• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πολεις/Χωρες που δεν χορταινετε και πολεις/χωρες που ...δεν ειναι για χορταση.

on-off

Member
Επόμενο Ταξίδι
serbia
Ταξίδι-Όνειρο
κίνα-βόρεια κορέα
new york -new york.δεν χορτένεται με τίποτα.επίσης τόκυο σίγουρα θα ήθελα να ξαναπάω.
και φυσικά σαν χώρα ιταλία.

geopnd

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδινο-Σκωτια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
βαρκελωνη θα πηγαινα θα εμενα,θα δουλευα θα θα θα .πολη-ερωτας!ολη η ισπανια γενικα ειναι απο αλλο πλανητη.επισης πορτογλια , τουρκια θα ξαναπηγαινα ανετοτα με λαχταρα κιολας.αυστρια δεν με καιει να ξαναπαω .ωραια,μαγευτικη αλλα μια φορα ειναι καλα.δεν μου αρεσει η κρυαδα των ανθρωπων στα προσωπα.ιταλια ξαναπαω αλλα θελω σικελια αυτη την φορα.ιο απο ελλαδα εχω παει 6 φορες και το συστηνω-οχι για μενα μετα απο 6 φορες,χαχα- σε οποιον ειναι κατω απο 30 και δεν εχει παει.πηλιο λατρεια και για παντα αμετρητες φορες.σκιαθο θα ξαναπηγαινα.χαλκιδικη παλι οχι αλλο καρβουνο!

kalove

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Εθνικά πάρκα ΗΠΑ
Δεν θυμάμαι να έχω πάει κάπου καί να μην έχω την επιθμία να το ξαναδώ.
Μακράν, βέβαια, με διαφορά, η μεγάλη μου αγάπη η Κωνσταντινούπολη. Δεν θυμάμαι πιά πόσες φορές έχω πάει καί δεν ξέρω πόσες θα ξαναπάω.
Σαν πόλεις ξεχωρίζω ιδιαίτερα την Σίντρα, την Πράγα, το Χάλστατ.
Σαν περιοχές τα Καρπάθια, το Μέλανα Δρυμό, την Καππαδοκία.
Σαν χώρες, Αυστρία, Γερμανία, Μάλτα,Ολλανδία καί φυσικά Ιταλία την ανεξάντλητη.
Εκεί πού δεν έχω πάει καί δεν με ενδιαφέρει ποτέ να πάω είναι οι μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ.

alma

Member
Θα πήγαινα συνέχεια ευχαρίστως σε πολλές πόλεις της Ισπανίας από τις πιο δημοφιλείς σε Έλληνες π.χ. Σεβίλλη μέχρι και τις λιγότερο π.χ.Σεγκόβια τις αγαπάω όλες.Επίσης το Λονδίνο έχει πάρα πολλά να δεις και να κάνεις και μου αρέσει να πηγαίνω και να ξαναπηγαίνω.Από την άλλη από όσες χώρες έχω επισκεφτεί ως τώρα λιγότερο μου άρεσαν κάποιες πόλεις στην Τουρκία π.χ. Σμύρνη.Είναι βέβαια οικονομικά...αλλά δεν τρελαίνομαι.

varioAthens

Member
Λονδίνο είναι ο προορισμός που θέλω να πηγαίνω και να ξαναπηγαίνω...
Ταϋλάνδη δεν θα ξαναπήγαινα...καλή αλλά "λίγη" για τα γούστα μου...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ωραίο θεματάκι, για να σκεφτώ! Από όσα ταξίδια έχω κάνει ως τώρα,
1. Δε χορταίνω με τίποτα: Ιταλία
2. Πόλεις που θα μου στοίχιζε αν δεν ξαναπήγαινα ποτέ: Λονδίνο & Νέα Υόρκη
3. Δε θα ξαναπήγαινα: Παξούς
4. Ίσως ξαναπήγαινα: Βιέννη

Ωραίος αχταρμάς..χώρες, πόλεις,μητροπόλεις, νησάκια..

FRIDA08

Member
Επόμενο Ταξίδι
???Covid Era
Ταξίδι-Όνειρο
Διάστημα
Αγαπώ, αγαπώ, αγαπώ τη Κούβα. Θα μπορούσα να πηγαίνω συνέχεια. Επίσης Ισπανία σχεδόν παντού. Ισλανδία με μεγάλη χαρά θα το ξανάκανα ένα ταξιδάκι.
Μπανγκόκ και να μην ξαναπάω δεν νομίζω να με πειράξει. Όπως επίσης και Παρίσι. Τέλος το Μπάνσκο όπου δεν θέλω να ξαναπάω, μου έκανε πολύ κακή εντύπωση.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μακράν η συγκλονιστικότερη χώρα που έχω επισκεφθεί είναι το Περού, όσες φορές και να πάω πάντα βρίσκω νέα χωριά, νέα αρχαία (ανεξάντλητο), νέα μέρη.

Η Ινδία είναι άλλη χώρα που δε χορταίνω. Από την Ευρώπη, το Βερολίνο είναι η μεγαλούπολη που μου αρέσει περισσότερο, ενώ εκτός Ευρώπης το Μέξικο Σίτυ κάνει κάτι Νέες Υόρκες και Τόκυα να ντρέπονται που θεωρούν εαυτούς μητροπόλεις. Η ύπαιθρος της Ισπανίας και της Γερμανίας για μένα είναι καλύτερες από της Γαλλίας και της Ιταλίας (που επίσης μου αρέσουν αλλά συγκριτικά υστερούν) αλλά μετά από τόσα ταξίδια στην Ελλάδα ακόμη βρίσκω μέρη που δεν έχω πάει και δεν με απογοητεύουν, δεν ξέρω πώς μπορεί κάποιος να τη βαρεθεί την Ελλάδα, ειδικά off season.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom