Χιλή Πληροφορίες για road trip

renachania

Member
Μηνύματα
37
Likes
23
Η κεντρικη Χιλη δλδ Σαντιαγο Βαλπο κτλ εχει μεσογειακο κλιμα , 4 εποχες, Γεναρη θα βαρεσει 35αρια και 40αρια Εγω ημουν ολο το γεναρη του 17 στο Βαλπαραισο οχι θαλλασα , στην Quillota , εσκαγε π τζιτζικας εκτος απο το Cachay που σημαινει το πιασα , θα ακους και το Sequia δλδ ξηρασια εχουνε μεγαλο θεμα με το νερο για ποτισμα κτλ.
Ολο το φλεβαρη ημουν Isla de chiloe εκει βροχερο το μερος σε 5 λεπτα ριχνει νερο με το τουλουμι και σε 10 λεπτα ξαστερια αυτο συμβαινει κατα την διαρκεια ολης της μερας.Ολο τον Απριλη που ημουν βαλπαραισο και Quillota μοιρασμενες οι μερες το βραδυ εκανε λιγο κρυο και τη μερα ζεστη γυρω στους 25
Δλδ Γενάρη Φλεβάρη το βράδυ ήταν κομπλέ εκεί κεντρικά;; Είχε πάνω από 20;;
 

Taksidiwtis

Member
Μηνύματα
133
Likes
350
Δλδ Γενάρη Φλεβάρη το βράδυ ήταν κομπλέ εκεί κεντρικά;; Είχε πάνω από 20;;
Εννοειται πανω απο 20 .Και να ξες Αιρκοντισιον σπανιζουν στην Νοτια Αμερικη δεν τα χρησιμοποιουν τοσο σε σπιτια και δεν εχουν και εξωφυλλα παραθυρα .
Αρχες Γεναρη του 14 γυρισα μετα απο 20μερες στην Βολιβια στο Buenos Aires πρεπει να ηταν 5 του γεναρη γτ πρωτοχρονια εκανα Σαλτα.Παω σε ενα Χοστελ εξω 40+ θερμοκρασια (ειχα φυγει 10 δεκεμβρη με νορμαλ ζεστη και πηγα στα κρυα υψιπεδα της μπολιβια) ρευμα κομμενο νερο για ντους δεν υπηρχε λογω οτι δεν υπηρχε ρευμα , τα βραδυα απο τη ζεστη σεν μπορουσα να κοιμηθω και περπαταγα στος 2-3 το βραδυ στη Av. 9 de julio και εβρισκα ενς διανοικτερευων βενζιναδικο και επαιρνα κατι να φαω να πιω.Θυμαμαι φορτηγα του δημου γ της κυβερνησης να μοιραζουν νερα στις πολυκατοικιες να πιουνε γτ η μπομπες -αντλιες δεν λειρουργουσαν χωρις ρευμα.
Σου εγραψα το κατεβατο αυτο για Buenos aires για το ποσο ανυποφορη η ζεστη που μου ειχε μεινει χαραγμενη στη μνημη μου , το Σαντιαγκο κ το Μπουενος Αιρες εχουν το ιδιο κλιμα ,μεσογειακο, και αν βαλεις ενα χαρακα στο χαρτη θα δεις οτι ειναι στην ιδια παραλληλο -ευθεια .
 

KIKI

Member
Μηνύματα
2.765
Likes
7.260
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για χώρα που θέλω να επισκεφτώ.
 

Taksidiwtis

Member
Μηνύματα
133
Likes
350
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για χώρα που θέλω να επισκεφτώ.
Χιλη και Αργεντινη τις εχω αγαπησει ισως γτ εχω βρεθει απο 3 φορες και εκανα και εθελοντισμο και εμεινα σε σπιτια οπου τις εζησα απο μεσα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.518
Μηνύματα
898.697
Μέλη
39.236
Νεότερο μέλος
Chrilag

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom