George V
Member
Ένα χρόνια πολλά και ένα χτύπημα στην πλάτη!Άρα εγώ που είμαι blue και σήμερα έχω γενέθλια να μην περιμένω τίποτα
Χρόνια πολλά!
Ένα χρόνια πολλά και ένα χτύπημα στην πλάτη!Άρα εγώ που είμαι blue και σήμερα έχω γενέθλια να μην περιμένω τίποτα
Δοκίμασε αυτόΠαρατήρησα και παλαιότερα ότι για συγκεκριμένες πτήσεις της Αιγαίου κατά τη διαδικασία της κράτησης δε μου βγάζει πόσα μίλια θα λάβω. Είναι κάποιο bug? Υπάρχει άλλος τρόπος να το δω?
Thanks, αλλά δεν ξέρω την κατηγορία ναύλου.
θα μπορούσες να το πεις μπαγκ. Περίμενε να περάσει το προμο αυτών των ήμερων και δεστο με την διαχείριση πτήσης. Κάνε πως θέλεις να αλλάξεις ημερομηνία και θα σου βγάλει και τα μίλια στην καινούρια πτήση που υποθετικά θα επιλέξεις. Αν έχεις στάτους θα σου προσθέσει και το επιπλέον ποσοστό των μιλίων.Παρατήρησα και παλαιότερα ότι για συγκεκριμένες πτήσεις της Αιγαίου κατά τη διαδικασία της κράτησης δε μου βγάζει πόσα μίλια θα λάβω. Είναι κάποιο bug? Υπάρχει άλλος τρόπος να το δω?
Για πτήση 17/5 ούτε σε μένα περάστηκαν τα μίλια - τους πήρα τηλέφωνο και όντως είχε γίνει μισή η καταχώρηση. Μετά τα πέρασαν κανονικά. Δεν κόπηκε.7/5 ναι, 12 και 15/5 όχι. Πάνε και αυτά. Καμία ανακοίνωση. Εκτος και αν με την αναβάθμιση των συστημάτων τους έγινε κάτι.
Κάνεις την κράτηση που θέλεις και πριν πατήσεις το συνέχεια πηγαίνεις πάνω δεξιά στο καλάθι αγοράς,εκεί φαίνεται η κατηγορία ναύλουThanks, αλλά δεν ξέρω την κατηγορία ναύλου.
Οι πληροφορίες που έχω είναι ημερομηνία, δρομολόγιο και ψάχνω τα μίλια για flex και comfort flex (όλα Aegean)
Έχουμε 3 πτήσεις πλέον χωρίς να περαστούν τα μίλια. Είπαν μπαίνουν σε 7 εργάσιμες (sic) άλλα τίποτε. Θα ξανακαλέσω.Για πτήση 17/5 ούτε σε μένα περάστηκαν τα μίλια - τους πήρα τηλέφωνο και όντως είχε γίνει μισή η καταχώρηση. Μετά τα πέρασαν κανονικά. Δεν κόπηκε.
Αν περάσεις manual τις πτήσεις για να μπουν τα μίλια,στο αίτηση καταχώρησης μιλίων εννοώ,δεν είναι το ίδιο??Από περιέργεια ρωτάω γιατί όποτε το έκανα γινόταν γρήγορα η καταχώρηση...Έχουμε 3 πτήσεις πλέον χωρίς να περαστούν τα μίλια. Είπαν μπαίνουν σε 7 εργάσιμες (sic) άλλα τίποτε. Θα ξανακαλέσω.
Στην εφαρμογή δε μου εμφανίζει κάτι. Σ'ευχαριστώ πάντωςΚάνεις την κράτηση που θέλεις και πριν πατήσεις το συνέχεια πηγαίνεις πάνω δεξιά στο καλάθι αγοράς,εκεί φαίνεται η κατηγορία ναύλου