Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Virtual κοινότητα, virtual φίλοι
γιαυτό πατάς να σημειωθούν τα φόρουμ ως διαβασμένα και ξεμπερδεύεις! Κι αρχίζεις από το 0!Αφεντικό να προτείνω κάτι?
Για μένα αυτή η ιστορία με τους φίλους θα ήταν πολύ χρήσιμη αν περιλάμβανε και μια λίστα με τα πρόσφατα μυνήματά τους από το κεντρικό μενού.
Έχω βλέπεις σημειώσει πολλές απουσίες και τα αδιάβαστα μυνήματα έχουν ξεπεράσει τα 5000. Από που να αρχίσω δεν ξέρω!!!
Δεν εννοούσα να βλέπεις κατευθείαν τα μυνήματα αλλά σαν μια σημείωση ότι πχ η bloody mary έγραψε σε αυτό το τόπικ ή στη λίστα με τους φίλους να υπάρχει επιλογή να δεις τα τελευταία τους μυνήματα (υπάρχει και τώρα ένα αντίστοιχο search στο προφιλ κάθε μέλους). Μια ιδέα είναι, έτσι για πιο μεγάλη λειτουργικότητα. Αν δεν γίνεται δεν πειράζει θα σου βρω άλλα να κάνειςΜαίρη αυτό δε μπορεί να γίνει για πρακτικούς λόγους. Διότι τα μηνύματα αυτών των μελών θα είναι ανακατεμένα μέσα σε θέματα με άλλων, οπότε πώς θα διαβάζεις μόνο αυτών; δε γίνεται.
γεια σου ρενατα με τα ωραια σου!!!συμφωνω απολυτα!και εγω ετσι το βλεπω!!!λιγο πολυ μεσα απο το φορουμ εχουμε καταλαβει περιπου τι καπνο φουμαρει ο καθενας!!δεν ειναι κακο λοιπον, να μπορεις να επιλεξεις καποια ατομα και να τα εχεις στο προφιλ σου!!ισα ισα!!εγώ το βρήκα πολύ όμορφη ιδέα .ένα χρόνο τώρα υπάρχουν ατομα στο site που απο τα γραφόμενα τους και τις ιδέες τους γενικά,το χιούμορ,την καταδεκτικότητα,μου πάνε πολύ! θα μου πείς μπορείς με pm να τους γνωρίσεις με email κλπ!
το να υπάρχουν στο προφίλ μας τα άτομα της επιλογής μας δεν είναι κακό,απεναντίας δημιουργούν ένα είδος φωλιάς ...
μου αρέσει αυτό και κάνει το site πιο οικογενειακό,και λές άς μπώ να δώ τι κάνουν οι φίλοι μου....ειναι ένα είδος touch.
ολα τά μέλη μου αρέσουν και άς προβάλουν ένα διαφορετικό τρόπο.εξάλου αυτό το κάνει ωραίο -διαφορετικοί άνθρωποι-διαφορετικές τοποθετήσεις ...
αυτά λοιπόν,πάω να δώ τι κάνουν οι φίλοι μου...ετοιμάζω καφεδάκι ελληνικό στο μπρίκι!!! κοπιάστε!
εγώ να κάνω τώρα μια ερώτηση επι της .. διαδικασίας. Προσθέτω κάποιον στις επαφές, και εμφανίζετια το αβαταρ του στο πάνω μέρος. μετά κάνω προσθήκη φίλου και ειναι σαν να του στελνω request? μόλις δεχτεί γίνεται φίλος μου? (ουφ! μπερδεύτηκα μεσημεριάτικα!)