• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

tatooine

Member
Αν περάσεις manual τις πτήσεις για να μπουν τα μίλια,στο αίτηση καταχώρησης μιλίων εννοώ,δεν είναι το ίδιο??Από περιέργεια ρωτάω γιατί όποτε το έκανα γινόταν γρήγορα η καταχώρηση...
Δεν είναι από τις πτήσεις, είναι από το intra schengen benefit.

Marinetta

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Από Hertz είχατε ποτέ πρόβλημα να σας περάσουν μίλια ? Πήρα τηλ Aegean κ μου είπαν, μιλά με την Hertz
Εγώ τον Νοέμβρη και αν θυμάμαι καλά με είχε κατευθύνει η κοπέλα να κάνω αίτημα μέσα από το site της aegean στους συνεργάτες . Αλλά δύσκολο να το ανακάλυπτα μόνη μου.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
ειχα κανει πριν 5 χρονια λογαριασμο και εχω μαζεψει καποια μιλια κατα καιρους αλλα δεν εχω καμια κρατηση. Τωρα θελω να κλεισω εισιτηριο εσωτερικου και ψαχνοντας ειδα οτι πρεπει να ειναι στο ονομα του κατοχου για να γινει εξαργυρωση μιλιων. υπαρχει τροπος να αλλαξει το μικρο ονομα ή να προσθεσω μελος για να κανω την εξαργυρωση?
δεν ισχυει αυτο που λετε εξαργυρωση μιλιων κανεις για οποιο ατομο θελεις

kostas87

Member
δεν ισχυει αυτο που λετε εξαργυρωση μιλιων κανεις για οποιο ατομο θελεις
αναφερομαι στο miles+cash. Πρεπει να ειναι το εισιτηριο στο ονομα του κατοχου του λογαριασμου miles+bonus. Οταν βαζω αλλο ονομα δε μου εχει την επιλογη για εξαργυρωση στο σταδιο πληρωμης και ψαχνοντας ειδα οτι το λεει κ στις συχνες ερωτησεις.

1717081392583.png

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
αναφερομαι στο miles+cash. Πρεπει να ειναι το εισιτηριο στο ονομα του κατοχου του λογαριασμου miles+bonus. Οταν βαζω αλλο ονομα δε μου εχει την επιλογη για εξαργυρωση στο σταδιο πληρωμης και ψαχνοντας ειδα οτι το λεει κ στις συχνες ερωτησεις.

View attachment 462847
Το Miles+Cash είναι αναίτιο κάψιμο μιλίων χωρίς λόγο. Στην εξαργύρωση μπορείς να αγοράσεις εισιτήριο για άλλον.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
«Πενία τέχνας κατεργάζεται» .......................https://el.aegeanair.com/milesandbonus/news/2024/ppc_redemption_may24/

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan

View attachment 462847
όχι μη το κανετε αυτο το λαθος.... εξαργύρωση εισιτήριου και οχι αυτο ....

kostas87

Member
Το Miles+Cash είναι αναίτιο κάψιμο μιλίων χωρίς λόγο. Στην εξαργύρωση μπορείς να αγοράσεις εισιτήριο για άλλον.
εξαργυρωση εννοεις την επιλογη που σου δειχνει στο ημερολογιο τις πτησεις σε μιλια και οχι σε ευρω + πληρωνεις οτι υπολοιπο μενει. Το κοιταξα αλλα δεν εχει διαθεσιμες θεσεις για τις ημερες που θελω.
Η αναλογια οντως δε συμφερει με το Miles+cash αλλα δε βρισκω και αλλη επιλογη

pan82

Member
Έχει κλειδώσει κανένας σε κάποιο μπλε τιμολόγιο της ΔΕΗ να μας ενημερώσει αν παίρνει τα 2500 μίλια αν έχει ήδη πάρει πριν λίγο καιρό τα 2500-5000 μίλια από το κίτρινο τιμολόγιο;; Γιατί αναφέρει ότι δε παίρνεις αν δε περάσει χρόνος μίλια αν ξανά ενεργοποιήσει τα συγκεκριμένα προγράμματα αλλά επειδή εδώ μιλάμε για διαφορετικά πρόγραμματα τι ισχύει;

fotast

Member
Έχει κλειδώσει κανένας σε κάποιο μπλε τιμολόγιο της ΔΕΗ να μας ενημερώσει αν παίρνει τα 2500 μίλια αν έχει ήδη πάρει πριν λίγο καιρό τα 2500-5000 μίλια από το κίτρινο τιμολόγιο;; Γιατί αναφέρει ότι δε παίρνεις αν δε περάσει χρόνος μίλια αν ξανά ενεργοποιήσει τα συγκεκριμένα προγράμματα αλλά επειδή εδώ μιλάμε για διαφορετικά πρόγραμματα τι ισχύει;
Τα πήρα άμεσα τον περασμένο μήνα.Είχα όμως σταθερό πρόγραμμα στην ΔΕΗ παλιά,πριν βγούν τα χρώματα.Επομένως θεωρείται πρώτη φορά το καινούριο που έκανα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.742
Μέλη
39.479
Νεότερο μέλος
dion1976

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom