• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πολεις/Χωρες που δεν χορταινετε και πολεις/χωρες που ...δεν ειναι για χορταση.

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
νομίζω ότι σ΄όλα τα μέρη που έχω πάει θα ήθελα να ξαναπάω ίσως γιατί πιστεύω ότι όλα έχουν κάτι να σου δώσουν.
Μεγάλο κόλλημα όμως έχω με Ν.Υόρκη, Κωνσταντινούπολη και τα τροπικά νησιά.
Ένα μεγάλο + για μένα η Ταυλάνδη γιατί όσες φορές πήγα ήταν και ένα ταξίδι σταθμός.
Ελλάδα σίγουρα όχι ξανά Μήλος και Κύθνος..

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Δευκαλιωναααααα !!
Μας πεθανες με τη φωτό !!
Θα ξαναπηγαινα στη μοναδική μου αγάπη ,την λατρεία μου την μια και μοναδική ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ !! Ασε που αυτή τη φορά δεν θα μπω στο αεροπλάνο του γυρισμού !!!
Φυσικά στο λατρεμενο μου Τελ Αβιβ και στην πρώτη μου αγάπη το Καιρο
Δεν θα ξαναπηγαινα στη Βυρητο ,στη Μοσχα ,στη Πραγα

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ελα ρε Ιβ (ΣΟΚ):shock::shock:...γιατι οχι Μοσχα ?Δε σου εκατσε καλα?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εγώ πάντως όπου και να δήλωσα κάποτε ότι δε θα ξαναπήγαινα, τελικά ξαναπήγα.... Οπότε καλύτερα να μην κάνω άλλες δηλώσεις, ε?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ελα ρε Ιβ (ΣΟΚ):shock::shock:...γιατι οχι Μοσχα ?Δε σου εκατσε καλα?
Αυτή η πόλη έχει έλλειψη συναισθημάτων ... Όλα επιβλητικά ,σου προκαλούν θαυμασμό ,αλλά μέχρι εκεί ...
Μόνο η περιοχή της κόκκινης πλατείας και το Κρεμλινο μου έκαναν τη διαφορά

alma

Member
Μακράν η συγκλονιστικότερη χώρα που έχω επισκεφθεί είναι το Περού, όσες φορές και να πάω πάντα βρίσκω νέα χωριά, νέα αρχαία (ανεξάντλητο), νέα μέρη.

Η Ινδία είναι άλλη χώρα που δε χορταίνω. Από την Ευρώπη, το Βερολίνο είναι η μεγαλούπολη που μου αρέσει περισσότερο, ενώ εκτός Ευρώπης το Μέξικο Σίτυ κάνει κάτι Νέες Υόρκες και Τόκυα να ντρέπονται που θεωρούν εαυτούς μητροπόλεις. Η ύπαιθρος της Ισπανίας και της Γερμανίας για μένα είναι καλύτερες από της Γαλλίας και της Ιταλίας (που επίσης μου αρέσουν αλλά συγκριτικά υστερούν) αλλά μετά από τόσα ταξίδια στην Ελλάδα ακόμη βρίσκω μέρη που δεν έχω πάει και δεν με απογοητεύουν, δεν ξέρω πώς μπορεί κάποιος να τη βαρεθεί την Ελλάδα, ειδικά off season.

Συμφωνώ απόλυτα για την Ελλάδα.Όσα μέρη στη χώρα μας και να έχω επισκεφτεί πάντα βρίσκω κάτι καινούργιο που να με εντυπωσιάζει.Δεν τη βαριέσαι ποτέ.;)

maria84

Member
Η μεγάλη μου αγάπη είναι η Νέα Υόρκη.Θα μπορούσα να μείνω εκεί για πάντα.Και το Λονδίνο βέβαια το λατρεύω.Η πόλη που δεν θα με ενδιέφερε αν θα ξαναπάω είναι η Βιέννη.Ωραία μεν αλλά μία φορά είναι αρκετή νομίζω για μένα.

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Εγω λατρευω το αγαπημενο μου Τορόντο! Εκει που δεν θα ξαναπηγαινα ειναι το Μιλάνο, για μενα ειναι εντελως αδιαφορο.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Μόλις γύρισα από Βέλγιο λαχταρούσα να ξαναδώ τέτοιες εικόνες.
Επίσης, θα ξαναπήγαινα άνετα στο Λας Βέγκας και φροντίζω ανά τακτά χρονικά διαστήματα να πηγαίνω εις την Πόλη. Τέλος, Νάπολι και Βουδαπέστη θα πήγαινα άνετα ξανά και ξανά μόνο & μόνο για να τρώω :)
Δε θα πήγαινα ξανά Μήλο όπως είπε και η giannoula, Βιέννη όπως είπε και η Κλεο και Καταλονία ( ε σόρι ρε πανπαν).

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Από πόλεις που έχω επισκεφτεί λατρεύω το Κάιρο, το Λονδίνο, τη Γλασκώβη, τη Νέα Υόρκη και την Κωνσταντινούπολη.

Σαν χώρες έχω ιδιαίτερη αγάπη στη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο (ιδιαίτερα την σκωτσέζικη πλευρά), την Αίγυπτο. Και οι ΗΠΑ μου αρέσουν πολύ αν και όταν είχα πρωτοπάει ήμουν προκατειλημμένη (αλλά με τόσες εναλλαγές και τόσα εθνικά πάρκα μου έφυγε η προκατάλειψη). Μου άρεσε επίσης ιδιαιτέρως η Κένυα και η μαγεία της Αφρικής. Μολαταύτα δεν θα ήθελα να πάω πάλι εκεί, αλλά να κάνω πιο "σκληροπυρηνικές" εκδρομές στη Μαύρη Ήπειρο.

Όσον αφορά μέρη που δεν θα ξαναπήγαινα, δεν ξέρω, δύσκολο. Τυνησία μάλλον. Και η Ισπανία δεν μου άρεσε (είχα πάει Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Τολέδο, Βαλένθια). Αλλά νομίζω θα της έδινα μια δεύτερη ευκαιρία (Ανδαλουσία μεριά)!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα