• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πετοφοβία......

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

taxidakia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά
Τουλάχιστον σκέφτομαι ότι αν είναι να "πάω", με το αεροπλάνο έχω περισσότερες πιθανότητες να "πάω" μια κι έξω! :bleh:
Αυτό το σκέφτομαι κι εγώ ως θετικό, όπως και τις μειωμένες πιθανότητες σε σχέση π.χ. με αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Ωστόσο δεν ξέρω τι μου συμβαίνει τελευταία... Ποτέ δε φοβόμουν... κι ας ήταν πολύωρη η πτήση κι ας είχε και αναταράξεις. Τι έγινε ρε παιδιά;;;

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Εγώ τρελαίνομαι με την απογείωση. Η στιγμή που ξεκολλάει το αεροσκάφος από το έδαφος είναι καταπληκτική σαν αίσθηση! :)
Μία από τα ίδια κι εδώ!! Είναι υπέροχη η αίσθηση αυτή!! :D
Αυτό που θα ήθελα να κάνω (και μετά ας πεθάνω!!) είναι να μπορούσα να πετάξω έστω και για μία μόνο φορά με πολεμικό αεροπλάνο!!!

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Ωστόσο δεν ξέρω τι μου συμβαίνει τελευταία... Ποτέ δε φοβόμουν... κι ας ήταν πολύωρη η πτήση κι ας είχε και αναταράξεις. Τι έγινε ρε παιδιά;;;
Η μόνη απάντηση που μπορώ να σου δώσω σε αυτό, είναι ότι όσο μεγαλώνουμε, μεγαλώνει μαζί μας και η αίσθηση του κινδύνου που έχουμε και γι' αυτό φοβόμαστε και περισσότερο :roll:

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Άα taxidakia συμφωνώ απόλυτα. μάλιστα από το haemoglobin των placebo έχω τσιμπίσει τον στοίχο "now my feet don't touch the ground" τον οποίο επαναλαμβάνω από μέσα μου κατά την στιγμή εκείνη!!!

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
"Αυτό το σκέφτομαι κι εγώ ως θετικό, όπως και τις μειωμένες πιθανότητες σε σχέση π.χ. με αυτοκινητιστικό ατύχημα."

Γιατί μειωμένες πιθανότητες taxidakia?

taxidakia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά
Γιατί υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες θανάτου ή πολύ σοβαρού τραυματισμού σε αυτοκινητιστικό παρά από... αεροπλανικό

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Εμένα οι αναταράξεις δε με απασχολούν καθόλου. Η βαρεμάρα με απασχολεί, δε βαριέμαι πουθενά όσο μέσα στο αεροπλάνο, σε βαθμό αρρώστιας, τρελαίνομαι να είμαι καθισμένος τόσες ώρες με το ζόρι, για μένα είναι το βαρετότερο μέρος στον πλανήτη. Αν όχι τίποτε άλλο, τουλάχιστον οι αναταράξεις σπάνε τη μονοτονία...
Και γω βαριέμαι αφόρητα...Το μεγαλύτερο ταξίδι που έχω κάνει είναι 5 ώρες και δεν περνούσαν με τίποτα!Που να πάω και κανά πιο μακρινό!Ευτυχώς που οι αεροσυνοδοί όλο και κάτι προσφέρουν συνεχώς και έτσι περνά κάπως η ώρα!Περισσότερο όμως βαριέμαι το πλοίο...

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Αναλογίσου όμως πόσο περισσότερα αυτοκίνητα κυκλοφορούν έναντι αεροπλάνων. Αν πετάγανε στον ουρανό όσα αυτοκίνητα είναι στους δρόμου ή, αντίθετα, αν κυκλοφορούσαν στους δρόμους μόνο η ποσότητα των αεροπλάνων που πετάνε την εκάστοτε στιγμή… τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Περισσότερο όμως βαριέμαι το πλοίο...
!!!καλύτερα 11 για Αμοργό στο Μαρίνα παρά 11 υπεραντλαντικό.μη μας τρελλαίνεις. Πρεπει να εισαι μαζοχιστής ή Traveller για να προτιμάς τις ώρες ταξιδιού μέσα στο αεροπλάνο. καλά είναι δε λέω αλλά στο πλοίο πολύ καλύτερα.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Και γω βαριέμαι αφόρητα...Το μεγαλύτερο ταξίδι που έχω κάνει είναι 5 ώρες και δεν περνούσαν με τίποτα!Που να πάω και κανά πιο μακρινό!Ευτυχώς που οι αεροσυνοδοί όλο και κάτι προσφέρουν συνεχώς και έτσι περνά κάπως η ώρα!Περισσότερο όμως βαριέμαι το πλοίο...
Ναι, αλλά στο πλοίο περπατάς κιόλας, μπορείς να κάνεις κι ένα σπριντ που λέει ο λόγος. Ενώ στον εναέριο σωλήνα είσαι αλυσσοδεμένος, για μένα που είμαι υπερκινητικός είναι μαρτύριο. Εντάξει διαβάζεις κανα-δυο βιβλία, αλλά εγώ τουλάχιστον μετά από 5-10 σελίδες θέλω να κινηθώ, να ξαπλώσω, να τεντωθώ, να νιώσω ότι δε μουχλιάζω ρε παιδί μου. Ειλικρινά τους ζηλεύω όσους το απολαμβάνουν, για μένα το να κάθομαι είναι το χειρότερο, κοιτάω το ρολόι κι έχουν περάσει 2 λεπτά... 3 λεπτά, ποτέ παραπάνω. Σε μια πτήση δέκα ωρών κοιτάω το ρολόι μου διακόσιες φορές κατά μέσον όρο... Στην επιστροφή από τα ταξίδια τουλάχιστον γράφω το ημερολόγιό μου και κοιτάω τις φωτό, στον πηγαιμό διαβάζω κάτι σχετικά με τον προορισμό, αλλά και πάλι δεν περνάνε οι ώρες. Και business που μου την πληρώνουνε καμιά φορά, τα ίδια είναι, αφού τους λέω να μη χαλάνε λεφτά χωρίς λόγο, εμένα δε μου κάνει καμία διαφορά. Τι κρατούμενος με λίγο χώρο, τι κρατούμενος με 20 εκατοστά παραπάνω, τα ίδια χάλια...

Συμφωνώ με το Samion, τουλάχιστον στο πλοίο μπορείς να βγάλεις και καμιά κιθάρα να παίξεις ένα κομματάκι... στο αεροπλάνο μουγκαφόν.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
!!!καλύτερα 11 για Αμοργό στο Μαρίνα παρά 11 υπεραντλαντικό.μη μας τρελλαίνεις. Πρεπει να εισαι μαζοχιστής ή Traveller για να προτιμάς τις ώρες ταξιδιού μέσα στο αεροπλάνο. καλά είναι δε λέω αλλά στο πλοίο πολύ καλύτερα.
Εγώ πάλι ούτε Traveller είμαι, ούτε μαζοχίστρια, αλλά προτιμώ να βρίσκομαι 11 ώρες στο αεροπλάνο παρά στο πλοίο. Είναι ο εφιάλτης μου κάθε καλοκαίρι που πρέπει να ταξιδέψω για δωδεκάνησα. Το μόνο που με σώζει είναι η προσμονή των διακοπών.

Από την άλλη, στο αεροπλάνο νιώθω πολύ άνετα, μέχρι αηδίας δηλαδή. Και στα πολύωρα ταξίδια για να περάσει η ώρα, απλά κοιμάμαι.:D

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Εγώ πάλι ούτε Traveller είμαι, ούτε μαζοχίστρια, αλλά προτιμώ να βρίσκομαι 11 ώρες στο αεροπλάνο παρά στο πλοίο. Είναι ο εφιάλτης μου κάθε καλοκαίρι που πρέπει να ταξιδέψω για δωδεκάνησα. Το μόνο που με σώζει είναι η προσμονή των διακοπών.

Από την άλλη, στο αεροπλάνο νιώθω πολύ άνετα, μέχρι αηδίας δηλαδή. Και στα πολύωρα ταξίδια για να περάσει η ώρα, απλά κοιμάμαι.:D
τωρα ποσο ανετα νιωθεις σε μερικα cm χώρου που έχεις, στριμωγμένος ανάμεσα σε δεκάδες άλλους με χαμηλή ποιότητα αέρα είναι σχετικό. είσαι περίπτωση πάντως αν προτιμάς λέω πάλι τις 11 ώρες ενός υπεραντλαντικού από τις 11 ώρες σε ένα blue star για Ρόδο. ο Yorgos τα είπε άψογα πριν και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος