Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

pan82

Member
Έχει 2-3 χρόνια που έχει γίνει αυτή η αλλαγή στους όρους, γίνεται επανυπολογισμός στην τιμή και στα δύο σκέλη, άσχετα αν κάποιο δεν αλλάζει. Έχει ξανασυζητηθεί στο θέμα της Aegean.
Ναι φαίνεται κουφό αλλά κάποια στιγμή το είχε αναφέρει κι άλλο μέλλον εδώ και το είχα ελέγξει κι εγώ σε κράτηση και ισχύει. Οπότε συμφέρει πάντα ξεχωριστή κράτηση αν δεν έχεις κουπόνι κάτι αλλά χάνεις το πλεονέκτημα δωρεάν αλλαγής αν αλλάξει ακυρωθεί η μία πτήση....

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εγώ δεν είπα ότι είναι παράξενο
Αυτό κατάλαβα απο τα γραφόμενα σου. Οκ ,δεν θα τα χαλάσουμε σε αυτό.

αν είναι μέλος και σε αυτό το πρόγραμμα (κι εγώ ειμαι) αλλα πως ξέρει ότι περαστηκαν τα μίλια εκεί, το ειδε στο λογαριασμό του η αλλά το υποθέτει επειδή δεν μπήκαν στην Αegean?
Επίσης τι είδους εισιτήριο έβγαλε, με μίλια ή κανονικό; Στα κανονικά δεν έχουν όλοι οι ναύλοι μίλια μερικές φορές. Μπορεί να έιδε τα μίλια καλωσορίσματος και να νόμισε οτι είναι μίλια απο τη πτήση. Λέω εγώ τώρα... Διάφορα μπορεί να μην έχει καταλαβει σωστά ή να μην έχει κάνει σωστά. Έτσι όπως έθεσε το ερώτημα εγώ δεν καταλαβαίνω τι έχει κάνει... Στο τελευταίο σκέλος (αν μπορούν να μεταφερθούν σε miles & bonus) του απάντησε η @Porfyria . Μετά το χάος :lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.916
Μέλη
39.623
Νεότερο μέλος
Νώντας Αθανίτης

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom