Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Αλεξανδρούπολη μήπως?
Άντε πες το, μας έσκασες!! :bleh:

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αφού τζαμιά δεν έχουμε, μήπως πρόκειται για κανένα κέντρο ισλαμικού πολιτισμού;

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Θεσσαλονίκη? εεε? εε?
Μάλλον είναι ναός και ουχί τζαμί

Bahari

Member
Πρώτα η φωτογραφία ακριβώς όπως τραβήχτηκε, χωρίς περικοπές...

Attachments

• 144,4 KB Προβολές: 45

Bahari

Member
Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με τις «έξυπνες» απορίες και απαντήσεις και τους σπαρταριστούς διαλόγους τους συμμετείχαν, εκουσίως ή ακουσίως, σε αυτό το «παιχνίδι».

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας μίνι τραβελστορικής συνάντησης στο Μπουρνάζι, μετά το φαγοπότι και την οινοποσία, «πέσαμε» πάνω σε αυτό το αριστούργημα :bleh: ισλαμικής τέχνης… αμέσως άρχισαν τα γέλια και τα πειράγματα και «έπεσε» η ιδέα να μπει στο «Πού είναι στον κόσμο». Αναρωτηθήκαμε λοιπόν τι θα συνέβαινε αν έμπαινε αυτή η φωτογραφία στο συγκεκριμένο θέμα. Θα το έβρισκε κανείς; :roll:

Η απόφαση ήταν ομόφωνη και πάρθηκε με συνοπτικές διαδικασίες… :lol: θα το φωτογραφίζαμε και με την πρώτη ευκαιρία (μόλις κάποιος από την παρέα κέρδιζε και είχε το δικαίωμα να βάλει μια καινούρια φωτο) θα έμπαινε στο παιχνίδι…

Παρακαλώ πολύ όσους άθελά τους συμμετείχαν σε αυτό το «στημένο» παιχνίδι να μην το πάρουν στραβά, δεν υπήρχε καμιά πρόθεση να γελοιοποιήσουμε/κοροϊδέψουμε κανέναν… άλλωστε απόδειξη είναι το ότι οι περισσότεροι από αυτούς που γνώριζαν την «πλεκτάνη» έγραψαν ΤΙΣ αρλούμπες…

Αν ρίξετε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες έχοντας στο μυαλό σας την απάντηση, είμαι σίγουρη ότι θα το διασκεδάσετε κι εσείς και θα γελάσετε με την καρδιά σας…:haha:

Υ.Γ Το εν λόγω κτίσμα βρίσκεται δίπλα από το Enzzo de Cuba, για όποιον ενδιαφέρεται να το «θαυμάσει» :bleh: και από κοντά.

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Και να σκεφτείς οτι το σχολείο που δουλεύω είναι 500 μέτρα από εκεί. Αλλά που να πάει το μυαλό μου. Μας την έφερες κανονικά. Καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Θα είναι κανένα επαρχιώτικο κλαμπ και θα γελάμε όλοι μαζί...!:bleh:
Τελικά τι είναι το "αρχιτεκτόνημα";΄Γιατί αν είναι κλαμπ τελικά μάλλον εγώ νίκησα :bleh::haha:.
Α ρε Μπαχάρι, μας την έσκασες άσχημα.

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Τελικά τι είναι το "αρχιτεκτόνημα";΄Γιατί αν είναι κλαμπ τελικά μάλλον εγώ νίκησα :bleh::haha:.
:haha::haha::haha: "salon oriental" το αρχιτεκτονικό αριστούργημα...:haha: αλλά ήταν κλειστό...:bleh:

Bahari

Member
Επαρχιώτικο κλαμπ είπες; Ή κάνω λάθος; :roll::haha: Είναι το Μπουρνάζι επαρχία; :roll::haha:
Μπα, δεν ξέρω τι ήταν στις δόξες του, πάντως τώρα δεν είναι κλαμπ, δλδ για να πούμε την αλήθεια τώρα δεν είναι τίποτα. Ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο είναι, απ' ότι είδα τουλάχιστον :lol:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Αααααααααααα!!!! ώστε δεν είναι στην Αίγυπτο?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.389
Νεότερο μέλος
etspoetry