maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Αυτό ακριβώς έχω σκεφτεί και εγώ. Οι απόψεις του Τζήμερου είναι χυδαιότερες.Ό,τι θα έβρισκα πιο φασιστικές απόψεις κι απί τη ΧΑ στο μεταναστευτικό, δεν το περίμενα...
Όλοι;Πάντως απορώ που όλοι σοκαριστήκατε σήμερα με τις δηλώσεις του, αφού οι θέσεις του είναι αναρτημένες προ πολλού στην ιστοσελίδα του κόμματος.
σαν το μπαγκλαντες ένα πράμα!! ουστ ντροπή!!Τουλάχιστον για το μεταναστευτικό, Χρυσή Αυγή-Τζήμερος, σημειώσατε 1. Η Χρυσή Αυγή λέει να τους πετάξουμε όλους έξω (αν είναι δυνατόν να τους δείρουμε πριν την απέλαση). ΟΚ, κατανοητόν. Ο Τζήμερος τι λέει; Να κάνουμε στρατόπεδα εργασίας, όπου θα δουλεύουν ως φυλακισμένοι, αλλά θα παίρνουν κι ένα μισθό... λίγο παραπάνω από 1$/ημέρα. Και επιπλέον, να τους βασανίζουμε κιόλας, ώστε αν πάρουν τηλέφωνο στο χωριό τους (άρα το στρατόπεδο θα έχει ΚΑΙ τηλέφωνα, αυτά είναι...), να τους πουν ότι περνάνε χάλια και να μην έρθουν κι άλλοι.
Ό,τι θα έβρισκα πιο φασιστικές απόψεις κι απί τη ΧΑ στο μεταναστευτικό, δεν το περίμενα...
Αν οι ικανότεροι έλληνες οικονομολόγοι κάνουν προβλέψεις για πρωτογενές πλεόνασμα το 2012, δε μου κάνει καμία εντύπωση η κατάντια της οικονομίας μας.Ο Μυλωνάς διατέλεσε επίσης προιστάμενος οικονομικών του ΟΟΣΑ, επίκουρος στο οικονομικό τμήμα του πανεπιστημίου της Βοστώνης, έχει διδακτορικό και μάστερ στα οικονομικά και είναι απο τους γνωστότερους και ικανότερους έλληνες οικονομολόγους. Αν η θητεία του στο ΔΝΤ τον κάνει αναξιόπιστο (??!! λες και εργάζονται τίποτε τυχαίοι εκεί) επειδή (20 χρόνια μετά την θητεία του) το ΔΝΤ έκανε λάθος πρόβλεψη, εξήγησέ μου σε παρακαλώ ποιόν θεωρείς εσύ αξιόπιστο και γιατί.
Ευχαριστώ!Debate για τη λιτοτητα στο youtube versusdebates - YouTube
με τη συμμετοχη των
Oliver Kamm
Martin Vander Weyer
Matthew Lynn
Julian Callow
Anton La Guardia
Yanis Varoufakis
Ian Goldin
George Papaconstantinou
στο συντονισμο η Emily Maitlis του BBC.
Ναι, το ξέρω ότι έχουν γίνει κάποια κραξίματα, είχα συμμετάσχει κι εγώ σε ένα από αυτά αν και δεν ποστάρω συχνά εδώ.Όλοι;
Ίσα ίσα που οι περισσότεροι τον κράζουμε εδώ και καιρό.