GTS
Member
Άμεσα τα μίλια που είχαν επιστραφεί μόνο μία φορά που το ζήτησα ευγενικά για να κλείσω άλλο εισιτήριο γιατί δεν είχα αρκετό υπόλοιπο, ποτέ άλλοτε. Πάντα παίρνει μερικές μέρες.
αρκετες εταιριες βγαζουν ενα χρονο πριν εισητηρια, το μπιζνες ειναι ποιο δυσκολο, αν μιλαμε για υπερατλαντικο η united ειναι μια καλη εταιρεία γιατί εχει χαμηλους φόρους (εχουν τεραστιες διαφορες καποιες εταιρείες στους φόρους) προς ανατολας ειναι η singapore με καλή τιμη στους φορους. η τριάδα λουφτχανσα-swiss-αυστριακες ειναι απο τις χειροτερες στους φόρους αλλα βγαζουν last minute bussiness ακομη και first, καλό κυνηγιΚαλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι να κάνω εξαργύρωση μιλίων και μάλιστα για υπερατλαντικό. Σκεφτόμουνα η διαθεσιμότητα θέσεων είτε απλή είτε business σε τέτοια ταξίδια πόσο καιρό πριν βγαίνει ; Όταν έχει βγει το πρόγραμμα των εταιρείων πχ 9-12 μήνες ή ποιο μετά ;
Εάν έχει κάνει και κανείς τέτοια εξαργύρωση θα με υποχρέωνε...
Εξαργύρωση μιλιων κάνεις σε οποιαδήποτε βαθμίδα.Τα μίλια δεν λήγουν σε συγκεκριμένη ημερομηνία.Σε πτήσεις με εξαργύρωση δεν παίρνεις ξανά μίλια.Είμαι στην Blue βαθμίδα, εφόσον πιστωθούν τα 8.000 μίλια από την νέα μου πιστωτική της Aegean Premium και μαζί 2-3 ταξίδια φτάσω και περάσω τα 12.000 μιλια που χρειάζεται για την Silver βαθμίδα.
Μπορώ να εξαργυρώνω μίλια σε ταξίδι?
Πρέπει να τους έχω για κάποιο συγκεκριμένο διάστημα?
Προσμετρούνται κανονικά ακόμα και αν εγώ τους εξαργυρώνω?
Έρχεται ειδοποίηση ότι άλλαξα βαθμίδα ή το βλέπω από την εφαρμογή?
Όπως έγραψε ο Fotast μπορείς να κάνεις εξαργύρωση σε οποιαδήποτε βαθμίδα.Είμαι στην Blue βαθμίδα, εφόσον πιστωθούν τα 8.000 μίλια από την νέα μου πιστωτική της Aegean Premium και μαζί 2-3 ταξίδια φτάσω και περάσω τα 12.000 μιλια που χρειάζεται για την Silver βαθμίδα.
Μπορώ να εξαργυρώνω μίλια σε ταξίδι?
Πρέπει να τους έχω για κάποιο συγκεκριμένο διάστημα?
Προσμετρούνται κανονικά ακόμα και αν εγώ τους εξαργυρώνω?
Έρχεται ειδοποίηση ότι άλλαξα βαθμίδα ή το βλέπω από την εφαρμογή?
εχεις μηπως καμια καλη ιδεα/προταση για μακρινο ταξιδια με λιγους φορους ?Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι να κάνω εξαργύρωση μιλίων και μάλιστα για υπερατλαντικό. Σκεφτόμουνα η διαθεσιμότητα θέσεων είτε απλή είτε business σε τέτοια ταξίδια πόσο καιρό πριν βγαίνει ; Όταν έχει βγει το πρόγραμμα των εταιρείων πχ 9-12 μήνες ή ποιο μετά ;
Εάν έχει κάνει και κανείς τέτοια εξαργύρωση θα με υποχρέωνε...
Μίλια αναβάθμισης όχι.Καλημέρα, θα ήθελα να ενημερωθώ σχετικά με τη δυνατότητα πιστώσεων μιλίων Miles+Bonus σε εισιτήριο Aegean, το οποίο έχει εκδοθεί σε διαφορετικό όνομα από αυτό του κατόχου του λογαριασμού.
Υπάρχει περίπτωση να πιστωθούν τα μίλια στον λογαριασμό μου;
Καλημέρα, θα ήθελα να ενημερωθώ σχετικά με τη δυνατότητα πιστώσεων μιλίων Miles+Bonus σε εισιτήριο Aegean, το οποίο έχει εκδοθεί σε διαφορετικό όνομα από αυτό του κατόχου του λογαριασμού.
Υπάρχει περίπτωση να πιστωθούν αυτά τα μίλια στον λογαριασμό μου;
Μίλια αναβάθμισης όχι.
Μίλια εξαργύρωσης πάλι όχι, εκτός αν έχετε together λογαριασμό, οπότε θα πιστωθεί ο κοινός "κουβάς"