Nikoleas
Member
Επιβεβαιώνω για τα φύκια. Ήμουν Tulum πριν 3 μέρες και ήταν υπερβολικά πολλά
Πριν από δύο μήνες δεν υπήρχε ίχνος από φύκια, τουλάχιστον στην playa paraisoΕπιβεβαιώνω για τα φύκια. Ήμουν Tulum πριν 3 μέρες και ήταν υπερβολικά πολλά
Ευχαριστώ , πρώτη φορά τα διαβάζω αυτά τα μέρη !Comitan, San Cristobal de Las casas, Tehuacan, Copper Canyon (Divisadero, Creel, El Chepe train από El Fuerte), Oaxaca.
Μιλάμε για χώρα 15 φορές μεγαλύτερη από την Ελλάδα, με πληθώρα και ποικιλία μνημείων, αξιοθεατων, κτλ.Ευχαριστώ , πρώτη φορά τα διαβάζω αυτά τα μέρη !
Η σκέψη μου ήταν να πάω απ' ευθείας Mexico city να κάτσω λίγες μέρες και μετά ίσως αεροπλάνο για Merida να δούμε τη πόλη και το Valladolid .
Καλύτερα να εστιάσω στις περιοχές που αναφέρεις?
Έχω τελείως άγνοια από τη χώρα.
Αυτά είναι!Μιλάμε για χώρα 15 φορές μεγαλύτερη από την Ελλάδα, με πληθώρα και ποικιλία μνημείων, αξιοθεατων, κτλ.
Υπάρχει κόσμος εδώ που εχει επισκεφτεί πολλά περισσότερα και από όσα ανέφερα, το θέμα είναι εσείς τι ακριβώς θέλετε να κάνετε, πόσο να κινηθείτε, αν νοικιάσετε αμάξι, νυχτερινά λεωφορεία, εσωτερικές πτήσεις κτλ.
Δεν ξέρω αλήθεια τι να συμβουλέψω, σίγουρα όσα σου είπα μας άρεσαν πολύ.
Βέβαια εμείς μείναμε πάνω από μήνα συνολικά.
Και πάλι υπάρχουν κι άλλα που θα ήθελα να δω.
Αν θέλεις ρίξε μια ματιά σε κάτι σχετικό που είχα γραψει, να ξέρεις οι 15 μέρες θα περάσουν αέρα, η χώρα είναι τοπ προορισμός.
Μεξικό: 35 μέρες οικογενειακή περιπέτεια! ⋆ A&K Travelife ⋆ Αμερική
Μια χαρά είναι η ιδέα για Μερίδα και Βαγιαδολίδ.Απο την κάθε πόλη μπορείς να επισκεφτείς αντίστοιχους αρχαιολογικούς χώρους η κάποια cenotes,είτε με αυτοκίνητο,είτε με shared taxis-colectivos... Νομιζω χωράει και Οαχάκα ίσως 2-3 μέρες..Άπειρες επιλογές,καμία κακή κατά τη γνώμη μου..Ευχαριστώ , πρώτη φορά τα διαβάζω αυτά τα μέρη !
Η σκέψη μου ήταν να πάω απ' ευθείας Mexico city να κάτσω λίγες μέρες και μετά ίσως αεροπλάνο για Merida να δούμε τη πόλη και το Valladolid .
Καλύτερα να εστιάσω στις περιοχές που αναφέρεις?
Έχω τελείως άγνοια από τη χώρα.
Δεν χρειάζεται να το αναβάλεις, σε δυο βδομάδες μπορείς να πάρεις μια καλή γεύση (το μόνο κακό είναι ότι 2 στις 15 μέρες θα τις φας στα αεροπλάνα. Από τις 13 μέρες, 5 στο Μέξικο Σίτυ, σου μείναν 8.Αυτά είναι!
35 μέρες είναι Super για Mexico
Οι 15 που σκέφτομαι εγώ με περιορίζει στις επιλογές.
Η συμβιβάζομαι με 2 πόλεις η κάνω υπομονή μήπως και γίνει αργότερα με περισσότερο χρόνο .
Αλλά δε θέλω να το αναβάλλω.
55 είμαι