρέμο/Χατζηγιάννη να παίζει για κανένα μισάωρο στο παγοδρόμιο :roll: Όχι ότι ενθουσιαστήκαμε με την επιλογή, αλλά η κίνηση ήταν γλυκιά εκ μέρους τους από μία άποψη εφόσον πίστευαν ότι έτσι μας ευχαριστούν.
Πρόσεξε μη σε πάρουν χαμπάρι και εκεί που είσαι ρομαντικά και κάνεις την πρόταση ακούσεις στη διαπασών (για πάρτη σου όλα) Άντζελα Δημητρίου
Δεν είμαι. Καμιά φορά προσποιούμαι πως έχω ρομαντική ψυχή, αλλά αισθάνομαι σα κλόουν!Αντώνη είσαι μια ρομαντική, ρομαντική ψυχή απλώς δεν το είχες καταλάβει μέχρι τώρα
Δεν είχε μουσική την ώρα που της έκανε την πρόταση, δεν πιστεύω να ναι τόσο γκαντέμης να του παίσει καμιά Lady ή τίποτα ''Απο Δευτέρα'' κλπ - δεν ξέρω και τίτλους.Το παγοδρόμιο αυτό όταν είχα πάει το διαχειριζόταν Έλληνες οι οποίοι ήταν παααρα πολύ ευγενικοί και συνεννοήσιμοι. Για να μας ευχαριστήσουν έβαλαν και Ρέμο/Χατζηγιάννη να παίζει για κανένα μισάωρο στο παγοδρόμιο :roll: Όχι ότι ενθουσιαστήκαμε με την επιλογή, αλλά η κίνηση ήταν γλυκιά εκ μέρους τους από μία άποψη εφόσον πίστευαν ότι έτσι μας ευχαριστούν.
Πρόσεξε μη σε πάρουν χαμπάρι και εκεί που είσαι ρομαντικά και κάνεις την πρόταση ακούσεις στη διαπασών (για πάρτη σου όλα) Άντζελα Δημητρίου
Έτσι!!ψηφίζω την πρόταση του Αντώνη....