• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

giannis228

Member
Μα τους πιστεύω και τους δίνω δίκιο, και στον γερο Samion και στην κυρία με τις πέρλες. Απλά για άλλη μια φορά διαπιστώνω πόσο αφελής και βαθιά νυχτωμένη είμαι, που δεν μου είχε περάσει καν απ' το μυαλό ότι γίνεται.
Εγω δεν καταλαβα γιατι ειναι περιεργο να γινοταν αυτο αν δεν απαγορευοταν απο τους ορους; Αν πχ καποιος εχει μιλια και δεν μπορει να ταξιδεψει γιατι να μην τα δωσει αλλου;

tatooine

Member
Ντάξει, αλλά από αυτό μέχρι το "στην ίδια κράτηση" υπάρχει απόσταση. Θα μπορούσαν π.χ. να το κάνουν extend στα "μέλη του ίδιου together", ή στους "επιβάτες στην ίδια πτήση".
Δεν θα διαφωνήσω, αλλά μάλλον στην αιγαίου αποφάσισαν να το τραβήξουν στο εντελώς αντίθετο άκρο και να μην ξανά ασχοληθούν.

paefstra

Member
Εγω δεν καταλαβα γιατι ειναι περιεργο να γινοταν αυτο αν δεν απαγορευοταν απο τους ορους; Αν πχ καποιος εχει μιλια και δεν μπορει να ταξιδεψει γιατι να μην τα δωσει αλλου;
Η αγοραπωλησια απαγορευεται. Το να τα δωσεις αλλου η να βγαλεις εισιτηριο σε αλλον ισχυει.
Προφανως και ενας αγνωστος αγοραστης μπορει να σε καρφωσει χαλαρα στην Aegean, δεν ειναι να παιζεις μ αυτα.

giannis228

Member
Η αγοραπωλησια απαγορευεται. Το να τα δωσεις αλλου η να βγαλεις εισιτηριο σε αλλον ισχυει.
Προφανως και ενας αγνωστος αγοραστης μπορει να σε καρφωσει χαλαρα στην Aegean, δεν ειναι να παιζεις μ αυτα.
Σωστα τα λες το ξερω οτι απαγορεύεται ! Απλα λεω απο της στιγμη ππυ καποιος θα τα χαλασει τα μιλια ειτε εγω ειτε καποιος φιλος γνωστος η καποιος αλλος τι την απασχολει την aegean αυτο δεν καταλαβαινω ! Συμφωνω μεγαλη προσοχη με ανθρωπους που δεν γνωριζουμε !

paefstra

Member
Απλα λεω απο της στιγμη ππυ καποιος θα τα χαλασει τα μιλια ειτε εγω ειτε καποιος φιλος γνωστος η καποιος αλλος τι την απασχολει την aegean αυτο δεν καταλαβαινω !
Αυτη κρινει οτι ειναι αθεμιτη πρακτικη και οτι θα ευνοησει την απατεωνια. Μαλλον δεν συμπαθει τους απατεωνες, ο,τι θελει κανει εξαλλου και αφου πατας το κουμπακι οτι συμφωνεις, ληγει η συζητηση.

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χίος
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά εγώ είμαι αφελής. Πραγματικά πώς είναι δυνατόν να γίνεται αγοραπωλησία;;; Πού πάει και βρίσκει ο ένας ενδιαφερόμενος τον άλλο; Μου φαίνεται too much. Προφανώς για να το γράφετε και να γίνει αυτή η αλλαγή από την Aegean γίνεται αλλά μου φαίνεται πολύ πολύπλοκο...κι εννοείται ότι δεν θα το φανταζόμουν ποτέ. Τι να κάνουμε, υπάρχουμε κι εμείς οι άβγαλτοι...@paefstra ήρθε η ώρα να τρελαθείς γιατί ούτε που είχα ξανακούσει ότι και τα μίλια πωλούνται στη μαύρη αγορά.

paefstra

Member
Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά εγώ είμαι αφελής. Πραγματικά πώς είναι δυνατόν να γίνεται αγοραπωλησία;;; Πού πάει και βρίσκει ο ένας ενδιαφερόμενος τον άλλο; Μου φαίνεται too much.
Επειδη δεν θελω να πω πως βρισκονται, θα πω μονο το ανωδυνο: στο φορουμ μας, εδω, εχει γινει ποστ ανταλλαγης των 20ευρων κουπονιων next που περνανε στην Aegean. Το αποτελεσμα ηταν να μπουν τωρα περιορισμοι να μην εκδιδουν κουπονια οι ακινητοι λογαριασμοι.

kirmis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Γρήγορη ερώτηση: ποιος είναι ο προτεινόμενος τρόπος να κλείσεις ταξίδι με τους Τούρκους με εξαργύρωση μιλίων ?

tatooine

Member
Γρήγορη ερώτηση: ποιος είναι ο προτεινόμενος τρόπος να κλείσεις ταξίδι με τους Τούρκους με εξαργύρωση μιλίων ?
Ψάχνεις αν υπάρχουν θέσεις Διαθέσιμες με αυτούς στις ημερομηνίες και τον προορισμό που θέλεις να πας.

kirmis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Ψάχνεις αν υπάρχουν θέσεις Διαθέσιμες με αυτούς στις ημερομηνίες και τον προορισμό που θέλεις να πας.
Οπότε μέσα απο το site τους, σωστά? Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους star alliance members?

1744537579232.png

Ευχαριστώ!

tatooine

Member
Οπότε μέσα απο το site τους, σωστά? Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους star alliance members?

View attachment 494968
Ευχαριστώ!
Μόνο μέσα από το σάιτ της αιγαίου. Από τον λογαριασμό σου. Έχει ολόκληρη ενότητα για αγορά εισιτηρίων με εξαργύρωση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.996
Μέλη
39.699
Νεότερο μέλος
GIANNIS PNT

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom