• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πετοφοβία......

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Έχει μπόλικο πράγμα. Αν θες μπορώ να περάσω και λίγο νωρίτερα να τους πω να ντυθούνε αεροσυνοδοί, να σερβίρουν σε δίσκο και να περνάνε κάθε πέντε λεπτά να ρωτάνε αν θες καφέ ή τσάι...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Οι ταινίες είναι κατά 90% αμερικάνικες, οπότε άστα να πάνε με τα συγκλονιστικά σενάρια (χοοο ψψψψψψψ ζζζζζ), το αναπάντεχο φινάλε (ρε λες να νικήσει ο καλός; λεεεεες;;;;;;;;), την εκπληκτική ιστορική απόδοση (ο Κολόμβος προστάτης των Ινδιάνων, η Τροία είναι δυτικά της Ελλάδος, ο Ηρακλής φορούσε Levi's) και φυσικά τα καταπληκτικά εφέ (μπαμ, μπου ζαπ, καμπάου, ντζζζζ, ζβουπ! πόσα αυτοκίνητα/νταλίκες/κτίρια πρέπει να κάψουν/ανατρέψουν/κατεδαφίσουν αυτά τα παλικάρια για να κάνουν μια ταινία της πλάκας;) και οι αμίμητες ερμηνείες (και η Γερασιμίδου θα έκανε καριέρα στο Χόλιγουντ).
[off topic] Ε, καλά, δεν είναι κι όλες οι αμερικάνικες ταινίες έτσι. Πιάνεσαι από μια τραγική μειοψηφία, για να χαρακτηρίσεις ένα ολόκληρο κλάδο. Σαφώς υπάρχουν και οι αηδίες, και θα υπάρχουν όσο υπάρχει και κοινό γι αυτές. Είναι όμως η μειοψηφία, και είναι και εύκολα αναγνωρίσιμες. Αν διαλέξεις να δεις μια ταινία που λέγεται π.χ. "Βλέπω το θάνατό σου 7", ε, δε σου φταίει κανείς.
Εξ' άλλου, μόνος σου λίγο πιο κάτω αναφέρεσαι σε Αμερικάνικη (κατά το ήμισυ) ταινία (Κουρδιστό Πορτοκάλι).

Traveller

Member
Taver άστον σου λέω... είναι ψώνιο ο άνθρωπος, μην ασχολείσαι... τι περιμένεις από άνθρωπο που έχει μπει στο IL-62 της Air Koryo και δεν το έχει εκτιμήσει...

τουλάχιστον κάνε και κάτι χρήσιμο... αεροσυνοδοί με μίνι να κάνουν επίδειξη μέσων ασφαλείας γιατί σκέφτομαι να λυποθυμίσω στην αγκαλιά τους...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
εγώ παντα διαλέγω ταινία ινδικής παραγωγής!!
μου έχει μείνει απο μικρή που έβλεπα γιώργο φούντα,ξανθοπουλο,κλπ.
δεν μπορώ χωρίς αυτές !!!!:D
το δάκρυ κορόμηλο και με την συνεχή αγωνία άν θα το πάρει το κορίτσι στο τέλος,φτάνω κιόλας στον προορισμό....άν ειναι μακρυνός την βλέπω έως και πέντε φορές !!!:bleh::bleh:

ANEL

Member
Taver άστον σου λέω... είναι ψώνιο ο άνθρωπος, μην ασχολείσαι... τι περιμένεις από άνθρωπο που έχει μπει στο IL-62 της Air Koryo και δεν το έχει εκτιμήσει...

τουλάχιστον κάνε και κάτι χρήσιμο... αεροσυνοδοί με μίνι να κάνουν επίδειξη μέσων ασφαλείας γιατί σκέφτομαι να λυποθυμίσω στην αγκαλιά τους...

αυτές τις σκέφτεσαι???λυπήσου τις....

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
αεροσυνοδοί με μίνι να κάνουν επίδειξη μέσων ασφαλείας γιατί σκέφτομαι να λυποθυμίσω στην αγκαλιά τους...
τα πιο παλιά χρόνια είχαμε και τέτοιο θέαμα που μας κράταγε τα μάτια ανοικτά!!!
τώρα με τα μόνιτορ και τα ψηφιακά τους,το όμορφο θέαμα έχει αντικατασταθεί απο πλαστικές κούκλες καρτούν....
άσε, καθε πέρισι και καλύτερα!!:cool:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Θέλουνε ψάξιμο οι καλές αμερικάνικες, taver. Και καλή ταινία σε αεροπλάνο είναι δύσκολο πράγμα, όλες τις πιασάρικες παίζουν. Π.χ στην πτήση της περασμένης εβδομάδας από ΝΥ είχα να επιλέξω ανάμεσα σε μια γλυκανάλατη με τη Τζούλια Ρόμπερτς (όσκαρ αταλαντοσύνης κατά τη γνώμη μου) που παντρεύτηκε το φίλο μιας άλλης ή κάτι τέτοιο, μια όπου ένας μπαμπάς γίνεται 16 και πάει στο σχολείο του γιου του για να σώσει τα παιδιά του (δε θα το πιστέψεις, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και η οικογένεια ξανάσμιξε και τα παιδιά του πια τον αγαπάνε, μιλάμε για την πλήρη ανατροπή, γουάου), μια ταινία δράσης με εκρήξεις (υπάρχει και κόσμος με πετοφοβία, δεν μπορώ να καταλάβω πώς τις δείχνουν αυτές εν ώρα πτήσης, ο υπέρβαρος διπλανός μου είχε χεστεί πάνω του και ίδρωνε σα φούρναρης) και μια αμερικάνικη πάλι ρομαντική κομεντί με κάτι κοριτσάκια όπου τελικά η άσχημη γίνεται όμορφη αλλά φτύνει τον υπερφίαλο quarterback για να τα φτιάξει με τον φτωχό πλην τίμιο κηπουρό που την ήθελε ακόμη και άσχημη (ρε όταν εμείς είχαμε Ξανθόπουλο...).

Θα συμφωνείς ότι οι επιλογές είναι πολύ φτωχές, ακόμη και για κάποιον που σκυλοβαριέται στα αεροπλάνα. Ας βάζανε και μια αργεντίνικη ή μια κουβανέζικη ή μια γαλλική ή μια νιγηριανή. Υπάρχει κακή κουβανέζικη ταινία; Όποια και να βάζανε καλύτερη θα ήταν από τη Τζούλια, τις εκρήξεις και τον κηπουρό. Μακάρι να βάζανε Κιούμπρικ, Κοέν κλπ αλλά αυτά δεν παίζουν στα αεροπλάνα, εδώ και στα σινεμά πολλές φορές άπατες πάνε...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία

Traveller

Member
Εγώ ξέρω ότι έχω υγεία αρίστη, λεφτά, καλή δουλειά,ταξιδεύω συνέχεια και με παίρνει να λιποθυμάω όπου θέλω...

γιατρέ μου είμαι ψώνιο ή κάποιος άλλος κομπλεξικός?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος