• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

giannis228

Member
Θυμάται κανείς πόσες μέρες κάνουν να επιστραφούν τα μίλια σε περίπτωση ακύρωσης εισιτηρίων. Είχα την αίσθηση ότι τα μίλια επιστρέφονται άμεσα και τα χρήματα κάνουν αρκετό χρόνο η θέλουν κι αυτά μέρες; Επειδή έχουν περάσει 6 μέρες ήδη να πάρω τηλέφωνο η είναι φυσιολογικό;
Αμεσα μπαινουν ! τα επομενα 5 λεπτα

pan82

Member
Αμεσα μπαινουν ! τα επομενα 5 λεπτα
Κι εγώ έτσι θυμόμουν αν και στο τηλέφωνο μου είπαν μέσα σε 30 μέρες και για χρήματα και ηοα μίλια αλλά λέω κάτσε να το επαλήθευσω. Θα πάρω ένα τηλέφωνο αύριο τοτε

KostasX

Member
Σε πρόσφατη ακύρωση για πτήση Οκτωβρίου, μίλια και συμψηφισμός φόρων κλπ έκαναν 20 μέρες.
Και τηλέφωνο ξανά να τους πάρεις θα σου πουν μέσα σε 30 μέρες ότι κάποια στιγμή θα γίνει...

paefstra

Member
Κι εγώ έτσι θυμόμουν αν και στο τηλέφωνο μου είπαν μέσα σε 30 μέρες και για χρήματα και ηοα μίλια αλλά λέω κάτσε να το επαλήθευσω. Θα πάρω ένα τηλέφωνο αύριο τοτε
Αμεσα μπαινουν τα bonus.
Μεχρι και 10ημερο μου ετυχε για μιλια.
Πρεπει να παρακαλεσεις για αμεσα.

pan82

Member
Αμεσα μπαινουν τα bonus.
Μεχρι και 10ημερο μου ετυχε για μιλια.
Πρεπει να παρακαλεσεις για αμεσα.
Σε πρόσφατη ακύρωση για πτήση Οκτωβρίου, μίλια και συμψηφισμός φόρων κλπ έκαναν 20 μέρες.
Και τηλέφωνο ξανά να τους πάρεις θα σου πουν μέσα σε 30 μέρες ότι κάποια στιγμή θα γίνει...
A όχι δε τα βιάζομαι απλά ανησύχησα μήπως με ξέχασαν γιατί δε μπορούσα να θυμηθώ αν έμπαιναν αμεσα η θέλει όντως μέρες, απλά επειδή έκανα αλλαγή σε κάποια άλλα τώρα με προσφορά και μπήκε ακαριαία η επιστροφή προβληματίστηκα και λέω κάτσε να ρωτήσω γιατί έχω χρόνια να ακυρώσω τελείως εισίτηρια

GTS

Member
Άμεσα τα μίλια που είχαν επιστραφεί μόνο μία φορά που το ζήτησα ευγενικά για να κλείσω άλλο εισιτήριο γιατί δεν είχα αρκετό υπόλοιπο, ποτέ άλλοτε. Πάντα παίρνει μερικές μέρες.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι να κάνω εξαργύρωση μιλίων και μάλιστα για υπερατλαντικό. Σκεφτόμουνα η διαθεσιμότητα θέσεων είτε απλή είτε business σε τέτοια ταξίδια πόσο καιρό πριν βγαίνει ; Όταν έχει βγει το πρόγραμμα των εταιρείων πχ 9-12 μήνες ή ποιο μετά ;
Εάν έχει κάνει και κανείς τέτοια εξαργύρωση θα με υποχρέωνε... :)
αρκετες εταιριες βγαζουν ενα χρονο πριν εισητηρια, το μπιζνες ειναι ποιο δυσκολο, αν μιλαμε για υπερατλαντικο η united ειναι μια καλη εταιρεία γιατί εχει χαμηλους φόρους (εχουν τεραστιες διαφορες καποιες εταιρείες στους φόρους) προς ανατολας ειναι η singapore με καλή τιμη στους φορους. η τριάδα λουφτχανσα-swiss-αυστριακες ειναι απο τις χειροτερες στους φόρους αλλα βγαζουν last minute bussiness ακομη και first, καλό κυνηγι

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
1730373278760.png

μολις ηρθε email

Miles+Bonus Όροι και προϋποθέσεις: Τα διπλά μίλια που θα καταχωρηθούν, αφορούν σε Miles+Bonus μίλια εξαργύρωσης. Η προσφορά των διπλών μιλίων ισχύει για κρατήσεις μεταξύ 31/10/2024 – 02/11/2024 και πτήσεις μεταξύ 15/11/2024 - 15/01/2025. Τα διπλά μίλια ισχύουν μόνο για κρατήσεις πτήσεων μετ’ επιστροφή. Ισχύει για πτήσεις που εκτελούνται αποκλειστικά από την AEGEAN και την Olympic Air. H προσφορά ισχύει μόνο όταν το μέλος καταχωρήσει τον αριθμό του Miles+Bonus λογαριασμού του κατά τη διάρκεια της κράτησης. Δεν ισχύει αν το μέλος καταχωρήσει τον αριθμό λογαριασμού του κατά το check-in ή αν προχωρήσει σε αναδρομική καταχώρηση μιλίων. Τα μίλια θα πιστωθούν στον Miles+Bonus λογαριασμό του μέλους αυτόματα έως και 15 εργάσιμες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της πτήσης και υπό την προϋπόθεση ότι το μέλος έχει καταχωρήσει τον αριθμό του Miles+Bonus λογαριασμού του αποκλειστικά κατά την κράτηση. Η προσφορά για διπλά μίλια δεν ισχύει σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί αλλαγή της αρχικής κράτησης από 03/11/2024 και μετά.

Last edited:
Είμαι στην Blue βαθμίδα, εφόσον πιστωθούν τα 8.000 μίλια από την νέα μου πιστωτική της Aegean Premium και μαζί 2-3 ταξίδια φτάσω και περάσω τα 12.000 μιλια που χρειάζεται για την Silver βαθμίδα.
Μπορώ να εξαργυρώνω μίλια σε ταξίδι?
Πρέπει να τους έχω για κάποιο συγκεκριμένο διάστημα?
Προσμετρούνται κανονικά ακόμα και αν εγώ τους εξαργυρώνω?
Έρχεται ειδοποίηση ότι άλλαξα βαθμίδα ή το βλέπω από την εφαρμογή?

fotast

Member
Είμαι στην Blue βαθμίδα, εφόσον πιστωθούν τα 8.000 μίλια από την νέα μου πιστωτική της Aegean Premium και μαζί 2-3 ταξίδια φτάσω και περάσω τα 12.000 μιλια που χρειάζεται για την Silver βαθμίδα.
Εξαργύρωση μιλιων κάνεις σε οποιαδήποτε βαθμίδα.Τα μίλια δεν λήγουν σε συγκεκριμένη ημερομηνία.Σε πτήσεις με εξαργύρωση δεν παίρνεις ξανά μίλια.

mourohavlos

Member
Όπως έγραψε ο Fotast μπορείς να κάνεις εξαργύρωση σε οποιαδήποτε βαθμίδα.
Τα μίλια εξαργύρωσης δε λήγουν σε αντίθεση με τα αναβάθμισης που προσμετρώνται για διατήρηση ή αναβάθμιση βαθμίδας.
Για αλλαγή βαθμίδας λαμβάνεις και mail, αλλά το βλέπεις και στην εφαρμογή

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.349
Νεότερο μέλος
eugenios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα