North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Δεν έκανε χαζομάρα, οι όροι της booking είναι καταχρηστικοί.
Εστω απο την στιγμη που δεχετε να χρησιμοποιει την πλατφορμα της booking δεχετε και τους καταχρηστικους ορους!ας παει για τα ακυρωτικα στα δικαστηρια και μακαρι να τα κερδισει απλα δε μπορω να καταλαβω την βιασυνη η οποια κατεληξε σ αυτο το σημειο!και μενα παμπολλες φορες δε μου χει δεκτει καρτα,τσεκαρω ομως αν η κρατηση εγινε ή οχι δε παω στα κουτουρου για το επομενο!Δεν έκανε χαζομάρα, οι όροι της booking είναι καταχρηστικοί.
ΚαλησπεραΕστω απο την στιγμη που δεχετε να χρησιμοποιει την πλατφορμα της booking δεχετε και τους καταχρηστικους ορους!ας παει για τα ακυρωτικα στα δικαστηρια και μακαρι να τα κερδισει απλα δε μπορω να καταλαβω την βιασυνη η οποια κατεληξε σ αυτο το σημειο!και μενα παμπολλες φορες δε μου χει δεκτει καρτα,τσεκαρω ομως αν η κρατηση εγινε ή οχι δε παω στα κουτουρου για το επομενο!
Στείλε μεηλ με όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες στην bookingΚαλημέρα,μήπως γνωρίζει κάποιος το τηλέφωνο για να επικοινωνήσω με την booking?Το 00800127605 δεν καλεί καν.Έκανα μία κράτηση για ένα ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη και ενώ δεν χρειαζόταν προπληρωμή εκεινοι μου χρέωσαν όλο το ποσό στην πιστωτική μου κάρτα.Είδα στους όρους ότι μπορεί να κάνουν κάποια δέσμευση ποσού για να δουν αν είναι έγκυρη η κάρτα αλλά το ξενοδοχείο με χρέωσε κανονικότατα.Στο email μου δεν έχουν απαντήσει ακόμα και έλεγα μήπως βγάλω άκρη με την booking.
Αυτό είναι το τηλέφωνο, ναι. Από σταθερό δεν παίρνεις?Καλημέρα,μήπως γνωρίζει κάποιος το τηλέφωνο για να επικοινωνήσω με την booking?Το 00800127605 δεν καλεί καν.
Και σ εμένα είχε γίνει αυτό αλλά το ξενοδοχείο το έλυσε μόνο του το θέμα μέσα σε 1 μερα χωρίς να χρειαστεί να μιλήσω με Booking.Καλημέρα,μήπως γνωρίζει κάποιος το τηλέφωνο για να επικοινωνήσω με την booking?Το 00800127605 δεν καλεί καν.Έκανα μία κράτηση για ένα ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη και ενώ δεν χρειαζόταν προπληρωμή εκεινοι μου χρέωσαν όλο το ποσό στην πιστωτική μου κάρτα.Είδα στους όρους ότι μπορεί να κάνουν κάποια δέσμευση ποσού για να δουν αν είναι έγκυρη η κάρτα αλλά το ξενοδοχείο με χρέωσε κανονικότατα.Στο email μου δεν έχουν απαντήσει ακόμα και έλεγα μήπως βγάλω άκρη με την booking.
΄Καλημέρα,μήπως γνωρίζει κάποιος το τηλέφωνο για να επικοινωνήσω με την booking?Το 00800127605 δεν καλεί καν.Έκανα μία κράτηση για ένα ξενοδοχείο στην Κωνσταντινούπολη και ενώ δεν χρειαζόταν προπληρωμή εκεινοι μου χρέωσαν όλο το ποσό στην πιστωτική μου κάρτα.Είδα στους όρους ότι μπορεί να κάνουν κάποια δέσμευση ποσού για να δουν αν είναι έγκυρη η κάρτα αλλά το ξενοδοχείο με χρέωσε κανονικότατα.Στο email μου δεν έχουν απαντήσει ακόμα και έλεγα μήπως βγάλω άκρη με την booking.
Όχι δεν ξεκινάει απο me.Μίλησα με τη τράπεζα και δεν είναι δέσμευση είναι κανονική χρέωση.Θα περιμένω την απάντηση της booking.Σας ευχαριστώ όλους΄
Το ίδιο έκαναν και σε μένα! Μήπως το Κωνσταντινουπόλεως χοτέλι, το όνομά του, ξεκινά από me ;