psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Σου το εύχομαι κι εγώ ολόψυχα.Το Περού είναι ένα όνειρο που εύχομαι να πραγματοποιήσω στα επόμενα λίγα χρόνια.
Δεν υπάρχει ναι ή όχι σ' αυτή την ερώτηση. Αναλόγως τι θέλεις να κάνεις, πόσο είσαι διατεθειμένος να ψάξεις και τι εν τέλει θέλεις να πληρώσεις. Εφόσον δεις το παράδειγμα μας και πιστεύεις ότι σου ταιριάζει τότε μπορείς να το κάνεις, δεν είναι ένα ταξίδι που επιβάλλεται να πραγματοποιήσεις με ταξιδιωτικό γραφείο, οργανώνεται με την κατάλληλη μελέτη πίστεψε με.αυτό το ταξίδι το είχα σιγουρέψει μέσα μου ότι θα το εμπιστευτώ σε ταξιδιωτικό γραφείο. Βέβαια είχα μια ένσταση μέσα μου μήπως απευθυνθώ σε Περουβιανό τουριστικό γραφείο όπως ο condor. Διαβάζοντας την ιστορία σου, αρχίζω να αναθεωρώ.
Είναι τέλος καλοκαιριου για το Περού κι όντως είχε αρκετή ζέστη αλλά μόνο στη Λίμα, που έτσι κι αλλιώς το κλίμα είναι απάλευτο. Καλύτερα όμως με ήλιο παρά με άλλες συνθήκες. Στα βουνά τώρα ο καιρός ήταν πολύ καλύτερος για περιηγήσεις αν εξαιρέσεις βεβαίως τις βροχές, κάτι που δε μπορεί να προβλεφτεί τέτοια εποχή.ο ταξίδι έγινε Μάρτιο και από ότι καταλαβαίνω έκανε πολύ ζέστη.
Βόλευε πολύ με τις άδειες και τις υποχρεώσεις μας.Δεν υπήρχε επιλογή για άλλο μήνα;
Σαφώς κι αυτός είναι ο σημαντικότερος παράγοντας κι από την εμπειρία μας Φεβρουάριο και κυρίως Μάρτιο παίζουν οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια. Είναι και αυτό βέβαια θέμα ψαξίματος.ή το ταξίδι εξαρτήθηκε από την εύρεση του οικονομικού αεροπορικού;