• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ντουμπάι Πληροφοριες για ντουμπαι!

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται με το κινητό στο Dubai? Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι καλό θα ήταν να αγοράσουμε sim με τοπικό αριθμό; Γιατί να το κάνουμε αυτό; Με το που φτάσουμε εκεί δεν έχει καθόλου σήμα το κινητό μας ούτε για internet με τα δεδομένα μας;
Το Dubai είναι εκτός ΕΕ, οπότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα μας μόνο αν έχουμε ενεργοποιήσει κάποιο πρόγραμμα με έξτρα χρέωση. Πχ με το Vodafone πας παντού είναι νομίζω 14/μέρα. Ασύμφορο.

Natasa Ch

Member
Ευχαριστώ underwater! Αρα πάμε σε ένα κατάστημα εκεί και ζητάμε κάρτα sim? Θα υπάρχει μες στο αεροδρόμιο; Φτάνουμε και 2 μετά τα μεσάνυχτα...

Myko

New Member
Καλησπερα, πετάμε την επόμενη εβδομάδα για Ντουμπάι. Έχουμε κλείσει ξενοδοχείο στην περιοχή Μπουρ Ντουμπάι. Είναι βολική σαν περιοχή;
Επίσης, θα διανυκτερεύσουμε ένα βράδυ Αμπου Νταμπι. Με ποιο μέσο προτείνετε να μετακινηθούμε; Ευχαριστώ πολύ!

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ευχαριστώ underwater! Αρα πάμε σε ένα κατάστημα εκεί και ζητάμε κάρτα sim? Θα υπάρχει μες στο αεροδρόμιο; Φτάνουμε και 2 μετά τα μεσάνυχτα...
Να σου πω την αλήθεια εμείς δεν ασχολήθηκαμε όταν φτάσαμε. Καλέσαμε uber με το WiFi του αεροδρομίου και γενικά επειδή είχαμε φουλ πρόγραμμα δεν βάλαμε προτεραιότητα να ψάξουμε κατάστημα ούτε την επόμενη μέρα. Έχει παντού WiFi και Ντουμπάι και Άμπου Ντάμπι οπότε την βγάλαμε με αυτό και μια μέρα ενεργοποίησαμε πας παντού.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.804
Μέλη
39.534
Νεότερο μέλος
AnZaf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom