dimosf
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Κλαμπ ήτανε.
Κλάμπ ή σαλόνι ομορφιάς? Γιατί εγώ αυτό κατάλαβα.
Με τίποτα δε βάζω, είμαι στο αεροδρόμιο, πετάω σε λίγα λεπτά, και θα γυρίσω μετά από 6 μέρες.....Και νομίζω ότι νικητής πρέπει να είναι εκείνος που πλησίασε περισσότερο... και αυτός είναι ο taver
Τελικά τι είναι το "αρχιτεκτόνημα";΄Γιατί αν είναι κλαμπ τελικά μάλλον εγώ νίκησα
Ε, το παιχνίδι δεν μπορεί να περιμένει 6 μέρες , οπότε ας βάλει η nera_gr που πέτυχε το "κλαμπ"Με τίποτα δε βάζω, είμαι στο αεροδρόμιο, πετάω σε λίγα λεπτά, και θα γυρίσω μετά από 6 μέρες.....
Είναι-ήταν μάλλον-ένα κλαμπ με όμορφα σαλόνια στο...ΜπουρναζιστάνΚλάμπ ή σαλόνι ομορφιάς? Γιατί εγώ αυτό κατάλαβα.
Κάνανε και πήλινγκ?Είναι-ήταν μάλλον-ένα κλαμπ με όμορφα σαλόνια στο...Μπουρναζιστάν
Καμμία ζαβολιά δεν ήτανε, μια χαρά υπαρκτό μέρος έβαλε Κι άσε τις ντροπές, μια χαρά τα γράφατε, πού να ξέρατε...Είχε πολύ γέλιο πάντωςεγώ δεν παίζω γιατί είναι μεγάλη ζαβιολιά. Και όσο σκεφτόμαι τι έγραφα...... ντρέπομαι πο!πο! πόσο ντρέπομαι.....
...σώπα καλή μου ! δε λες που έχεις κάνει καινούργιο στομάχι απ΄τα γέλια...Αν είναι να βάλετε πάλι καμμιά κατσαρόλα ειδικής λήψης και να ρωτάτε που είναι, ισλαμική τέχνη, απόκοσμο τοπίο, έναστρη νύχτα κλπ για αποπροσανατολισμο του λαού , εγώ δεν παίζω γιατί είναι μεγάλη ζαβιολιά. Και όσο σκεφτόμαι τι έγραφα...... ντρέπομαι πο!πο! πόσο ντρέπομαι.....
Αμ εγώ που βρήκα και καθεδρικό στην Σικελία που έμοιαζε???Αν είναι να βάλετε πάλι καμμιά κατσαρόλα ειδικής λήψης και να ρωτάτε που είναι, ισλαμική τέχνη, απόκοσμο τοπίο, έναστρη νύχτα κλπ για αποπροσανατολισμο του λαού , εγώ δεν παίζω γιατί είναι μεγάλη ζαβιολιά. Και όσο σκεφτόμαι τι έγραφα...... ντρέπομαι πο!πο! πόσο ντρέπομαι.....