Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

kirmis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Καλημέρα, θα ήθελα να ενημερωθώ σχετικά με τη δυνατότητα πιστώσεων μιλίων Miles+Bonus σε εισιτήριο Aegean, το οποίο έχει εκδοθεί σε διαφορετικό όνομα από αυτό του κατόχου του λογαριασμού.

Υπάρχει περίπτωση να πιστωθούν αυτά τα μίλια στον λογαριασμό μου;

mourohavlos

Member
Καλημέρα, θα ήθελα να ενημερωθώ σχετικά με τη δυνατότητα πιστώσεων μιλίων Miles+Bonus σε εισιτήριο Aegean, το οποίο έχει εκδοθεί σε διαφορετικό όνομα από αυτό του κατόχου του λογαριασμού.

Υπάρχει περίπτωση να πιστωθούν τα μίλια στον λογαριασμό μου;
Μίλια αναβάθμισης όχι.
Μίλια εξαργύρωσης πάλι όχι, εκτός αν έχετε together λογαριασμό, οπότε θα πιστωθεί ο κοινός "κουβάς"

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand

Υπάρχει περίπτωση να πιστωθούν αυτά τα μίλια στον λογαριασμό μου;
Μίλια αναβάθμισης όχι.
Μίλια εξαργύρωσης πάλι όχι, εκτός αν έχετε together λογαριασμό, οπότε θα πιστωθεί ο κοινός "κουβάς"

Ή μπορεί να κάνει μεταφορά μιλίων στο δικό σου λογαριασμό με κόστος 15 ευρώ, νομίζω με μάξιμουμ 50000 μίλια.

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Τις τελευταίες μέρες μου ήρθε 2 φορές μειλ στο οποίο αναφέρει ότι έκανα εξαργύρωση μιλίων επιτυχώς. Η αλήθεια είναι ότι δεν έκανα εγώ κάποια κίνηση, αλλά ούτε τα μίλια μου μειώθηκαν για να πω ότι κάποιος άλλος εξαργύρωσε για εμένα (δλδ να με έκλεψε). Σας έχει τύχει;
Θα μπορούσα να καλέσω και στην aegean, το ξέρω, αλλά δεν το έκανα προς το παρόν.

fdara

Member
Γνωρίζουμε αν και φετος ειναι χορηγος η Aegean στον Μαραθωνιο της Αθηνας;
Να ξερουμε αν θα κατέβουμε για τα δωρεάν μιλια που δίνει κάθε φορα.

fotast

Member

fdara

Member
Δεν ειμαι σιγουρος οτι το συγκεκριμενο promotion παντως γινεται και στον κλασικό μαραθωνιο που ειναι τωρα η στον ημιμαραθωνιο που ειναι Μαρτιο...

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Γίνεται και στους 2, τουλαχιστον εγινε στους προηγουμενους. Να δουμε με ποιον τροπο θα υλοποιηθεί μόνο.. Θα τρέξω και το Σάββατο και την Κυριακή, ελπιζω να ειναι ευκολη η διαδικασία και να μην χρονοτριβούμε.

fdara

Member
Παντως περυσι δεν μπορουσες να συμμετεχεις αν δεν ησουν εκει οπως παλιοτερα απλα με το qr code. Επρεπε να πας να δωσεις τα στοιχεια σου σε περιπτερα που ειχε στησει η Aegean. Φανταζομαι καπως ετσι θα γινει και φετος

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Ναι, απο φέτος; τον Μάρτιο, δεν υπαρχει προσωρινή σελίδα όπου δοκιμαζε ολος ο κοσμος την τυχη του, έπρεπε να εισαι στην πλατεία Συντάγματος, στο κιόσκι της Aegean, εβρισκές εναν που ηταν ντυμένος μασκότ και του έλεγες το miles&bonus ID σου, κάποιοι ειχαν σκάσει με ολόκληρη λίστα, που απ'οσο ειδα δεν τα καταχωρούσε ο ανθρωπος εκει. Θα δουμε αν και φέτος γινει ετσι (το πιο πιθανό μαλλον) ή οπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

bandit650

Member
Πρόσφατα πήγα αιγυπτο με Egypt air. 4 πτήσεις. Αθήνα Κάιρο, Κάιρο Ασουάν, Λούξορ Κάιρο και τέλος Κάιρο Αθήνα.
Ενώ για τις ενδιάμεσες πτήσεις έχουν μπει τα μίλια στο λογαριασμό της Aegean για τις πτήσεις από και προς Αθήνα δε έχουν μπει. Που πρέπει να απευθυνθώ για τις πτήσεις αυτές;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom