Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Δηλαδή εσύ κατάλαβες που "έδειξε" τη κάρτα της Aegean και έχεις απορία αν είναι μέλος της Ethiopian;... Εγώ πάντως δεν κατάλαβα.Είσαι δηλαδή μέλος και στην Ethiopian;
Εγώ πάντως στην μπλε βαθμίδα έχω εκτυπωμένη σε πλαστικό την κάρτα της Aegean (όχι την visa) που αναγράφει πάνω τον miles & bonus λογαριασμό μου.Δηλαδή εσύ κατάλαβες που "έδειξε" τη κάρτα της Aegean και έχεις απορία αν είναι μέλος της Ethiopian;... Εγώ πάντως δεν κατάλαβα.
Υπάρχει ανακοίνωση στην ομάδα " Όμορφα Ταξϊδια" που λέει ότι είναι για τον Μάρτη μόνο για κράτηση μέσω πρακτορείου.Κυκλοφορει στο FB οτι σε καθε κρατηση Aegean μεσω πρακτορειου τον Μαρτη θα αποδιδονται διπλασια M&B μιλια (δε γνωριζω αν ειναι για tired επισης). Δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση ωστοσο.
Την κάρτα μπορείς να την δείξεις και απο το κινητό. Η απορία μου είναι, όταν λέει ότι την έδειξε, που ακριβώς το έκανε αυτό; Την έδειξε σε κάποιο πρακτορείο; Tην έδειξε στο αεροδρόμιο στο check in; Την έδειξε σε υπάλληλο της Aegean ή της Ethiopian; Έχει σημασία που την έδειξε και πότε; Αυτό δεν καταλαβαίνω.Εγώ πάντως στην μπλε βαθμίδα έχω εκτυπωμένη σε πλαστικό την κάρτα της Aegean (όχι την visa) που αναγράφει πάνω τον miles & bonus λογαριασμό μου.
Μπορεί να μην πέρασε το ID του λογαριασμού του κατά το check in και να έδωσε την κάρτα της Aegean στο αεροδρόμιο για να περαστούν τα μίλια του στο miles & bonus λογαριασμό του.
Εγώ αυτό κατάλαβα και μου φαίνεται και λογικό
Και εγω είμαι μέλος του προγράμματος Sheba miles. Αυτό είναι το μοναδικό που δεν είναι παράξενο στην ερώτηση που διατύπωσε ο συμφορουμιτης, για μένα τουλάχιστον.Είσαι δηλαδή μέλος και στην Ethiopian;