astral
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού - Αργεντινή
Εγώ να πω μια Σικελία, έτσι να μας βρίσκετε βρε αδερφέ..
(καλά ντε, μη βαράτε..)
(καλά ντε, μη βαράτε..)
Ααα.. δε θα με τρελλάνετε εσείς εμένα, που όλη την ημέρα ψάχνω όλα τα τζαμιά, τους ναούς, τις εκκλησίες (και ό,τι άλλο μου μοιάζει) στο internet!!!Με αυτήν την λογική astral τότε να πω και εγώ μια Αλάσκα! έτσι για να μας βρίσκεται βρε αδελφέ
Φυσικά και δεν την αποκλείσαμε Έχεις καμιά ιδέα και για το πού ακριβώς (στην Ελλάδα) βρίσκεται;Την Ελλάδα γιατί την αποκλείσαμε?
Ααα.. δε θα με τρελλάνετε εσείς εμένα, που όλη την ημέρα ψάχνω όλα τα τζαμιά, τους ναούς, τις εκκλησίες (και ό,τι άλλο μου μοιάζει) στο internet!!!
(είδα ένα καθεδρικό στη Σικελία που έμοιαζε, γι' αυτό το είπα)
Βρεεε δεν είναι κακή η παρα...εεε η επιμόρφωση ήθελα να πω...Λίγο επιστροφή στις θρησκευτικές μας ρίζες δεν κάνει κακό. Το αντίθετο!! Ευξευμενίζουμε τους θεούς και στο μέλλον μπορούμε να πάρουμε μέρος σε τηλεπαιχνίδι με τις γνώσεις που έχουμε αποκομίσει.
γραναδα ξαναρωτω .....τους κολομβους
Πλάκα κάνεις! Θες να πεις δηλαδή ότι είναι όντως στην Ελλάδα???Φυσικά και δεν την αποκλείσαμε Έχεις καμιά ιδέα και για το πού ακριβώς (στην Ελλάδα) βρίσκεται;
Μα και βέβαια είναι στην Ελλάδα...Πλάκα κάνεις! Θες να πεις δηλαδή ότι είναι όντως στην Ελλάδα???