Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλησπέρα σε πρόσφατο ταξίδι αν και έδειξα την κάρτα Aegean οι πόντοι περάστηκαν στην Ethiopian και όχι στην Aegean υπάρχει δυνατότητα να τους μεταφέρω στην Aegean ?
Είσαι δηλαδή μέλος και στην Ethiopian;

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δηλαδή εσύ κατάλαβες που "έδειξε" τη κάρτα της Aegean και έχεις απορία αν είναι μέλος της Ethiopian;... Εγώ πάντως δεν κατάλαβα.

jpsih

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Κυκλοφορει στο FB οτι σε καθε κρατηση Aegean μεσω πρακτορειου τον Μαρτη θα αποδιδονται διπλασια M&B μιλια (δε γνωριζω αν ειναι για tired επισης). Δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση ωστοσο.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Δηλαδή εσύ κατάλαβες που "έδειξε" τη κάρτα της Aegean και έχεις απορία αν είναι μέλος της Ethiopian;... Εγώ πάντως δεν κατάλαβα.
Εγώ πάντως στην μπλε βαθμίδα έχω εκτυπωμένη σε πλαστικό την κάρτα της Aegean (όχι την visa) που αναγράφει πάνω τον miles & bonus λογαριασμό μου.
Μπορεί να μην πέρασε το ID του λογαριασμού του κατά το check in και να έδωσε την κάρτα της Aegean στο αεροδρόμιο για να περαστούν τα μίλια του στο miles & bonus λογαριασμό του.
Εγώ αυτό κατάλαβα και μου φαίνεται και λογικό

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Κυκλοφορει στο FB οτι σε καθε κρατηση Aegean μεσω πρακτορειου τον Μαρτη θα αποδιδονται διπλασια M&B μιλια (δε γνωριζω αν ειναι για tired επισης). Δεν υπαρχει επισημη ανακοινωση ωστοσο.
Υπάρχει ανακοίνωση στην ομάδα " Όμορφα Ταξϊδια" που λέει ότι είναι για τον Μάρτη μόνο για κράτηση μέσω πρακτορείου.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εγώ πάντως στην μπλε βαθμίδα έχω εκτυπωμένη σε πλαστικό την κάρτα της Aegean (όχι την visa) που αναγράφει πάνω τον miles & bonus λογαριασμό μου.
Μπορεί να μην πέρασε το ID του λογαριασμού του κατά το check in και να έδωσε την κάρτα της Aegean στο αεροδρόμιο για να περαστούν τα μίλια του στο miles & bonus λογαριασμό του.
Εγώ αυτό κατάλαβα και μου φαίνεται και λογικό
Την κάρτα μπορείς να την δείξεις και απο το κινητό. Η απορία μου είναι, όταν λέει ότι την έδειξε, που ακριβώς το έκανε αυτό; Την έδειξε σε κάποιο πρακτορείο; Tην έδειξε στο αεροδρόμιο στο check in; Την έδειξε σε υπάλληλο της Aegean ή της Ethiopian; Έχει σημασία που την έδειξε και πότε; Αυτό δεν καταλαβαίνω.

Και εγω είμαι μέλος του προγράμματος Sheba miles. Αυτό είναι το μοναδικό που δεν είναι παράξενο στην ερώτηση που διατύπωσε ο συμφορουμιτης, για μένα τουλάχιστον.

Αν είχε βγάλει award εισιτήριο, όπου και να την έδειχνε την κάρτα, δεν είχε νόημα. Ας μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για να του απαντήσει κάποιος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.915
Μέλη
39.622
Νεότερο μέλος
athmpiz

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom