Capricorn73
Member
Καλημέρα.
Σκεφτόμαστε με μια φίλη μου να πάμε με τους γιους μας (10 ετών) στη Βαρκελώνη, τον Απρίλιο.
Διάρκεια= 4 ημέρες "καθαρές".
Δεν έχουμε ξαναπάει.
Μπορείτε να μας βοηθήσετε παρακαλώ με πληροφορίες για:
1) διαμονή (περιοχές ασφαλείς και κοντά σε ΜΜΜ, γιατί με μια απλή αναζήτηση στο booking, δεν υπάρχουν ξενοδοχεία διαθέσιμα στο κέντρο της πόλης, στη Sagrada (αν το γράφω καλά)
Κόστος βραδιάς ως 100€ και λιγότερο. Για έναν ύπνο θα πάμε, απλά να είναι ασφαλές, να είναι ξενοδοχείο, να έχει ιδιωτικό μπάνιο και wifi.
2) τι να δούμε;
Έχω εντρυφήσει τις τελευταίες ημέρες στο forum (πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας για τις διαθέσιμες πληροφορίες και την οργάνωσή του) και έχω ξεχωρίσει μερικά:
πχ Sagrada familia
εκδρομή Μουσείο Dalli
πάρκο Goel
γήπεδο Barcelona
Μονσερά (μοναστήρι)
Girona
Άγαλμα Κολόμβου
(συγγνώμη για την ορθογραφία)
3) δραστηριότητες για παιδιά πχ παιδική χαρά κλπ
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Σκεφτόμαστε με μια φίλη μου να πάμε με τους γιους μας (10 ετών) στη Βαρκελώνη, τον Απρίλιο.
Διάρκεια= 4 ημέρες "καθαρές".
Δεν έχουμε ξαναπάει.
Μπορείτε να μας βοηθήσετε παρακαλώ με πληροφορίες για:
1) διαμονή (περιοχές ασφαλείς και κοντά σε ΜΜΜ, γιατί με μια απλή αναζήτηση στο booking, δεν υπάρχουν ξενοδοχεία διαθέσιμα στο κέντρο της πόλης, στη Sagrada (αν το γράφω καλά)
Κόστος βραδιάς ως 100€ και λιγότερο. Για έναν ύπνο θα πάμε, απλά να είναι ασφαλές, να είναι ξενοδοχείο, να έχει ιδιωτικό μπάνιο και wifi.
2) τι να δούμε;
Έχω εντρυφήσει τις τελευταίες ημέρες στο forum (πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας για τις διαθέσιμες πληροφορίες και την οργάνωσή του) και έχω ξεχωρίσει μερικά:
πχ Sagrada familia
εκδρομή Μουσείο Dalli
πάρκο Goel
γήπεδο Barcelona
Μονσερά (μοναστήρι)
Girona
Άγαλμα Κολόμβου
(συγγνώμη για την ορθογραφία)
3) δραστηριότητες για παιδιά πχ παιδική χαρά κλπ
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Last edited: