sapienza
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Roma
- Ταξίδι-Όνειρο
- Costiera Amalfitana
Έγραψες πάλι!!!!!!!Πρεπει να εισαι μαζοχιστής ή Traveller για να προτιμάς τις ώρες ταξιδιού μέσα στο αεροπλάνο.
Έγραψες πάλι!!!!!!!Πρεπει να εισαι μαζοχιστής ή Traveller για να προτιμάς τις ώρες ταξιδιού μέσα στο αεροπλάνο.
ναι astral ετσι νομιζω και εγώ..Η μόνη απάντηση που μπορώ να σου δώσω σε αυτό, είναι ότι όσο μεγαλώνουμε, μεγαλώνει μαζί μας και η αίσθηση του κινδύνου που έχουμε και γι' αυτό φοβόμαστε και περισσότερο :roll:
Δεν έκανα τέτοια σύγκριση. Έκανα σύγκριση με υπάρχουσες, πραγματικές συνθήκες και το τι πιθανότητες έχω εγώ κι ο καθένας (χτύπα ξύλο)...Αναλογίσου όμως πόσο περισσότερα αυτοκίνητα κυκλοφορούν έναντι αεροπλάνων. Αν πετάγανε στον ουρανό όσα αυτοκίνητα είναι στους δρόμου ή, αντίθετα, αν κυκλοφορούσαν στους δρόμους μόνο η ποσότητα των αεροπλάνων που πετάνε την εκάστοτε στιγμή… τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.
Τυχερός άνθρωπος! Εκνευρίζομαι όταν είμαι 10-12 ώρες μέσα και κοιμάμαι μόνο τις 2... κι όλοι οι άλλοι κοιμούνται! Και φτάνω και κουρασμένη (και πιασμένη έτσι κι αλλιώς)Και στα πολύωρα ταξίδια για να περάσει η ώρα, απλά κοιμάμαι.
Τυχερός άνθρωπος! Εκνευρίζομαι όταν είμαι 10-12 ώρες μέσα και κοιμάμαι μόνο τις 2... κι όλοι οι άλλοι κοιμούνται! Και φτάνω και κουρασμένη (και πιασμένη έτσι κι αλλιώς)
Ναι, όντως αυτό εννοούσες. απλώς ακούω συχνά να μου λένε ότι τα αεροπλάνα είναι πιο ασφαλή λόγω του ποσοστού ατυχημάτων κάτι το οποίο είναι προς συζήτησηΔεν έκανα τέτοια σύγκριση. Έκανα σύγκριση με υπάρχουσες, πραγματικές συνθήκες και το τι πιθανότητες έχω εγώ κι ο καθένας (χτύπα ξύλο)...
καλύτερη από αυτή του διπλανού σου που αν είναι ευτραφής θα στη μεταδώσει σίγουρα μια και θα είσαστε σε κοντινή επαφή στο αεροπλάνο.Εγώ επίσης δεν αντέχω τη μυρωδιά της καραβίλας...