• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γιατί παντρεύεστε;

paefstra

Member
Για να πάμε μια ταξιδάρα περήφανοι χωρίς να μας κοιτάνε οι άλλοι με βλέμμα....."που τα βρίσκει τα λεφτά ο κ@ριολ#ς!!!" :haha:
Στους γαμους επι ΠΑΣΟΚ δεν ρωτουσε κανενας τετοιο πραγμα.
Ατυχη γενια ειστε, ατυχη...
Ερχονταν οι θειοι και ανταγωνιζονταν ποιος θα δωσει το φακελακι με το μεγαλυτερο ποσο.
Γονατιζαν οι λιστες γαμου με σερβιτσια χιλιαδων ευρω.
Οποιος δεν παντρευτηκε επι ΠΑΣΟΚ, εκανε τεραστιο λαθος.

Nicolas

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
Αχαχαχαχ το πιστεύω απόλυτα, δυστυχώς τότε ήμασταν ανήλικα, παντρευτηκαμε εν μέσω κορονοιού με 100 καλεσμένους και χωρίς χορούς κτλ τουλάχιστον το θετικό είναι ότι γλυτώσαμε τα φιλιά από τις θειάδες που σε σαλιωναν από πάνω μέχρι κάτω! 😂

paefstra

Member
Αχαχαχαχ το πιστεύω απόλυτα, δυστυχώς τότε ήμασταν ανήλικα, παντρευτηκαμε εν μέσω κορονοιού με 100 καλεσμένους και χωρίς χορούς κτλ τουλάχιστον το θετικό είναι ότι γλυτώσαμε τα φιλιά από τις θειάδες που σε σαλιωναν από πάνω μέχρι κάτω! 😂
Το σαλιωμα ειναι για μια μερα. Το σερβιτσιο ειναι για παντα....Θα γινει τωρα ο τριτος παγκοσμιος θα 'χουμε κατι να πουλησουμε στους εχθρους.

bandit650

Member
Εγώ βγάζω το καπέλο στις Μάνες που έγιναν πόρνες για βιοποριστικούς λόγους προκειμένου να μεγαλώσουν αξιοπρεπώς τα παιδιά τους. Για μένα είναι η υπέρτατη ένδειξη αγάπης.
ξεκουραστη δουλεια (ξαπλωμενη γαρ) με ελαστικο ωραριο, υψηλες απολαβες, χωρις αναγκη προυπηρεσιας.
Γιατι οι υπολυπες μαναδες που δουλευουν σε αλλες δουλιες δε αγαπουν τα παιδια τους.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
ξεκουραστη δουλεια (ξαπλωμενη γαρ) με ελαστικο ωραριο, υψηλες απολαβες, χωρις αναγκη προυπηρεσιας.
Γιατι οι υπολυπες μαναδες που δουλευουν σε αλλες δουλιες δε αγαπουν τα παιδια τους.
Σε καμία περίπτωση το επάγγελμα δεν υποδεικνύει τίποτα. Στην περίπτωση που ένας άνθρωπος αναγκάζεται να κάνει μια δουλειά, που δεν του αρέσει ή που θεωρείται απεχθείς ή κατώτερη από την κοινωνία, για να μπορέσει να προσφέρει σε τρίτους μια καλύτερη ζωή, τότε έχει τον απόλυτο σεβασμό μου. Τώρα ποιες μάνες αγαπούν τα παιδιά τους είναι μεγάλη κουβέντα. Υπάρχουν μάνες που τα αγαπούν, μάνες που δεν τα αγαπούν και μάνες που νομίζουν πως τα αγαπούν. Όπως και πατεράδες αντίστοιχα. Αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει ποιος αγαπά ή δεν αγαπά το παιδί του. Ρώτησε καλύτερα καμια μαργαρίτα.

paefstra

Member
Σε καμία περίπτωση το επάγγελμα δεν υποδεικνύει τίποτα. Στην περίπτωση που ένας άνθρωπος αναγκάζεται να κάνει μια δουλειά, που δεν του αρέσει ή που θεωρείται απεχθείς ή κατώτερη από την κοινωνία, για να μπορέσει να προσφέρει σε τρίτους μια καλύτερη ζωή, τότε έχει τον απόλυτο σεβασμό μου.
Εν τω μεταξυ αν μιλησεις με νταβατζη θα σου πει οτι προσεγγιζουν 17χρονες με το τυρακι οτι θα ψωνιζουν ρουχα, κινητα και αυτοκινητα χωρις εξειδικευση κι οχι μανες με παιδια που σημερα θεωρουνται σιτεμενες, οτι η ζωη του τριτου που γινεται καλυτερη ειναι κυριως του νταβατζη που πουλαει στα κοριτσια και την πρεζα για να αντεξουν τις συνθηκες της δουλειας που εχει πολλη βια, εννοω πολυ ξυλο και βιασμους, γιατι αυτα δεν τα κανουν οι πελατες στη συζυγο αλλα πληρωνουν οσο οσο αλλα ναι οκ, στα "Κοκκινα φαναρια" που ηταν ταινια του 60 γινονταν πορνες στην Τρουμπα για να μεγαλωσουν τα παιδια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403
Νεότερο μέλος
snapthreads9

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα