• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προταση για νεο travel war

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
μηπως να κανουμε travel war μεταξύ LoCo πτήσεις με πτήσεις κανονικών αερογραμμων?

ή θα πείξουμε στο Troll? :Ρ :Ρ :Ρ :Ρ :Ρ
Ναι ναι ναι και απο μενα! :clap::clap::clap:
Παμε ενα Ryan air versus Alitalia?

Borealis

Member
Τι χρειάζετε ο πόλεμος μεταξύ εταιρειών αφού τελικά όλοι πετάνε με οτι τους ταιριάξει.
Προτείνω πόλεμο Κωνσταντινούπολης- Θεσσαλονίκης που έχουν παρόμοιες καταστάσεις και κοινή ιστορία. 'Αλλωστε μόνο με την Θεσσαλονίκη μπορεί να συγκριθεί η Πόλη με την Αθήνα δεν είχε ποτέ οτιδήποτε κοινό.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλα τωρα, αυτο δεν ειναι επιχειρημα! Και ολοι πανε, εκει που θελουν η τους βολευει να πανε. Το θεμα ειναι να γινεται πλακα!
Χμμμ... αυτο το Θεσσαλονικη- Κωνσταντινουπολη εχει μια γοητεια λογω κοινων καταστασεων και αναλογης ιστοριας, (ακομη και σεισμους και πυρκαγιες εχουν βιωσει στην ιστορια τους οι δυο αυτες πολεις) αλλα η αληθεια ειναι οτι η Κωνσταντινουπολη την σκιζει την Θεσσαλονικη στην τοπογραφια της και στα μνημεια της. Εκει δεν νομιζω οτι μπορουμε να επικαλεστουμε καμια αναλογια...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
μηπως να κανουμε travel war μεταξύ LoCo πτήσεις με πτήσεις κανονικών αερογραμμων?

ή θα πείξουμε στο Troll? :Ρ :Ρ :Ρ :Ρ :Ρ
Λοιπον αυτη η ιδεα μου αρεσει παρα πολυ.
Τα ιερα τερατα του φορουμ θα δωσουν ρεστα παλι.

μου ηρθε και μια αλλη ιδεα βρε παιδια για war στο μυαλο ,αλλα φοβαμαι οτι τα βορεια μελη του φορουμ δεν θα μου ξαναμιλησουν.....
να το πω?....δισταζω.....Αθηνα vs Σαλονικη
Λετε να γινει πολυ εμφυλιος πολεμος?

Τι χρειάζετε ο πόλεμος μεταξύ εταιρειών αφού τελικά όλοι πετάνε με οτι τους ταιριάξει.
Προτείνω πόλεμο Κωνσταντινούπολης- Θεσσαλονίκης που έχουν παρόμοιες καταστάσεις και κοινή ιστορία. 'Αλλωστε μόνο με την Θεσσαλονίκη μπορεί να συγκριθεί η Πόλη με την Αθήνα δεν είχε ποτέ οτιδήποτε κοινό.
Οταν ειδα οτι η προταση μου δεν περναει το σκεφτηκα και αυτο...αλλα γενικα με τρομαζει λιγο και το Αθηνα -Θεσσαλονικη που προτεινα παραπανω και το Θεσσαλονικη-Κωνσταντινουπολη
Η Ερση τι να ψηφισει σε αυτο δηλαδη?

kon_gav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ταξίδι-Όνειρο
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
Σαλόνικα

Δεν ξέρω τι war θα γίνει εδώ πέρα τελικά, πάντως αν συγκρίνουμε το χάος της Ελλάδας (Αθήνα) με τον ερωτισμό της (Θεσσαλονίκη), εγώ δαγκωτό στην Θεσσαλονίκη… Πώς να το κάνουμε έχει άλλη γοητεία!

Last edited by a moderator:

XRISTOS71

Member
Δεν ξέρω τι war θα γίνει εδώ πέρα τελικά, πάντως αν συγκρίνουμε το χάος της Ελλάδας (Αθήνα) με τον ερωτισμό της (Θεσσαλονίκη), εγώ δαγκωτό στην Θεσσαλονίκη… Πώς να το κάνουμε έχει άλλη γοητεία!
Μαλλον μιλας για άλλη πόλη και οχι για την Θεσσαλόνίκη περί ερωτισμού !!!

εγω που ειμαι Αθηναίος - Χαμουτζής μου αρεσει η Θεσσαλονίκη αλλά οι φίλοι μας τα Καρντάσια δεν νομίζω να νοιωθουν το ίδιο για την πόλη τους :)

Last edited by a moderator:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Βρε αγορια μην αρχιζετε το war απο τωρα .Ας μας πουν οι διαχειριστες ποιο απο τα παρακατω μπορει να γινει travel war:
Κων/πολη-Αθηνα
Κων/πολη -Θεσσαλονικη
Θεσσαλονικη-Αθηνα
Loco εταιριες-κανονικες εταιριες

kon_gav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ταξίδι-Όνειρο
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
δεν νομίζω

Μαλλον μιλας για άλλη πόλη και οχι για την Θεσσαλόνίκη περί ερωτισμού !!!

εγω που ειμαι Αθηναίος - Χαμουτζής μου αρεσει η Θεσσαλονίκη αλλά οι φίλοι μας τα Καρντάσια δεν νομίζω να νοιωθουν το ίδιο για την πόλη τους :)
XRISTOS71 εγώ την Θεσσαλονίκη την βρίσκω και όμορφη και ερωτική. Μενω εδώ 1,5 χρονια που σπουδάζω, αν και ερχομουν και πριν γιατι η μανα μου είναι απο Θεσσ. και το μάτι μου έχει ικανοποιηθεί. Στην Αθήνα που έχω πάει 4 φορές δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος. Η μεγάλη διαφορά τους είναι ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια σημμαζεμένη πολυ κάτι που δεν μπορώ να πω για την Αθήνα. Δεν λέω ωραία και η Αθήνα αλλά.... Κleopatra πριν απο κάθε μάχη (war) υπάρχει μια αντιπαράθεση-αφορμή:bleh: (πλακίτσα).

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9