• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πετοφοβία......

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
Είναι και μετριόφρων...Δεν αποκαλύπτει οτι εκτός όλων των άλλων είναι και μοντελάκι!!!Πρόσφατα είδαμε και καλλιτεχνική φωτογράφιση...
Μάλλον αυτές λυποθημούν επάνω του!!!:bleh:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ξέχασε και το "αυτόματα συμπαθής"... βασικό χαρακτηριστικό του...

ANEL

Member
Εγώ ξέρω ότι έχω υγεία αρίστη, λεφτά, καλή δουλειά,ταξιδεύω συνέχεια και με παίρνει να λιποθυμάω όπου θέλω...

γιατρέ μου είμαι ψώνιο ή κάποιος άλλος κομπλεξικός?

αν είναι "αρίστη" πάω πάσο!!!!για να το λες θα τα έχεις όλα αυτά!:clap:
τι είσαι ξέρεις????

άστα όλοι τα ίδια λένε στον ψυχίατρο...εγώ είμαι καλά ..οι άλλοι είναι άρρωστοι!!!:bleh:

Traveller

Member
Η αλήθεια είναι ότι μετά την καλλιτεχνική φωτογράφιση που έκανα το σκέφτομαι και για μια αισθησιακή...

Δεν είμαι εγώ κανένας γλυκανάλατος που να με συμπαθούν όλοι...

Και ψυχική υγεία αρίστη να μην έχω, τα λεφτά, η δουλειά, τα ταξίδια και οι λιποθυμίες δεν χρήζουν εξέταση ψυχιάτρου... είναι πραγματικότητα... η ζήλεια και ο κομπλεξισμός πάλι... μήπως να το κοίταζες λιγάκι?

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Κ!Ευτυχώς που οι αεροσυνοδοί όλο και κάτι προσφέρουν συνεχώς και έτσι περνά κάπως η ώρα!Περισσότερο όμως βαριέμαι το πλοίο...
Μπαααα!!!!!!!!! και τι ειναι αυτό που προσφέρουν οι αεροσυνοδοί και δεν το βρίσκείς στο πλοίο!!!!!!!!!;););):p:p:p

ANEL

Member
Η αλήθεια είναι ότι μετά την καλλιτεχνική φωτογράφιση που έκανα το σκέφτομαι και για μια αισθησιακή...

Και ψυχική υγεία αρίστη να μην έχω, τα λεφτά, η δουλειά, τα ταξίδια και οι λιποθυμίες δεν χρήζουν εξέταση ψυχιάτρου... είναι πραγματικότητα... η ζήλεια και ο κομπλεξισμός πάλι... μήπως να το κοίταζες λιγάκι?
κομπλεξικός είναι όποιος φωνάζει,κοιτάξτε με, έχω και λεφτά και δουλειά και λιποθυμίες,εχω,έχω....(σημάδι πως δεν είχε,δεν έχει,δεν,δεν....),ε΄χω και κότερο,πάμε μιά βόλτα???αυτός που νομίζει πως οι άλλοι δεν έχουν(χα,χα,χα,χα...)και άρα τον ζηλεύουν..
κομπλεξικός είναι όποιος δεν ανέχεται διαφορετική άποψη από την δική του.είναι και ζηλιάρης γιατί οι άλλοι είναι συμπαθεις και αυτός όχι(μαμα,γιατί δεν με παίζουν τα παιδάκια?).είναι και τα 2 παραπάνω γιατι δεν έχει επιχειρήματα ναστηρίξει την γνώμη τουοπότε καταγεύγει σε προσβολές,βρισιές και επίδειξη...
όλα αυτά τα λες υγεία???σε ποιόν πλατήτη??

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana

Καλή ιδέα Traveller η αισθησιακή φωτογράφιση..!!Σκέψου το σοβαρά..Θα κάνω τα κονέ με τις αεροπορικές να διανέμεται το περιοδικό δωρεάν ώστε να έχουν μερικοί κάτι καλύτερο απ τις αμερικάνικες ταινίες ν ασχολούντε...Έτσι θα τους περάσουν κι οι φοβίες κι ότι άλλο πρόβλημα έχουν....

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Λοιπόν μέσα σε όλες αυτές τις ...συμπαθείς συζητήσεις παραθέτω απόσπασμα από Καμύ: "Χαιρόμουν τον ίδιο τον εαυτό μου, κι όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό ακριβώς είναι η ευτυχία, παρόλο που, για να καθησυχάζουμε ο ένας τον άλλο, υποκρινόμαστε ότι καταδικάζουμε τέτοιες χαρές, αποκαλώντας τες εγωισμό."

ANEL

Member
νομίζω ioanna οτι κάπου το έχομε αναφέρει ξανά..
λογικά το θέμα δεν θα φτουρίσει γιατί ολοι που ταξιδεύουν και γράφουν εδώ αποκλείεται να φοβούνται και να έχουν άγχος ...
αλλά καλοδεχούμενο,και γράφω πρώτη! ---θέλω να πεθάνω στους αιθέρες απο αναταράξεις!!!:pilot:

ελπίζω να μην στοιχημάτισες για τα παραπάνω???;)

Traveller

Member
κομπλεξικός είναι όποιος φωνάζει,κοιτάξτε με, έχω και λεφτά και δουλειά και λιποθυμίες,εχω,έχω....(σημάδι πως δεν είχε,δεν έχει,δεν,δεν....),ε΄χω και κότερο,πάμε μιά βόλτα???αυτός που νομίζει πως οι άλλοι δεν έχουν(χα,χα,χα,χα...)και άρα τον ζηλεύουν..
κομπλεξικός είναι όποιος δεν ανέχεται διαφορετική άποψη από την δική του.είναι και ζηλιάρης γιατί οι άλλοι είναι συμπαθεις και αυτός όχι(μαμα,γιατί δεν με παίζουν τα παιδάκια?).είναι και τα 2 παραπάνω γιατι δεν έχει επιχειρήματα ναστηρίξει την γνώμη τουοπότε καταγεύγει σε προσβολές,βρισιές και επίδειξη...
όλα αυτά τα λες υγεία???σε ποιόν πλατήτη??
Aχ τι δίκιο που έχεις... ζω ένα δράμα... ευτυχώς που μου άνοιξες τα μάτια...

δεν με παίζει κανένας... δεν έρχετε βόλτα κανένας με το κότερό μου... οι γυναίκες με θέλουν για τα λεφτά μου... εκνευρίζομαι που άσχετοι σαν κι εσένα το παίζουν σχετικοί με τα ταξίδια... τι τραβάμε κι εμείς οι ωραίοι και πλούσιοι!! λέω το σάββατο να πάω μια Βραζιλία μπας και ξεχάσω τον πόνο μου... μέχρι να γυρίσω μιζέριασε λιγάκι ακόμη...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Είπα θα κάνω κάθε δυνατή ανθρώπινη προσπάθεια να μην κλειδώσω το θέμα, είπα άντε αύγουστος είναι, ζέστες έχουν πιάσει, σφίχτηκαν οι περισσότεροι, κοπανάνε και τα πλήκτρα όπως - όπως, τα σκυλιά τάχω αμολήσει στις παραλίες, αλλά τι να κάνω κι'εγώ. Με τρώει το δάχτυλό μου.

Με το μπαρδόν και συγνώμη δηλαδήΣ, αλλά το θέμα κλειδώνει.

Φχαριστούμε για τα συμπαθή πρωινά πλατσουρίσματα που μας χαρίσατε.

:bounce:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376