underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Ορίτζιναλ δεν λες τίποτα!Πολύ οριτζιναλ εμπειρια!!
Ορίτζιναλ δεν λες τίποτα!Πολύ οριτζιναλ εμπειρια!!
Σε ευχαριστώ!Και μόνο με τις φώτος ταξιδεύεις!! Πολύ ωραίο και το σημερινό κομμάτι!!
Και σε εμάς έκαναν εντύπωση τα τόσα φρούτα, όπως και σε κάποιους φίλους που είδαν τις φωτογραφίες! Ειδικά τα καρπούζια έπαιζαν πολύ! Βέβαια από γεύση μην φανταστείς κατι το συγκλονιστικό!Μα τι βλέπω; Το τραπέζωμα περιλάμβανε και φρούτα; Καλά, μιλάμε για διατροφικό άλμα! Τον καιρό της δικής μας επίσκεψης είχε γυαλίσει το μάτι μας για κάνα οπωροκηπευτικά.
Όπως τα λες. Κρέας με κρέας συν τα γαλακτοκομικά παράγωγα. Πιο χοληστερίνη πεθαίνεις. Και να φανταστείς ότι στην "κανονική" μου ζωή είμαι κατά βάση ψαροχορτοφάγος...Γενικώς το Κιργιστάν απο πλευρά κουζίνας λέει μόνο για τους φανατικούς κρεατοφάγους (ή μάλλον προβατοφαγους)!
Εγώ τρώω κρέας μεν, χωρίς να είμαι τρελή φαν δε. Και απεχθάνομαι το αρνί οπότε φρίκαρα καθώς ακόμα και τα ζυμαρικά τα μαγείρευαν σε ζωμό προβάτου! Από ένα σημείο και μετά απλά δεν άντεχα την προβατομυρωδιά.Όπως τα λες. Κρέας με κρέας συν τα γαλακτοκομικά παράγωγα. Πιο χοληστερίνη πεθαίνεις. Και να φανταστείς ότι στην "κανονική" μου ζωή είμαι κατά βάση ψαροχορτοφάγος...
εμένα πάλι μου γυάλισαν αυτά τα στρογγυλά με τη γέμιση στη μέση σαν πεινιρλι!! Σλουρππ