• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προταση για νεο travel war

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

XRISTOS71

Member
Εγώ πάλι νόμιζα ότι αυτόν τον μύθο τον έχουν βγάλει οι Αθηναίοι που βρίσκανε αφορμή τα ταξίδια τους στην Θεσσαλονίκη για να ξενοπηδ%$^νε :bleh::bleh:

ΘΕΙΚΟ απλά ........

Και εσυ τωρα πρέπει να το λες δημόσια :haha::haha::haha::haha::haha:
σε αυτες τις περιπτώσεις παντα δεν πρεπει να υπάρχει μια καλη δικαιολογία ?????? :bleh::bleh:

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
ΘΕΙΚΟ απλά ........

Και εσυ τωρα πρέπει να το λες δημόσια :haha::haha::haha::haha::haha:
σε αυτες τις περιπτώσεις παντα δεν πρεπει να υπάρχει μια καλη δικαιολογία ?????? :bleh::bleh:
Ναι, "αγάπη μου πάω για τρίγωνα πανοράματος!" :bleh::bleh::bleh:

Borealis

Member
Πανδόρα θα βρω το περιοδικό το απόγευμα (γιατί είναι στο περιοδικό των ΝΕΩΝ του σαββάτου, το οποίο ήταν αφιερωμένο στους νέους της Θεσσαλονίκης) και θα σου πω ημερομηνία και τεύχος. Αυτό πάντως το έχει επισημάνει και σε προσωπικές μας συζητήσεις.

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πανδόρα θα βρω το περιοδικό το απόγευμα (γιατί είναι στο περιοδικό των ΝΕΩΝ του σαββάτου, το οποίο ήταν αφιερωμένο στους νέους της Θεσσαλονίκης) και θα σου πω ημερομηνία και τεύχος. Αυτό πάντως το έχει επισημάνει και σε προσωπικές μας συζητήσεις.
Σ΄ευχαριστώ, θα το περιμένω...:)
(Και ζηλεύω τις προσωπικές σας συζητήσεις...;))

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Εγώ πάλι νόμιζα ότι αυτόν τον μύθο τον έχουν βγάλει οι Αθηναίοι που βρίσκανε αφορμή τα ταξίδια τους στην Θεσσαλονίκη για να ξενοπηδ%$^νε :bleh::bleh:
Μαρία , εγραψες !!!!:clap::clap:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σας παρακαλώ θερμά κάντε μια προσπάθεια να σταματήσει το spam που τις τελευταίες μέρες έχει κάνει την εμφάνισή του στα φόρουμ.

Topic Locked.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.403