ΕΡΣΗ
Member
Ναι ναι ναι και απο μενα!μηπως να κανουμε travel war μεταξύ LoCo πτήσεις με πτήσεις κανονικών αερογραμμων?
ή θα πείξουμε στο Troll? :Ρ :Ρ :Ρ :Ρ :Ρ
Παμε ενα Ryan air versus Alitalia?
Ναι ναι ναι και απο μενα!μηπως να κανουμε travel war μεταξύ LoCo πτήσεις με πτήσεις κανονικών αερογραμμων?
Ναι ναι ναι και απο μενα!
Παμε ενα Ryan air versus Alitalia?
Φημισμένο Καφέ-Ζαχαροπλαστείο εδώ πιο κάτω (που δεν προλαβαίνω να επισκευτώ ούτε καν για takeaway...)Τι ειναι τα γλυκα του Demel? Εμενα γιατι δε μου δινουν;
Φημισμένο Καφέ-Ζαχαροπλαστείο εδώ πιο κάτω (που δεν προλαβαίνω να επισκευτώ ούτε καν για takeaway...)
Λοιπον αυτη η ιδεα μου αρεσει παρα πολυ.μηπως να κανουμε travel war μεταξύ LoCo πτήσεις με πτήσεις κανονικών αερογραμμων?
Οταν ειδα οτι η προταση μου δεν περναει το σκεφτηκα και αυτο...αλλα γενικα με τρομαζει λιγο και το Αθηνα -Θεσσαλονικη που προτεινα παραπανω και το Θεσσαλονικη-ΚωνσταντινουποληΤι χρειάζετε ο πόλεμος μεταξύ εταιρειών αφού τελικά όλοι πετάνε με οτι τους ταιριάξει.
Προτείνω πόλεμο Κωνσταντινούπολης- Θεσσαλονίκης που έχουν παρόμοιες καταστάσεις και κοινή ιστορία. 'Αλλωστε μόνο με την Θεσσαλονίκη μπορεί να συγκριθεί η Πόλη με την Αθήνα δεν είχε ποτέ οτιδήποτε κοινό.
Μαλλον μιλας για άλλη πόλη και οχι για την Θεσσαλόνίκη περί ερωτισμού !!!Δεν ξέρω τι war θα γίνει εδώ πέρα τελικά, πάντως αν συγκρίνουμε το χάος της Ελλάδας (Αθήνα) με τον ερωτισμό της (Θεσσαλονίκη), εγώ δαγκωτό στην Θεσσαλονίκη… Πώς να το κάνουμε έχει άλλη γοητεία!
XRISTOS71 εγώ την Θεσσαλονίκη την βρίσκω και όμορφη και ερωτική. Μενω εδώ 1,5 χρονια που σπουδάζω, αν και ερχομουν και πριν γιατι η μανα μου είναι απο Θεσσ. και το μάτι μου έχει ικανοποιηθεί. Στην Αθήνα που έχω πάει 4 φορές δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος. Η μεγάλη διαφορά τους είναι ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια σημμαζεμένη πολυ κάτι που δεν μπορώ να πω για την Αθήνα. Δεν λέω ωραία και η Αθήνα αλλά.... Κleopatra πριν απο κάθε μάχη (war) υπάρχει μια αντιπαράθεση-αφορμή (πλακίτσα).Μαλλον μιλας για άλλη πόλη και οχι για την Θεσσαλόνίκη περί ερωτισμού !!!
εγω που ειμαι Αθηναίος - Χαμουτζής μου αρεσει η Θεσσαλονίκη αλλά οι φίλοι μας τα Καρντάσια δεν νομίζω να νοιωθουν το ίδιο για την πόλη τους