Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

pan82

Member
Έχει 2-3 χρόνια που έχει γίνει αυτή η αλλαγή στους όρους, γίνεται επανυπολογισμός στην τιμή και στα δύο σκέλη, άσχετα αν κάποιο δεν αλλάζει. Έχει ξανασυζητηθεί στο θέμα της Aegean.
Ναι φαίνεται κουφό αλλά κάποια στιγμή το είχε αναφέρει κι άλλο μέλλον εδώ και το είχα ελέγξει κι εγώ σε κράτηση και ισχύει. Οπότε συμφέρει πάντα ξεχωριστή κράτηση αν δεν έχεις κουπόνι κάτι αλλά χάνεις το πλεονέκτημα δωρεάν αλλαγής αν αλλάξει ακυρωθεί η μία πτήση....

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εγώ δεν είπα ότι είναι παράξενο
Αυτό κατάλαβα απο τα γραφόμενα σου. Οκ ,δεν θα τα χαλάσουμε σε αυτό.

αν είναι μέλος και σε αυτό το πρόγραμμα (κι εγώ ειμαι) αλλα πως ξέρει ότι περαστηκαν τα μίλια εκεί, το ειδε στο λογαριασμό του η αλλά το υποθέτει επειδή δεν μπήκαν στην Αegean?
Επίσης τι είδους εισιτήριο έβγαλε, με μίλια ή κανονικό; Στα κανονικά δεν έχουν όλοι οι ναύλοι μίλια μερικές φορές. Μπορεί να έιδε τα μίλια καλωσορίσματος και να νόμισε οτι είναι μίλια απο τη πτήση. Λέω εγώ τώρα... Διάφορα μπορεί να μην έχει καταλαβει σωστά ή να μην έχει κάνει σωστά. Έτσι όπως έθεσε το ερώτημα εγώ δεν καταλαβαίνω τι έχει κάνει... Στο τελευταίο σκέλος (αν μπορούν να μεταφερθούν σε miles & bonus) του απάντησε η @Porfyria . Μετά το χάος :lol:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αυτό κατάλαβα απο τα γραφόμενα σου. Οκ ,δεν θα τα χαλάσουμε σε αυτό.

Επίσης τι είδους εισιτήριο έβγαλε, με μίλια ή κανονικό; Στα κανονικά δεν έχουν όλοι οι ναύλοι μίλια μερικές φορές. Μπορεί να έιδε τα μίλια καλωσορίσματος και να νόμισε οτι είναι μίλια απο τη πτήση. Λέω εγώ τώρα... Διάφορα μπορεί να μην έχει καταλαβει σωστά ή να μην έχει κάνει σωστά. Έτσι όπως έθεσε το ερώτημα εγώ δεν καταλαβαίνω τι έχει κάνει... Στο τελευταίο σκέλος (αν μπορούν να μεταφερθούν σε miles & bonus) του απάντησε η @Porfyria . Μετά το χάος :lol:
Υποθέσεις κάνουμε, δε θα τσακωθούμε κιόλας. Η δικιά μου είναι ότι πέταξε με αγορασμένο εισιτήριο , τους έδειξε την κάρτα μιλίων της aegean, η κυρία στο τσεκιν πληκτρολογησε τον αριθμό μέλους και τα μίλια δε χρεώθηκαν για οποιονδήποτε λόγο (πχ ο ναύλος δε δίνει μιλια) και υπέθεσε ότι περαστηκαν σε άλλο πρόγραμμα. Λέω εγώ τώρα, δεν ξέρω.

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος... Θέλω να κελισω μια πτήση με μίλια της aegean για πτήση όμως με την turkish. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο δεν μου το βγάζει όμως από το app της aegean, ενώ η turkish το εχει με μίλια. Για την ακρίβειa δεν δίνει καν το αεροδρομιο η aegean.
Μήπως μπορώ από κάπου αλλού;

tatooine

Member
Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος... Θέλω να κελισω μια πτήση με μίλια της aegean για πτήση όμως με την turkish. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο δεν μου το βγάζει όμως από το app της aegean, ενώ η turkish το εχει με μίλια. Για την ακρίβειa δεν δίνει καν το αεροδρομιο η aegean.
Μήπως μπορώ από κάπου αλλού;
Ο ιστότοπος της αιγαίου έχει μπαγκ με ορισμένα αεροδρόμια και δεν τα εμφανίζει. Θα πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση, εξηγώντας το πρόβλημα.
Βγάλε και ένα στιγμιότυπο οθόνης για απόδειξη ώστε να αιτηθείς έκδοση εισιτηρίου μέσω τηλεφωνικού χωρίς χρέωση υπηρεσίας διότι είναι δικό τους τεχνικό πρόβλημα.
Θα τους ξεκαθαρίσεις ότι το αεροδρόμιο δεν το εμφανίζει στην εφαρμογή τους. Θα σου στείλουν ένα μειλ ίσως, όπου πρέπει να στείλεις το στιγμιότυπο για να το εξετάσουν.
Εσύ θα τονίσεις πως δεν μπορείς να περιμένεις τα αποτελέσματα και θα απαιτήσεις έκδοση χωρίς τέλος εξυπηρέτησης διότι βιάζεσαι να βγάλεις τα εισιτήρια. Αφού φυσικά σιγουρευτείς ότι αυτοί το βλέπουν και υπάρχει διαθεσιμότητα με τη συμμαχία.
Εξυπηρετούν αφάνταστα αρκεί να ζητήσεις αυτό που θέλεις με ακρίβεια.
Επίσης βλέπουν πτήσεις και από κανονικούς λογαριασμούς και θα δουν ότι το σύστημα έχει πρόβλημα.
Στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο πετάνε μόνο οι Τούρκοι για award εισιτήρια. Άρα αν υπάρχει διαθεσιμότητα θα βρεις άκρη.

καλή τύχη.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.917
Μέλη
39.626
Νεότερο μέλος