Εύβοια vs Κρήτη

Εύβοια ή Κρήτη

• Total voters
    38

Μάγδα

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία- Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Η σύγκριση κατά τη γνώμη μου υπάρχει μόνο ως προς το μέγεθος των νησιών. Κατά τ’ άλλα είναι ασύγκριτα. Από κάθε άποψη. Εννοείται ότι έχω γυρίσει και τα δύο και τα αγαπώ πολύ Όμως η Κρήτη είναι διεθνής προορισμός που συγκρίνεται μόνο με ανάλογους και φιγουράρει σε δημοτικότητα μαζί με το Μπαλί στο Tripadvisor. Στα συν της Εύβοιας η προσβασιμότητα από την Αθήνα. Κατά τα άλλα Κρήτη δαγκωτό.

annoula

Member
Από όσους ξέρουν από Εύβοια, μπορεί κάποιος να μας πει τις τοπ παραλίες που έχουν κρυστάλλινα και δροσερά νερά?

AntRo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
All over the world
Αγαπαω Ευβοια αλλα……………θα ψηφισω Κρητη λογω καταγωγης!

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Σε αυτή τη παραλία δεν πήγα γιατί ο συνταξιδιώτης μου είχε μουλαρώσει και δεν δέχονταν να οδηγήσει μέχρι εκεί μετά απο παρότρυνση τρίτου να μη το κάνει γιατί θα κατέστρεφε το αυτοκίνητο... ντροπήηηηη :innocent:

Την σημειώνω, αν κ βλέπω ότι θέλει πολύ ψηλό αυτοκίνητο για να πας.. Για πείτε κι άλλες!
Άλλαξε αυτοκίνητο και πήγαινε!... :haha:

Πετάλη
Βύθουρη
Ποτάμι (αν δεν έχει αέρα, είναι νότια)
Σπηλίτσες (ο @frenchman την είχε αναφέρει μετά που γύρισα απο Εύβοια και την έχω σημειωμένη για επόμενη φορά, είναι μετά το Ποτάμι)
Αρχάμπολη (δεν πήγαμε, δεν προλαβαίναμε, αλλά και αυτήν την έχω σημειωμένη γιατί είναι σαν το Ποτάμι)

Εμένα μου άρεσαν και άλλες όπως το Σαρακήνικο (δύσκολη η πρόσβαση), αλλά εγώ δεν κοιτάω αμμουδιές, ξαπλώστρες κτλ. Κάθομαι και σε βράχια...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.804
Μέλη
39.535
Νεότερο μέλος
Vardou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom