Ivana
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- οχ.....όλος ο κόσμος
Ο Θεός είναι άγνωστη κατηγορία στο εμπόριο.Ο Θεός να μας προφυλάσσει από εμπόρους που παρατυπούν και χρεώνουν κάρτες μας μήνες μετά. Και ο Θεός να φυλάει τους εμπόρους όταν θα φάνε καμιά ξεγυρισμένη μήνυση για παράνομη χρέωση κάρτας πέραν του authorization deadline.
Κατά τα άλλα, να παρακαλούν οι έμποροι να έχουν τη δυνατότητα να μένουν μακρυά από ασυνείδητους πελάτες σαν και σένα και αυτούς που τους έμαθαν οι μαμάδες τους ότι μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν με το έτσι θέλω και χωρίς καμία συνέπεια.
Κάνε μου μήνυση.Για ποιες απαραίτητες γνώσεις μιλάς; Ότι κρατάει στο αρχείο στοιχεία κάρτας για να τη χρεώσει μήνες μετά και το παρουσιάζει σαν επίτευγμα; Αυτό εμένα μου κάνει άγνοια διαδικασίας (και κινδύνου) και όρων συναλλαγής καρτών, όχι;
Να δικαιώσεις αυτόν που δεν την έκανε, προφανώς επειδή συμβουλεύθηκε κάποιον που του είπε ότι δεν έχει δίκιο.
Δεν έχω πει πουθενά ότι ήταν το επίτευγμα με την έννοια όπως το παρουσιάζεις, αλλά μικρή αποζημίωση πραγματικής ζημιάς που υπέστη ο εργοδότης μου κατόπιν ασυνείδητης πράξεις της άλλης μεριάς.